- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- 163
Aplaları dinle çoğunluk ne diyosa doğrudur
Bende o yuden goruslerinizi istedim ben icinde bulundugum durumu duygularimdan dolayi net goremiyorum ama sizler gorursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aplaları dinle çoğunluk ne diyosa doğrudur
Bu adam böyle bire karakterdeyse evlenirse bile sana git gel yapabilir eğer öyle bir şey olursa sakın ha sakın
ee normal cicimm. her insan ilk aşkıyla ilgili bu kadar takıntılı olur başkalarıyla flört etmemişse demem o ki, hiçbi şekilde yeni birini sevmek senin için zor olmıycak. sadece abartıyoruz ilkleriNerden bildin tek o ondan sonra kimseyle gorusmedim 13 yil boyunca ve bunu ona soylemek gibi bi hata yaptim o da sisti tabii
ee normal cicimm. her insan ilk aşkıyla ilgili bu kadar takıntılı olur başkalarıyla flört etmemişse demem o ki, hiçbi şekilde yeni birini sevmek senin için zor olmıycak. sadece abartıyoruz ilkleri
Aksam aksam guldurdun :)) tam sevilecek insanmış mukemmel.O sansini coktan kaybetti zaten bi sure karisindan baskasina bakmaz tohuma kacicam evlenmem lazim diye deli oluyordu bulent ersoy bile olsa evlenicem diyordu ilk bulduguna yuzugu takmis iste
Aksam aksam guldurdun :)) tam sevilecek insanmış mukemmel.
Bence dua etmelisiniz. Ya aynısını evliyken yapsaydı. Karakterine şahit oldunuz.
Ben kolay unutmasından çok, sevdiğine bile pek inanmadım açıkcası.Başkasına gittikten sonra kabul etmenizde pek doğru olmamış.Böyle şeyler kabul edilince sonradan başa gelen bu tarz üzücü şeylerin çokta süpriz olduğuna inanmıyorum ben.
bunun nesini seviyorsun,nesine üzülüyorsun? dengesiz adam! salla
Bir ay icinde nisan nikah dugun bugun dugunu var o benim dugunumu gormeliydi ben onun degil
Böyle bir insana beddua etmek haktır sanırım. Üzülme . Inşallah mutlu olamaz evliliğinde. Icim yandı yaa Rabbim sana sabır versin