Bir tuhaf aile

Anne-baba olamamış iki insan. Zaten görüşmüyorsunuz böyle de kalsın. Torunu olacağına banane diyen insanlar hayatınızda olmasın zaten. Anne kişisi gelse ne olacak ki kendi kızına faydası olmamış gözü torun mu görecek. Lohusa halinizle daha çok üzülürsünüz yok sayın onları. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Eşiniz çocuğunuz yeter size.

Umarım eşiniz iyidir de ailenizin size yaşatamadığı güzel hayatı eşiniz yaşatır
Ailenizi yok sayıp olanları düşünmemeye çalışmaktan başka hiçbir çareniz yok ki zaten öyle aile olmaz olsun.

İnsan böyle bir dönemde ailesinin sesini duyup biraz olsun varlıklarını hissetmek ister bu konuda haklısın Ama olmadık birsey derler hamile halinizle canınız sıkılır günlerce atar tutarsınız. Sıze de yazık. Bırakın Allah kalplerine hidayet verir de vicdana gelip bir gün ararlar sizi. Aramalarda da zaten böyle insanlardan çok daha önemli seyler var düşünmeniz gereken Ama kardeşleriniz varsa onları arayın lütfen. Bari onlar sizin yaşadıklarınızı hiç değilse kısmen yaşasın

Siz bebekken bir kazada ölüp hayatinizdan cikmislar gibi düsünün.En azindan zihninizde temiz kalsinlar.
Esinizle bebeginize cok güzel bir anne ve baba güzel bir aile oldukca -ki oyle olduguna inaniyorum onlari bile affetmeye basladiginizi goreceksiniz.
Ama onlar öldü ve artik yasamiyorlar unutmayin!..
Bebeginize ve size saglikli,mutlu ömürler diliyorum..

Sizin ailesiniz; eşiniz ve doğacak olan yavrunuz. Boşverin geçmişi ve o anne babayı. Kendi yuvanızın huzurunu düşünün ve o insanlara da bulasmayın.

Boşverin hiç arayıp kendinize bulaştırmayın, bu saatten sonra çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın.
Size yardımları dokunmaz aksine psikolojinizi bozmaya devam ederler. Ne halleri varsa görsünler.
Silin gitsin.
Böyle aileye müstehak olan bu,hiç vicdan yapmayın.

C
Evlendigim icin calismayi birakmadim ki, farkli bir ulkeye tasindigim icin o isyerimden ayrildim. Burada da yasama biraz adapte olup calisacaktim,polikistik overim sebebiyle cocuk beklemiyordum birazcik supriz oldu :)

Senin yerinde olsam geçmişe bir Sünger çeker geleceğe bakardım .
Böyle anne Baba'nın aramaması aramasından hayırlıdır emin ol .
Bulaştırma tekrar onları hayatına .

İnsanlar zamanla değişmez, hele bir yaştan sonra bazı huyları iyice sivrileşir, biliyorsunuz değil mi? Anne babanız kötü insanlar. Bunu kabullenmek acı ama kabullenip, geride bırakmak da bir o kadar önemli. En önemlisi de hayat boyu, "ah ben ne şansızım, neden böyleler" döngüsüne kendinizi kaptırmamak. Bu düşünce de sizi sürekli mutsuz eder. Önünüze bakmanız lazım. Geçmişteki şansızlıklara rağmen, nasıl güzel bir bugüne sahip olduğunuza, geleceğin güzel olacağına odaklanmanız lazım. Bunları eşinizin iyi biri olduğunu düşünerek yazıyorum, umarım da öyledir. Umarım hayatınızdaki şanslardan biridir. Diğeri de bebeğiniz olacak. Eğer bunu tek başınıza başaramıyorsanız, yardım alın. Ancak ne olursa olsun, ailenize bulaşmayın. Size şuana mutsuzluk vermiş insanlar, bundan sonra mutluluk verecek değiller. O zaman mutlu olduğunuz insanlara odaklanın.

böyle bir aileye rağmen kendinizi kurtarmışsınız, evlenmişsiniz, çocuğunuz oluyor.
ne mutlu!
içinizdeki yaraları sarmaya çalışın.
destek almanız iyi olabilir.
geçmişte takılı kalmayın.
olmuş geçmiş bitmiş.

Canim cok uzuldum yazdiklarina..
Ne guzel yuva kurmussun, bi yavrun olucak Allahin izniyle.
Esine cocuguna yuvana odaklan. Gecmisini sil kafandan. Uzman yardimi da alabilirsin.
Cok kitu seyler yasamissin insalalh bundan sonrasi guzel olucak senin icin...

hamılelıkten dolayı biraz duygusal bakıyorsun olaya ,
ama ınan asla seni bir damla gözyaşını böyle bir aile hak etmıyor yazık sana ,
eşine çocuguna dört elle sarıl , ve artık onları unut yok say ,
kendını seviyorsan böyle yapman lazım

Yaşadıkların kötü.Kırılmakta haklısın.
Ama,
mesafe koyarak görüşebilirsin.Şu an evlisin hamilesin.Bebeğine odaklan.Geçmiş geçmişte kaldı.Eskiyi düşünüp acı çekmek sana bi artı kazandırmıyor senden eksiltiyor.Zaten gurbetteymişsin.Gidip gelme mecburiyetin de ortadan kalkıyor.Kötülük onlar da kalsın.Sen sana yakışanı yap.Eşini de ailenle ilgili konulara dahil etme.Yarının ne getireceğini bilemezsin.

öldü say.
ölü olsalar gelemezler ya mesela.
sende onları öldü say.
diri olamazlar zaten bu insanlar
yaşayan ölüler

Doğumunuzda anneniz yanınızda olsa ne olacak? yararı değil zararı olur
uzağa gitmişsiniz, uzaklaşmış kurtulmuşsunuz bence
bunu bi işaret sayın, uzak durun daha fazla kötü anınız olmaması için
anne baba her durumda sayılmalı sevilmeli ama anlattıklarınız ve daha anlatamadıklarınız çok acı yıpratıcı şeyler
siz eşinize ailenize ve gelecek bebeğinize odaklanın
görüşseniz belki sizin çocuğunuz bile etkilenecek ilerde
hormonlardan da duygusallık hissediyorsunuzdur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…