• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir teselli verin

Bu adam böyle bire karakterdeyse evlenirse bile sana git gel yapabilir eğer öyle bir şey olursa sakın ha sakın

O sansini coktan kaybetti zaten bi sure karisindan baskasina bakmaz tohuma kacicam evlenmem lazim diye deli oluyordu bulent ersoy bile olsa evlenicem diyordu ilk bulduguna yuzugu takmis iste

Nerden bildin tek o ondan sonra kimseyle gorusmedim 13 yil boyunca ve bunu ona soylemek gibi bi hata yaptim o da sisti tabii
ee normal cicimm. her insan ilk aşkıyla ilgili bu kadar takıntılı olur başkalarıyla flört etmemişse :D demem o ki, hiçbi şekilde yeni birini sevmek senin için zor olmıycak. sadece abartıyoruz ilkleri

ee normal cicimm. her insan ilk aşkıyla ilgili bu kadar takıntılı olur başkalarıyla flört etmemişse :KK70: demem o ki, hiçbi şekilde yeni birini sevmek senin için zor olmıycak. sadece abartıyoruz ilkleri

Ayy canim ya oylemi olur dersin hadi insallah
Abartiyorumki hemde ne abartmak :KK12:

Allaha şükür daha iyiyim zaman her şeyin ilacı gerçekten inşallah dahada iyi olucam

Bence dua etmelisiniz. Ya aynısını evliyken yapsaydı. Karakterine şahit oldunuz.

Ben kolay unutmasından çok, sevdiğine bile pek inanmadım açıkcası.Başkasına gittikten sonra kabul etmenizde pek doğru olmamış.Böyle şeyler kabul edilince sonradan başa gelen bu tarz üzücü şeylerin çokta süpriz olduğuna inanmıyorum ben.

Ben kolay unutmasından çok, sevdiğine bile pek inanmadım açıkcası.Başkasına gittikten sonra kabul etmenizde pek doğru olmamış.Böyle şeyler kabul edilince sonradan başa gelen bu tarz üzücü şeylerin çokta süpriz olduğuna inanmıyorum ben.

Haklisiniz sevse o yaptiklarİni yapmaz birakip gitmezdi, ben kendimi kandirmisim seviyor diye

10 günde nişanlandı ve evlendi
Şansa bak ya kötümü olmak lazım yani :KK43:
Ben üzuldugumle kaldim :KK43:

Bir ay icinde nisan nikah dugun bugun dugunu var o benim dugunumu gormeliydi ben onun degil :KK43:

Böyle bir insana beddua etmek haktır sanırım. Üzülme . Inşallah mutlu olamaz evliliğinde. Icim yandı yaa Rabbim sana sabır versin

Valla benden once evlenemesin benim evlendigimi gorsun diye dua ettim ama tam tersi oldu ben onun evlendigini gordum :( vardir allahin bi bildigi demekten baska bi sey gelmiyor elimden

o kadar istikrarsız, ayran gönüllü birinin evliliğinden ne hayır gelir Allah aşkına. bence bu akşamı oturup sızlanarak değil eğlenerek geçirmeliydin sen. verilmiş sadakan varmış.

Back
X