• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir teselli verin

bence senin ona hissettiğin his özlem değil. nefret. gururunu fena kırmış. bana bunu nasıl yapar düşüncesinden kendini alamıyosun. ama suç senin değil tamamen onun. demek ki daha iyileriyle karşılaşacaksın emin ol öyle olacak

bence senin ona hissettiğin his özlem değil. nefret. gururunu fena kırmış. bana bunu nasıl yapar düşüncesinden kendini alamıyosun. ama suç senin değil tamamen onun. demek ki daha iyileriyle karşılaşacaksın emin ol öyle olacak

Ya gercekten oylemidir aklimdan cikartamiyorum karisiyla cekindigi 32 dis sirittigi resimler sinir oluyorum beni uzup nasil mutlu olabiliyor diyorum :(
İnsallah dedigin gibi olur

Ya gercekten oylemidir aklimdan cikartamiyorum karisiyla cekindigi 32 dis sirittigi resimler sinir oluyorum beni uzup nasil mutlu olabiliyor diyorum :KK43:
İnsallah dedigin gibi olur
emin ol onun da yaptığı yanına kalmayacak. başka şekillerde mutsuz olacak. ama senin unutman için hiçbir şekilde hesaplarına bakmaman lazım. engelle heryerden

emin ol onun da yaptığı yanına kalmayacak. başka şekillerde mutsuz olacak. ama senin unutman için hiçbir şekilde hesaplarına bakmaman lazım. engelle heryerden

Kendimden engelledim ama bu sefer babamin hesabindan bakmaya basladim (o kullanmiyor) orda engelliyorum sonra merak edip geri aciyorum twitterdan bakiyorum orayi pek kullanmiyor ama aslinda hic sevmezdi sirf bana nispet olsun diye dugun resimlerini koydu pislik
Yasattigini yasamasini cok istiyorum
Bu arada kusura bakma kafani şisiriyorum ama bi seyler duymaya konusmaya cok ihtiyacim var :(

Kendimden engelledim ama bu sefer babamin hesabindan bakmaya basladim (o kullanmiyor) orda engelliyorum sonra merak edip geri aciyorum twitterdan bakiyorum orayi pek kullanmiyor ama aslinda hic sevmezdi sirf bana nispet olsun diye dugun resimlerini koydu pislik
Yasattigini yasamasini cok istiyorum
Bu arada kusura bakma kafani şisiriyorum ama bi seyler duymaya konusmaya cok ihtiyacim var :KK43:
yok canım sorun değil. eşim gelene kadar sitedeyim:) kimsenin ahı kimsede kalmaz. onun emin ol canı yanacak. ama bu arada senin de kendini iyi hissetmen için ne hali varsa gör deyip uzak dur. hatta interneti bile açma. spor yap resim çiz kitap oku alışveriş yap. kendini şımart ;)

Unutamamanin sebebi yasayamadiklarin bence. Icinde eksiklikler kalmis. Ama bu kisiyle istedigin hayal ettigin gibi olabilirmiydi hersey orasi süpheli. Sen sevmeyi bildikten sonra karsina kim ciksa ayni sekilde seversin emin ol. Insan karsisindaki adami hakettigi kadar degil, kendi sevebildigi kadar sever. Yoksa bu adam bu kadar sevilmeyi hakediyormu?

yok canım sorun değil. eşim gelene kadar sitedeyim:) kimsenin ahı kimsede kalmaz. onun emin ol canı yanacak. ama bu arada senin de kendini iyi hissetmen için ne hali varsa gör deyip uzak dur. hatta interneti bile açma. spor yap resim çiz kitap oku alışveriş yap. kendini şımart :KK66:

Sagol canim, netten uzak duramiyorum calismiyorum tum gun evdeyim oturdugumuz cevre spor yapmaya hergun yuruyus yapmaya pek uygun degil aslinda yuruyus yapmayi severim ama sartlar musait degil alisverisede maddi durum el vermiyor hic arkadasim yok bunalimdayim resmen :(

Unutamamanin sebebi yasayamadiklarin bence. Icinde eksiklikler kalmis. Ama bu kisiyle istedigin hayal ettigin gibi olabilirmiydi hersey orasi süpheli. Sen sevmeyi bildikten sonra karsina kim ciksa ayni sekilde seversin emin ol. Insan karsisindaki adami hakettigi kadar degil, kendi sevebildigi kadar sever. Yoksa bu adam bu kadar sevilmeyi hakediyormu?

