bir üvey evlat muamelesi mi? annem düğünde takacağı altını benim almamı istiyor

Sizinki yine iyiymiş, arkadaşımin annesi damat adayını arayıp bizim bilezikleri sen alir mısın demiş,damat da almış.

Aileniz sizin eşyalara vs de katkıda bulunmamıştır bence.Siz billmiyor musunuz 4 bilezik alıp onlar adına takmayı,kızını en az 100 bin masrafa sokmak nasıl bir sey ya, gelmesinler düğüne daha iyi

Böyle şeylerin üvey evlat olmak ile hiç alakası yok bence bu tarz benzetmeler hiç güzel değil. Biyolojik annesi babası olmadığı halde çocuklarına değer veren evlat edinen kalbinde doğurdu derlerya öyle güzel insanlar var. bu karşındaki insana verilen değer ile ölçüdür. Mesela eşimin ailesi düğünde öz oğullarına durumları çok iyi olmasına rağmen taki yapmadı eşim kredi çekti düğün için .Ama benim babam biyolojik olmayan canım üvey babam 4 tane 25gr bilezik yaptı ilerde ev peşinatın olur güvencen olur dedi. Annenize taviz vermeyin taki yapmıyorsa düğünde de takmasın ama sizi kullanmasin

Benimki de sağolsun bana ceyiz diye tek cay kasigi dahi almadı kendi parasıyla..o yetmezmiş gibi nikahta giyeceği kıyafetin parasını bile bana ödetti o dar zamanımda.. nikahta takılan paraları, altinlari evine goturdu kim bilir kaç tanesini cebine attı, saymadım.. bunun üstüne bir de falancanın kızı evleniyor o sana takmişti altin al, filancanın torunu olmus o senin çocuğuna getirmişti sen de al diye diye bayagi bir somurdu beni uzun yıllar.. neden bu kadar saf salak davranıyoruz ve gözümüz sonradan aciliyor acaba buna da çok kızıyorum..20li yaslarda 30'larin akli olacaktı ki annemiz dahi olsa saf gibi kanmayalım..
yorumlara baktım da cidden gözü acik cakal kendi kızı icin ince hesap pesine dusen ne kadar çok "anne" varmış.. Allah islah etsin hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…