bir üvey evlat muamelesi mi? annem düğünde takacağı altını benim almamı istiyor

Annen abini gelin ediyor heralde. Valla erkek ailesi olsun kız ailesi olsun Allah annen gibilerden uzak etsin. Sevgilin ve ailesini bilmiyorum ama herkes böyle şeyleri kaldıramaz. Bir anne ileride kızının başına kakılacak şeyleri talep etmekten kaçınmıyorsa yarın öbürgün eşiyle sorun yaşadığında, otur oturduğun yerde, gelme, boşanma, sus, sorun yaratma deyip kapılarını kapatır.

Asla ödemem. Gerçekten durumu olmasa anlarım ama anneniz resmen sömürme peşinde.

Benim annemde öyle yaptı maalesef doğu kadınlarında var bu davranışlar.Düğünümde takılan takıyı ben aldım ona verdim o bana taktı üstüne bide bitane tam altın kendine istedi benden şimdi hamileyim çocuğum olacak bana diyor bana altın gönder çocuğuna takıyım yada para gönder eşya alayım yok canım dedim Allah razı olsun eksik kalsın dedim.Savunmasıda ne biliyor musun sen memursun kocan memur sizin durumunuz iyi sen bana bekarken maaşını göndermedin bende sana kuruşumu koklatmam diyor bende okey diyorum

kendine de anne mi diyor?
ne insanlar var ya

Şaşırmam dedikçe......Bir de soruyorsunuz abartıyor muyum diye??? Borca girip evlenmeden abinize ev alın,erkek tarafının alması gerekenleri alın ki anneniz,abiniz rahatlasın hatta eliniz deymişken kendi altınlarınızı almişken abinizin evlendiğinde kıza takacağı altinlarida alın......
Annem bana bunu dese hakaret sayarım,elinde yoktur takamaz ama elaleme hava atamak için beni kullanmasına müsaade etmem.Kendinizi ezdirmeye devam ettikçe mutlu olamaz sizi sevsin diye annenize, bırakmasın diye eşinize kul köle geçer hayatınız.Az dik durmayı öğrenin...

Ay sinir geldi konuyu okurken ya bazı anne babalardan nefret yanii. Bana annem nişanımda damada bişey takılacak mı takılacaksa al takalım dedi benim kimseye birşey alacak param yok takmak istersenix takarsınız takmak istemezseniz takmazsınız dedim saat almışlardı ezilip bükülcek olsaydım bana kitliceklerdi.

Balıkesirli bir arkadaşımın annesi de senin maaşını görmedik demişti. Oğlundan asla istemez aksine verirmiş ayan beyan. Sanırım kızlarını okutmayı bir lütuf olarak görüyorlar. Okutmak dediğim de, kız hem çalıştı hem okudu, yani okumasına müsade etmeyi kastediyorum.

Burada daha neler okuyacağız derken hergün ayrı bir konu….
Ne biçim bir anneniz var… Bu kadar da olmaz.
Ne demek sana takacağımız bilezikleri sen al.
Bir anne baba kızına bilezik takamayacaksa…
Kendine bilezik isteyip ama abine verin ne demek.
Ay bu anneler bence oğullarına eteklik giyip gezdirsinler…

Tamam kuruşunu yedirmesin size o zaman altın da takmasın? Altın gönder de takayım demek saçma değil mi kimi kandırıyor

Bende öyle hem okudum hem çalıştım ve bekarken nöbetlere kalırdım 7 24 o biriktirdiğim parayla arsa aldım kendime yatırımlık ona bile laf ediyor arsalı memur maaşlı kızımı elin oğluna verdim parasını göremedim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…