- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- 163
bence bırak aglamayı zırlamayı yanıyorum modlarınıda. bi kurban kes bence
Yok arik aglamiyorum ama aklimdan bi turlu cikartamiyorum bunun nedenini cozemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bırak aglamayı zırlamayı yanıyorum modlarınıda. bi kurban kes bence
Gel gitleri var. Sanırım belkide oda size güvenmemiş sevginize sizde Zaman isteyince kendince cezalandırmış siziMerhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Çok dengesiz bir adammis bu ne ya? Sevdim gel. Sevmedim git. Tekrar sevdim tekrar gel. Çocuk oyuncağı mi bu? Böyle adamdan ne koy olur ne kasaba. Evlensen daha beter olacaktı bence. Allah kurtarmış seni diyorum.Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
Gel gitleri var. Sanırım belkide oda size güvenmemiş sevginize sizde Zaman isteyince kendince cezalandırmış sizi
Çok dengesiz bir adammis bu ne ya? Sevdim gel. Sevmedim git. Tekrar sevdim tekrar gel. Çocuk oyuncağı mi bu? Böyle adamdan ne koy olur ne kasaba. Evlensen daha beter olacaktı bence. Allah kurtarmış seni diyorum.
vesikalıymış sevgilin
fa..şe ruhlu erkekler....
Yok arik aglamiyorum ama aklimdan bi turlu cikartamiyorum bunun nedenini cozemiyorum
Bir insanı sevmek, güvenmek, ona aşık olmak çok normal şeyler. Hele aşık olunca gerçekten saçmalıyoruz, en olmayacak insanlar için bile gözyaşı döküyoruz, günlerce, gecelerce, bazen unutmak yıllarımızı alıyor. Ama emin ol bir gün gerçekten karşına seni seven, değerini bilen biri çıktığında neden bu adamla olmadığını daha iyi anlayacaksın. Takma hiç kafana, gün hesabı yapma, geçen sene bu zaman deme, bir gün gelecek ona dair çok az şey kalacak aklında, sen kendine güven, kafanı gerçekten değecek şeylerle meşgul et. İnşallah en kısa zamanda tamamen atarsın kafandan...
O evlenmiş aklından çıkarmalısın . İnşallah yakında gerçekten seveceğin ve sevileceğin kişi ile karşılaşırsın .
Bak şimdi her şeyi çözmüşsün buda bir başarı zararın neresinden dönersen dön kardır unutmaZaman istemem cok normal degilmi beni aldatti ve dahasi gelip tekrar kanusmaya devam ettigimiz sure zarfinda onunla konusmaya devam etmis 3-4 ay sonra ogrendim bunu kiz fecine ozledim yazinca gordum bi yalan daha ve ben bunu bile affettim
Aslinda o beni hic sevmedi ben kendimi kandirdim beni face.de ekledigi zaman karisinin instadaki resimlerini begenmis yani onunla irtibat halindeymis tuhaf bi oyunun icindeymisim de anlayamamisim
Bak şimdi her şeyi çözmüşsün buda bir başarı zararın neresinden dönersen dön kardır unutma
Aslında sevilmeyecek bir adam olduğunun farkındasın da işte gitmiş ya, o bırakmış ya ; bu senin gururunu incitmiş.
Gereksiz gurur meselesi yapmışsın .
Sana göre öteki kızı tercih etmiş olması onu unutulmaz kılan..
Çünkü Zamanında çok taviz vermişsin; aldatılmayı dahi kabul etmişsin. İnsan çok fedakarlık yapınca illa karşılığı mutluluk olacak sanıyor ve bu beklenti ile karşısındaki Adamı haddinden fazla yüceltiyor gözünde ..
Olay bu sanki ..
Beyfendiye gelince evlilik,aşk gibi kavramların bilincinde bile değil. Evleneceği kızı senle aldatmış vs şahsen o kızın değil senin yerinde olmayı yeğlerim.
İşte Zamanında yaptığın fedakarlıkların karşılığını alamaman seni üzen, sevgin değil.Tam olarak ozetlemissin bu soylediklerini mantigimla kabul edip anliyorum farkindayim ama bi turlu unutamiyorum belkide ben calismiyorum surekli evdeyim arkadasimda yok bu yuzden onu unutamiyorumdur belkide sanki ondan baskasini sevemiycekmis gibi davranmam bundandir belki bilmiyorum ama bu durum beni cok yoruyor
İşte Zamanında yaptığın fedakarlıkların karşılığını alamaman seni üzen, sevgin değil.
Çalış bence, sosyal hayatın gelişir hem arkadaşın da olur. Gencecik kız neden sürekli evde? Mesleğin yok mu?