bir üvey evlat muamelesi mi? annem düğünde takacağı altını benim almamı istiyor

Erkek kardeşime 230 gram altın takılırken (geline) bana bir kuruş bile takmayan 8 liraya aldığı kaseyi bile vermeyen bir annem var. Aileme kalsa tamamını kendi paramla aldığım arabamı bile kardeşime vermem gerekiyordu. Gelin hazretleri ve kardeşim ise şimdi yüzlerine bakmıyor

Herkes maddi durumu neye yeterse onu taksın, illa gösteriş olsun diye sizi de zora sokmanın mantığı ne ? Bir de eşiniz duyar annen taktı ama sen aldın onu odiyoruz filan der ne gerek var az olsun öz olsun

Kaldı mı o adet ya ! Kızın erkek kardeşine 3 bilezik,1.5 metre zincir vs vs tamamen karşı tarafı somurmekten başka tabiri caizse kızını satmaktan başka bir şey degil.

Valla şu yorumumu bekar olup toz pembe hayallerim olan bi çok kızımız begenmeyecek eminim . Eşi adam gibi adam olanlarda anlayamaz, beğenmez .ama yaşını başını almış, ya da pembe bulutlardan inmiş kişiler çok iyi anlar . Burada tecrübe konuşuyor. Ha erkek çocuğa ayrımcılık yapılması konusunda kızımız kırılmaktan haklı. O konuyu ailesiyle konuşsun bence ama ailesi de bence benim gibi düşünüyor. Artık boşanma çok arttı. Aileler bundan korktukları için tedbirli adımlar atıyorlar. Erkeklerin alamam edemem lafları da hep bu yüzden. Masraf etmeyeyim bosanirsam zarar etmeyeyim kafasındalar. Gerçek adam , sorumluluk sahibi olan adam ne yapar eder üstüne düşen sorumlulukları kimse talep etmeden yerine getirir.

Ben de anlamıyorum. Kv ler de zaten oğullarını padişah torunu falan zannediyorlar
Kız ya da erkek, sağlıklı ve hayırlı olsun diyeceklerine...

Zaten hep böyle olur. Kayırdıkları evlatcıkları yüzlerine bakmaz.

Nedir bu kız çocuklarının bu cahillerden çektiği, şimdi de siz zırnık koklatmayın, bırakın oğulları baksın...

Yuh annenize deyin de kendine gelsin

Nedir bu kız çocuklarının bu cahillerden çektiği, şimdi de siz zırnık koklatmayın, bırakın oğulları baksın...

Benim ailemi anlatsam roman olur cidden, eşimi hiç istemediler burnumdan getirdiler nişan sürecimi. Hepsinin sebebi de paraydı, şimdi görüşmüyorum zaten uzak şehirlerdeyiz. Şu an hastayım mesela avukata gitmişler benim adıma kocası hasta etti boşansa tazminat alabilir mi diye. Bu kadar reziller

Ben de anlamıyorum. Kv ler de zaten oğullarını padişah torunu falan zannediyorlar
Kız ya da erkek, sağlıklı ve hayırlı olsun diyeceklerine...
Mantıken soyu devam ettiren kadın, kadın doğurmasa kime soyadını verecekler? Nesil kurur ayol. :)

Çok geçmiş olsun umarım bundan sonra hayatınızda sorun olmazlar

Benim annemde bu kadar olmasada böyle. Artık bu tarz şeyler görünce hiç şaşırmıyorum. Kızım var 3 yaşında doğuduğu günden beri üstüne 2tane bes açtık biri sadece evlenirken bozuracağımız diğeride kendi istediğinde bozar ihtiyacı olduğunda diye. Düğün için olanla altın bilezik istediğini alacağım evlenirken annemin banada yaptığı o kadar içime oturmuştu ki. Kızım evlenirken belki durumum olmaz birşey yapamam diye şimdiden biriktiriyorum.

Hiçbiri normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…