Bir tuhaf aile

herkes baba ana olamıyor zaten yasayıp görmüssün yaranamassın. içinde biryerlerse onların yasattıgı duygular arada gün yüzüne cıkıyorsur . mesela degersizlik hissi yoksunluk güvensizlik bunun için piskolojk destek al

Öncelikle Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Bence arayıp sormayın sırf biyolojik anne babanız diye aramak zorunda değilsiniz. Gün yüzü göstermemişler size. Soranlara da ben kendileri ile görüşmüyorum diyin gitsin. Valla benim babam alkolik diye annem boşandı yıllarca görüşmedim sonra alkolü bıraktı defalarca aradı çok nadir konuşurum telde bile o bir evlat olarak bizi hak etmedi. Sizin ailenizde sizi hak etmemiş. Eskileri hatırlatıp sinirinizi bozmaktan başka bir işe yaramayacak görüşmeniz.

Canim cok uzulerek okudum yazdiklarini.. Uzulmekte,gecmisi unutamamakta haklisin ama bak hayat sana iyi bir evlilik, iyi bir es, bir de bebek vermis. Geriye donup hic bakma, ne ara ne de sor. Evladini evden kovmus evlilik ustu, ne arayacaksin daha?

Geçmiş olsun,çok derinden üzüldüm yaşadıklarına okuyunca.
Bir kızın en büyük aşkı babasıyken,sizin kabusunuz olmuş.
Anlattığınız cimrilik değil,daha ötesi bir ruhsal hastalık babanızınki.Annenizde körle yatıp şaşı olmuş,aklım mantığım almadı davranışlarını.
Aramayın bence hiç,eşinizle mutluluğunuza odaklanın ve yuvanızı huzurunuzu bozmayın.

Aranızda en ufak duygusal bag bulunmayan bu insanları tekrar hayatınıza almayın.
Anne ve babalık kavramının getirdiklerini bilmeden anne baba olmuş iki sorumsuz insanın yasattıklarını umarım bir gün tamamiyle unutursunuz
.Size tavsiyem kırılmamak ve incinmemek için aramayın.Doğacak bebeginizle güzel bir yaşam dilerim

Anne babamızı biz seçemeyiz tabi ki çocuklarımızı da.. Ama eşinizi seçmişsiniz evlenip ülke dışına gitmişsiniz, anlattıklarınıza göre geçmişin tüm cehennemine inat eşiniz anlayışlı ve iyi bir erkeğe benziyor. En azından bu konuda şanslı olduğunuzu düşünün. Ayrıca bebek sahibi olmak da günümüzde lüks haline geldi neredeyse, bebeğiniz de olmuş ne mutlu. Hayatta değiştirebileceğimiz şeylere odaklanmak gerekiyor bence, yani tabi ki neden böyle nasıl olur diye soruyorsunuz ve haklısınız da... Sadece şanssız bir çocuk ama şanslı bir yetişkin olduğunuzu düşünün. Kendi çocuğunuzun aynı şeyleri yaşamayacağını düşünerek mutlu olun. İnsanlar farklı farklı ve ben insanların değişebileceğini düşünen gruptan değilim. O nedenle siz hamileliğinize ve ailenize odaklanın. Türkiye'deki insanlar ilgi istiyorlarsa önce kendileri çaba sarf etsin bence.

Sizin imtihanınız da onlarmış demekki.
Yeterince sabır da göstermişsiniz.
Yüzlerine bakılacak insan değillermiş.

Eşinizle ve çocuğunuzla bir ömür mutlu olun inşallah.
Onlar da emanetlerine davranış biçimlerinden dolayı Allah tarafından belalarını bulacaktır.
Sizden uzak olmaları daha hayırlı görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…