amaaan benimki benleyken evlenmişti. nişanlıymış haberim yok, düğün fotoğraflarını facebooktan gördüm. noldu sonra ağla sızla aylarca, üç yıl geçti üzerinden bide bebesi oldu. aynı yerde çalışıp hala yüzyüze bakıyoruz. bebesini tebrik bile ettim. nabacan. şükret boşver yalancı oyuncu dürüst olmayan adamla ömür geçmez. unuttun mu deme, içimdeki yaraların en büyüğünü açtı ama alışıyorsun. tercih meselesi seni değil onu tercih etti kabul et hazmet bi an önce yoluna bak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir teselli verin
- Konu Sahibi okyanus85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bana öyle geliyo ki bu herif senin şimdiye kadar edindiğin tek sevgilin. doğru mu? yoksa eminim ki ondan bi cacık olmıycağını hatta sevilmelik bi insan olmadığını farkederdin unuturdun giderdi.
Nerden bildin tek o ondan sonra kimseyle gorusmedim 13 yil boyunca ve bunu ona soylemek gibi bi hata yaptim o da sisti tabii
amaaan benimki benleyken evlenmişti. nişanlıymış haberim yok, düğün fotoğraflarını facebooktan gördüm. noldu sonra ağla sızla aylarca, üç yıl geçti üzerinden bide bebesi oldu. aynı yerde çalışıp hala yüzyüze bakıyoruz. bebesini tebrik bile ettim. nabacan. şükret boşver yalancı oyuncu dürüst olmayan adamla ömür geçmez. unuttun mu deme, içimdeki yaraların en büyüğünü açtı ama alışıyorsun. tercih meselesi seni değil onu tercih etti kabul et hazmet bi an önce yoluna bak.
Ne diyosun yaa aaa Ay ne kotu bu erkekler, benimde icim cok aciyo valla bi an once gecmesi icin dua ediyorum pekisen tekrar sevebildinmi
Ya iyiki evlenmemisin verilmis sadakan varmis evlenseydin onunla seni hep uzerdi gercekten adam cok dengesiz usme kendini her erkeye guvenilmez
Aslinda dorgu soyluyorsunuz ama suan pek anlamiyor cok yeni oldugu icin belkide bilmiyorum en cok cok seviyorum deyisine inandigim icn kiziyorum kendime
seni en çok etkileyen olay "evlilik hayallerin"Merhaba kizlar
Bana bir teselli verin sevdigim insandan ayrildim 4 ay gecti nisanlanmis
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
oysa onun saçma sapan lafları seni kadar çok mutlu ediyordu değil mi?
Şu tarzda bir erkek için üzülmeye değmeyeceğini anlaman uzun sürmez umarım.
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. EVLENDİRME DAİRESİNDEDE BIRAKIRDI SENİ.Merhaba kizlar
Kisaca olani ozetleyim ben onunla 17 yasimda tanistim gorustum bir ay sonra ayrildim aradan 12 yl gecti o beni facede buldu ilk basta istemedim ama o israr etti ve ben ona kapildim sevdim sonra bu gecen yil beni sevdigini soyleyip baska kiza gitti yikildim resmen bir ay sonra geri geldi bende kabul ettim sonra konusmaya devam ettik hemen evlenelim dedi ama ben once tekrar eyni seyi yapmayacagina emin olmak istedim biraz zaman istedim guvenmek icin sonra bigun seni seviyorum vazgecmem dedi ve ertesi gun sıkildim gidicemdedi ve gitti aradan 4 ay gecti ve nisanlanmis her seyini kabul edecek kadar sevmistim istedigim biraz zamandi cok kotu oldum bu kadar kolay unutabilecegini sanmamistim cok sevdigini dusunuyordum icim yaniyor degmez biliyorum ama sevmistim yaa
YADA İLK GECENİN SABAHI.
AY ALLAHIM KORUMUŞ SENİ.
seni en çok etkileyen olay "evlilik hayallerin"
oysa onun saçma sapan lafları seni kadar çok mutlu ediyordu değil mi?
Şu tarzda bir erkek için üzülmeye değmeyeceğini anlaman uzun sürmez umarım.
Evet aynen oyle oluyordu sacma sapan laflarina mutlu oluyordum umarim biran oce unuturum
bizim kızlarımız sever nedense evlilik lafı eden erkeği.Evet aynen oyle oluyordu sacma sapan laflarina mutlu oluyordum umarim biran oce unuturum
VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. EVLENDİRME DAİRESİNDEDE BIRAKIRDI SENİ.
YADA İLK GECENİN SABAHI.
AY ALLAHIM KORUMUŞ SENİ.
Seviyorum vazgecmem deyip ertesi gun birakip giden adam onuda yapardi haklisin ama niye uzuluyorum bilmiyorum butun bunlari goruyorum ama uzuluyorum :/
Merhaba kizlar
Sevin kızım sevin bırak nişanlandıgı kız üzülsün , Boyle adamlar işte aldatanlar evlendiğinizde çocugunuz oldugunda aldatsaydı ne olucaktı ? sıkıldım ben gidiyorumcu erkekden korkucaksın oyle kolay gidemeyecek bir erkek
bizim kızlarımız sever nedense evlilik lafı eden erkeği.
Safim galiba her sozune kandigim icin aldatip geri geldiginde kabul ettigim icin bak o hic umursamiyor hatta benimle kpnusmayi biraktiginda face.de evlenme teklifi sayfasi begenmisti belkide benimle konusurken o kizlada gorusuyordu
Sevin kızım sevin bırak nişanlandıgı kız üzülsün , Boyle adamlar işte aldatanlar evlendiğinizde çocugunuz oldugunda aldatsaydı ne olucaktı ? sıkıldım ben gidiyorumcu erkekden korkucaksın oyle kolay gidemeyecek bir erkek
Sıkildim ben lafini bir kezde soylemedi araliklarla tam uc kez soyledi ve bana seversen seversin sevmezsen yol orda dedi ve ben safi sesimi cikatmadim hep kirdi daha neler neler o beni kiriyordu ben ozur diliyordum kendini hint kumasi sandi tabii
Kendini sev, ve biraz değer ver kendine. Sana böyle davranmış bi adam hayatından çıktığı için de iki rekat şükür namazı kıl.
Unutamam tabi ama bosvermek icin elimden gelen herseyi yapicam insallah tez zamanda kurtulurum bu durumdan
Böyle adamları gördükçe hep yanlış karar verdiğimi düşünür oldum.! Ama seninki baya belli etmiş kendini zaten gidersen git kafasındaymış.
Aynen oyleydi gidene dur dememdi birinci lafi
boşvermelisin cnm değmeyecek biriymiş
Boşvermek icin elimden gelen herseyi yapiyorum umarim biran once unuturum