Bir tuhaf aile

Hic bulaşma bu insanlara. Hayir gelmez. Zaten gelmemiş bundan sonrada gereksiz elemanlar. Firsatin varsa terapi yap. Yaşadıkların cok ağır. Cok üzüldüm

Inanirim
Su bdv de okudugum anne babalardan sonra sizin anlattiklariniza da inanirim
Ne kadar cokmus bu igrenc insanlar
Unutun lutfen , aramayin , yokmuslar gibi yapin , kendi ailenize esinize bebeginize odaklanin
Allah size cok mutlu bebekli cocuklu bol kahakahali bir yuva versin insallah

siz ne yüce gönüllü insansınız öyle.. maşallah herkes sizin gibi dirayetli, sabırlı, yaşadıklarına rağmen bu denli iyi bir insan olamaz. tebrik ediyorum gerçekten kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmenize kötü anılara rağmen dimdik psikolojinize. kesinlikle ölmüşler olarak düşünün Allah ıslah etsin onları. eşinizin var ise annesini anne, babasını baba belleyin. eminim o boşluğu öz ebeveynlerinizden daha iyi doldururlar. bu arada mükemmel bir anne olacaksınız

Gidebileceğin kadar uzağa gitmişsin bu saatten sonra tek kelime etme.

Dogumunda gelecek olsa bile sana bir menfaati olmaz ki torununu duyunca banane diyen annenin. Sen onlari akrabaliktan sil ve onundeki yasantina bak bence. Ve iyi ki esim onlar gibi degil iyi ki kurtulmusum onlardan diye sukret.

onlara ihtiyacın varken hayırları dokunmamış size,bu satten sonra ne yapacaksınız ki onları..varlığı daha dert olur bunların,yok sayın,öldü deyin..ailen nerde diyenleride boşverin sallamayın

Ben şöyle yap böyle yap diyemem sadece seni anlıyorum demek istiyorum.çünkü benzer bir aileye sahip biri olarak söylüyorum ki insan özellikle annesine hep ihtiyaç duyuyor hele ki Doğuma giderken gözlerim hep onu aradı.O gün yanımda arkadaşlarımdan oluşan bir düzine insan vardı ama ben dedim ki keşke benimde annem normal anneler gibi olsaydı ve yanımda olsaydı.Doğum sonrası annenin yokluğunu hissediceksin ama şöyle düşün bizede böyle anne düşmüş yapacak bişey yok.Bize düşen evlatlarımıza iyi anne olmakta geçmişe sünger çekmek çünkü bebeğini kucağına aldığın an yeniden doğacaksın:)

O annenin bile dogumda yaniniza geldigini hatta bir gun sizi sevecegini hayal ediyorsunuz, istiyorsunuz icten ice biliyorum. Ozur dilerim ama olmayacak. O anne baba sizi ancak baslarina Allahtan bir bela gelirse ya da son nefeslerini verirken sizi anacaklar. Ama kabul edin. Bu gune kadar onlar icin neyseniz bundan sonra da degismeyecek bu. Beklentilerinizi kesmek yerinde olacaktir. Bir psikologla konusun. Ruh haliniz bebeginize yansiyor...

Ayrica, bir sekilde oldu da bu insanlarin akli basina geldi, artik yaninizda olmak istediler, sizi sevdiler falan. Size samimi gelmeyeceginden siz onlari istemeyeceksiniz emin olun. Cunku biliyorum. Su an zaten hayatinizda yoklar. Esiniz de bu konuda anlayisliyken dert aramayin. Birakin olduklari yerde kalsinlar. Bebeginizi saglikla kucaklayin insallah.

Gecmisi unutun esinize ve bebeginize adapte olun farzedin ki hayatinizda hic yoklar

Sırf kan bağım var diye üzülemem bana bunkadsr şey yapan insanlada görüşmem yemesin parasını daha iyi eninde sonunda sen yiyeceksin sefan olsun ohh

Sizin yerinizde olsam ölene kadar konuşmam. Mezarına da gitmem. Kendinize azıcık da olsa saygınız varsa görüşmeyin size bunları yapan insanlarla.

Hayatta yaptığın en iyi iş olan çalışmayı evleniyorum diye bırakman hiç iyi olmamış, daha evliliğin başında bebek sahibi olma kararı da oldukça erken olmuş ama olan olmuş, ikinciyi yapma ve çalışmaya devam et.
Bir de bu hayatta böyle bir ailem var demeye insan utanır, daha da fazla üzülme hayatından komple çıkar gitsin.
Aile demek kan bağı demek değildir, sevgi koruyup kollamak merhamet demektir sizde var mı bunlar da bu kadar ağlıyorsunuz

Tekrar gorusmeye baslamayim artik sizin yeni bir aileniz var bebisinizde olcakmis atin onlari aklimizdan yeni ailenize odaklanin

Kimi anne vardır, kocası ölünce inşaatlarda amelelik yapar yine de çocuklarına bakar büyütür; kimileri de kızının en mutlu gününde bile yanında olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…