Bir teselli verin

amaaan benimki benleyken evlenmişti. nişanlıymış haberim yok, düğün fotoğraflarını facebooktan gördüm. noldu sonra ağla sızla aylarca, üç yıl geçti üzerinden bide bebesi oldu. aynı yerde çalışıp hala yüzyüze bakıyoruz. bebesini tebrik bile ettim. nabacan. şükret boşver yalancı oyuncu dürüst olmayan adamla ömür geçmez. unuttun mu deme, içimdeki yaraların en büyüğünü açtı ama alışıyorsun. tercih meselesi seni değil onu tercih etti kabul et hazmet bi an önce yoluna bak.

bana öyle geliyo ki bu herif senin şimdiye kadar edindiğin tek sevgilin. doğru mu? yoksa eminim ki ondan bi cacık olmıycağını hatta sevilmelik bi insan olmadığını farkederdin unuturdun giderdi.

Nerden bildin tek o ondan sonra kimseyle gorusmedim 13 yil boyunca ve bunu ona soylemek gibi bi hata yaptim o da sisti tabii

Ne diyosun yaa aaa Ay ne kotu bu erkekler, benimde icim cok aciyo valla bi an once gecmesi icin dua ediyorum pekisen tekrar sevebildinmi

Ya iyiki evlenmemisin verilmis sadakan varmis evlenseydin onunla seni hep uzerdi gercekten adam cok dengesiz usme kendini her erkeye guvenilmez

Aslinda dorgu soyluyorsunuz ama suan pek anlamiyor cok yeni oldugu icin belkide bilmiyorum en cok cok seviyorum deyisine inandigim icn kiziyorum kendime

seni en çok etkileyen olay "evlilik hayallerin"
oysa onun saçma sapan lafları seni kadar çok mutlu ediyordu değil mi?
Şu tarzda bir erkek için üzülmeye değmeyeceğini anlaman uzun sürmez umarım.

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. EVLENDİRME DAİRESİNDEDE BIRAKIRDI SENİ.
YADA İLK GECENİN SABAHI.
AY ALLAHIM KORUMUŞ SENİ.

seni en çok etkileyen olay "evlilik hayallerin"
oysa onun saçma sapan lafları seni kadar çok mutlu ediyordu değil mi?
Şu tarzda bir erkek için üzülmeye değmeyeceğini anlaman uzun sürmez umarım.

Evet aynen oyle oluyordu sacma sapan laflarina mutlu oluyordum umarim biran oce unuturum

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ. EVLENDİRME DAİRESİNDEDE BIRAKIRDI SENİ.
YADA İLK GECENİN SABAHI.
AY ALLAHIM KORUMUŞ SENİ.

Seviyorum vazgecmem deyip ertesi gun birakip giden adam onuda yapardi haklisin ama niye uzuluyorum bilmiyorum butun bunlari goruyorum ama uzuluyorum :/

Sevin kızım sevin bırak nişanlandıgı kız üzülsün , Boyle adamlar işte aldatanlar evlendiğinizde çocugunuz oldugunda aldatsaydı ne olucaktı ? sıkıldım ben gidiyorumcu erkekden korkucaksın oyle kolay gidemeyecek bir erkek

bizim kızlarımız sever nedense evlilik lafı eden erkeği.

Safim galiba her sozune kandigim icin aldatip geri geldiginde kabul ettigim icin bak o hic umursamiyor hatta benimle kpnusmayi biraktiginda face.de evlenme teklifi sayfasi begenmisti belkide benimle konusurken o kizlada gorusuyordu

Sıkildim ben lafini bir kezde soylemedi araliklarla tam uc kez soyledi ve bana seversen seversin sevmezsen yol orda dedi ve ben safi sesimi cikatmadim hep kirdi daha neler neler o beni kiriyordu ben ozur diliyordum kendini hint kumasi sandi tabii

Kendini sev, ve biraz değer ver kendine. Sana böyle davranmış bi adam hayatından çıktığı için de iki rekat şükür namazı kıl.

Kendini sev, ve biraz değer ver kendine. Sana böyle davranmış bi adam hayatından çıktığı için de iki rekat şükür namazı kıl.

Unutamam tabi ama bosvermek icin elimden gelen herseyi yapicam insallah tez zamanda kurtulurum bu durumdan

Böyle adamları gördükçe hep yanlış karar verdiğimi düşünür oldum.! Ama seninki baya belli etmiş kendini zaten gidersen git kafasındaymış.

boşvermelisin cnm değmeyecek biriymiş

Bu adam böyle bire karakterdeyse evlenirse bile sana git gel yapabilir eğer öyle bir şey olursa sakın ha sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…