Butun yaptiklarini dusununce hak etmiyor tabi ki ben buraya yaptigi seylerin cogunu yazmadim
Yazsam sen aklini peynir ekmeklemi yedin dersiniz
Butun bunlarin bilincinde olup unutamamak cok kotu

Bir arkadaşım var bir süre önce onla arkadaşlığımı bitirdim kavga ya da bir tartışma olmadan . Bir süredir tamam dedim herhalde artık uğraşmaz benle ki çok uğraştı . Birşey oldu sayfasına bakmak durumunda kaldım sonra çıktım sayfadan birgün sonra istek yollamış bana . Büyük ihtimalle sayfasında gezindiğini anlıyor olabilir . Hiçbir acı , üzüntü sonsuza dek sürmüyor . Belki sen seni değil onu seçtiği için böylesin . Ama onun seni değilde onu seçmesinin bile sana bir hayrı vardır üzülme . O artık evli bir adam ve senin onu takip etmen doğru değil . Anlaşılırsan seni kötü duruma getirir ki böyle bir adam için gerekte yok . Onun engelini bile kaldır ve sayfasını takibi bırak .

Bir arkadaşım var bir süre önce onla arkadaşlığımı bitirdim kavga ya da bir tartışma olmadan . Bir süredir tamam dedim herhalde artık uğraşmaz benle ki çok uğraştı . Birşey oldu sayfasına bakmak durumunda kaldım sonra çıktım sayfadan birgün sonra istek yollamış bana . Büyük ihtimalle sayfasında gezindiğini anlıyor olabilir . Hiçbir acı , üzüntü sonsuza dek sürmüyor . Belki sen seni değil onu seçtiği için böylesin . Ama onun seni değilde onu seçmesinin bile sana bir hayrı vardır üzülme . O artık evli bir adam ve senin onu takip etmen doğru değil . Anlaşılırsan seni kötü duruma getirir ki böyle bir adam için gerekte yok . Onun engelini bile kaldır ve sayfasını takibi bırak .

Cok haklisin aslinda evli adama bakiyor diye kotu sozler soyler, onu unutmayi cok istiyorum hemde cookk
Peki bi sey sorucam facebookta sayfana bakanlar gorunuyormu resmi olarak boyle bi sey yok diye biliyorum ama ?

Cok haklisin aslinda evli adama bakiyor diye kotu sozler soyler, onu unutmayi cok istiyorum hemde cookk
Peki bi sey sorucam facebookta sayfana bakanlar gorunuyormu resmi olarak boyle bi sey yok diye biliyorum ama ?

Benim arkadaşımınki tesadüf gibi gelmiyor bana neredeyse bir yıldır hiç haber almıyordum bir baktım sayfasına ertesi gün bana istek yollamış .Bu kadarda 6 . hissi kuvvetli olamaz gibi geliyor . :KK43:

Benim arkadaşımınki tesadüf gibi gelmiyor bana neredeyse bir yıldır hiç haber almıyordum bir baktım sayfasına ertesi gün bana istek yollamış .Bu kadarda 6 . hissi kuvvetli olamaz gibi geliyor . :KK43:

Şimdi araştırdım face.in kendine ait öyle bi uygulamasi yokmus
Ama bi yerde bi sey okumustum sen soyleyince aklima geldi taniyor olabilecegin kisiler diyo ya orda ortak arkadaslar, senin baktigin kisiler bide pide profiline bakan kisile cikiyomus belki o olabilir ne kadar dogru bilmiyorum ama, resmi bi sey yokmus yani

Bugun onu gordum yani %98 oydu bi yerde oturuyordum ortaliklarda kimse yoktu bi baktim ona benzeyen biri ama oydu kesin bana dogru oturmus bakiyodu
ama kalbim carpmadi tam tersine gordugum icin cok sinir oldum nerden cikti bu dedim
Kendim bile sasirdim bu duruma

Back
X