- 21 Temmuz 2015
- 6.665
- 6.061
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adam resmen ayran gönüllü, ne teselli vermesi?
tarık akan filmleri canlandı gözümde..her çiçekten bal alan stayla..
kına yak, gidip bir fakir falan sevindir bence
sevmediği için olmasın??Normal olmadigi kesin hangi normal insan sevdigi kizi birakip baskasina gider ve bir ay icinde nisan nikah dugun yapar?
sevmediği için olmasın??
evet. hâla seviyor zannediyorsan gözlerini açmalısın artık.Beni sevmedigi icin mi
evet. hâla seviyor zannediyorsan gözlerini açmalısın artık.
artık önemli olmamalı bu senin için.Yok canim zannetmiyorum tabikide sevse gitmezdi ama ama onun tek derdi evlenmekti ben biraz sure istedim o da ben bekleyemem benim evlenmem lazim dedi ilk bulduguylada evlendi, yada benimleyken onunlada gorusuyordu bu ladar hizli evlendigine gore dimi ama
artık önemli olmamalı bu senin için.
emin ol böylesi çok daha iyi olmuş.
Annen seni kadir gecesi dünyaya getirmiş olmalı ...
Boşver gerekirse gidenin yoluna asfalt dökmek lazım
Haklisin da yapilanlarin yanina kar kalip mutlu olmasi uzuyor insani
Şekerim, kısa vadede dusunuyorsun.
İlerde mutlu olup olmayacagini, ici mutsuzken disariya mutlu bir profil cizip cizmeyecegini bilemezsin.
Mutsuz olsun diye bekleme, gunler cok uzun gelir sana.
Kendi mutluluguna odaklan ki o umrunda olmasin.
bence bırak aglamayı zırlamayı yanıyorum modlarınıda. bi kurban kes benceMerhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Akli basinda tum kadinlara sesleniyorum: Bir erkegi her seyini unutacak kadar cok sevmeyin.