Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir teselli verin
- Konu Sahibi okyanus85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Yedekte tutmuş sizi. 4 ay içinde başkası ile tanışığ sevgili olup nişanlanmamışsa tabii.
Arkasından üzülmeyin. Onu üzün. Nişanlısına ulaşıp anlatın herşeyi. Msj arama falan varsa da delil gösterin.
Sen onun yanında ufacık tefecik kalıyorsun
O kadar dertli yani allah yardimciasi olsun
ama konu sahibi bence haklı.şöyle ki ; tanıştığı zaman çok küçükmüş ve ayrılarak yanlış bi karar vermiş olabilir.. aradan o kadar yıl geçince çocuk kendisini bulmuş ve zamanla insanlar olgunlaşıyor, bu kez konu sahibesi daha temkinli yaklaşmak istemiştir ki evlilik hadi ben seni zaten tanıyorum diyip hemen karar verilecek bişey değil..
Geçen yıllarla birlikte kişiliğin özü aynı kalsa da algılar, tutumlar, bakış açıları değişir.
ama çocuk da zaten sevgisinden emin olsaydı senin zaman istemene saygı duyar beklerdi. belli ki o da emin olamamış ve bu gelgitleri de devam ederdi belki nişanlanıp ayrılacaktınız ben yapamıyorum deyip yine..
Hayırlısı böyleymiş diye düşün
Oyle dusunmeye calisiyorum ama sevince insanin ici aciyor her yaptigina belki degisir diyorsun gozun kor oluyor adeta
Yedekte tutmuş sizi. 4 ay içinde başkası ile tanışığ sevgili olup nişanlanmamışsa tabii.
Arkasından üzülmeyin. Onu üzün. Nişanlısına ulaşıp anlatın herşeyi. Msj arama falan varsa da delil gösterin.
İlk baska kiza gittiginde hem benimle hem onunla konusmus zaten, bu insanlari uzunlenler neden hemen mutlulugu yakaliyorlar
Bir kadinin gonlunu almak ne kadar kolaymis baksana. Iki suslu soz soyleyip aldatmayi bile affettire bilirsin..
Sevince insanin gozu kor oluyormus gercekten
Sadaka falan ver Allah kurtarmiş.
Kurtulduğuna sevinmen gerekirken üzülüyormusun hala? Kalk bi fakir falan sevindir
Sadaka falan ver Allah kurtarmiş.
Dogru insan olmadigini biliyorum ama niye uzuluyorum anlamiyorum
Adamın bu kadar cok git gel yapmasina izin verirsen elbet başkasıyla nişanlanır.
Bastan dur demelidim halisin ama ama cok sevdim diyemedim ama o sevmemis
Senin hatan baştan gitmesine rağmen tekrar kabul etmen olmus, ama olan olmus artık evlendikten sonra olsaydı dahamı iyiydi? aşk tek Kişilik bi eylem değildir, karşı taraf buna layık değilse o kutsal duyguyu ona duymak aşka haksızlıkDogru insan olmadigini biliyorum ama niye uzuluyorum anlamiyorum
Senin hatan baştan gitmesine rağmen tekrar kabul etmen olmus, ama olan olmus artık evlendikten sonra olsaydı dahamı iyiydi? aşk tek Kişilik bi eylem değildir, karşı taraf buna layık değilse o kutsal duyguyu ona duymak aşka haksızlık
Dogru valla tek tarafli askimda fedakarligimda yetmedi nankoru oldu
Allahın sevgili kuluymuşsun, adam git - gel yalama olmuş.. nasıl her şeyini kabul edecek kadar kararıyor gözleriniz? o senin her şeyini kabul ediyor muydu?
Hayir tam tersine herseyime bi kulp buluyordu
mutlu mesut olacağını mı sanıyorsun? yazık diğer kızın hayatınıda zindan edecekMerhaba kizlar
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
mutlu mesut olacağını mı sanıyorsun? yazık diğer kızın hayatınıda zindan edecek
Bilmiyorum, oylemi olur dersin gerci bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur derler agzi cok iyi laf yapiyor kizda ona kanmistir yalanda soyluyor ayrica bi kac kez yakalamistim yalanini
bana öyle geliyo ki bu herif senin şimdiye kadar edindiğin tek sevgilin. doğru mu? yoksa eminim ki ondan bi cacık olmıycağını hatta sevilmelik bi insan olmadığını farkederdin unuturdun giderdi.Merhaba kizlar