Bir tek benim kocam mı böyle anlamıyorum...

Hayatım boyunca Arkadas ortamimda olsun ailemde olsun hiç böyle şeylere karisan yakinim ya da arkadasim olmamıştır. O yüzden bu konulara ve bu ot dediğiniz şeye o kadar yabancı ve uzagim ki. Belirtilerini falan da hep netten arastirarak ögrenmeye çalıştım simdiye kadar. Ama burda bu konuda bilgisi olan kisiler de var bu yüzden daha detayli ve dogru bilgilenmek istedigim için bunu belirttim. Benim hiç böyle bi ortamim olmadigiiçin beni çok endiselendiriyor bu konu. Elimde degil...diyorum kendime; tamam hadi bırakmış olsun. Sürekli bunun kullanildigi ortamda bjlunan bi insanin yeniden bunu icmeye başlama ihtimali de var hep. ALLAH KORUSUN aklima bunlar da geliyor :/

Beni en çok şüpheye düşüren de bu durum zaten ama oģlunun üzerine yemin etti içmiyorum diye. Neye inanacağımı şaşırmış haldeyim inanın çok zor...

I Ipsizkuklaa
Geldikten sonra gözleri nasıl? Tatlı bir şeyler arıyor mu? Uykusu nasıl? Üstünde değişik bir koku var mı? Konuşması nasıl?
Son zamanlarda çok aşırı kızarık değil.üzerindeki koku da; kahvede saatlerce duran birininki gibi fazla sigara kokusu olur. Arkadaslarinin hepsi sigara içer çünkü. Dumanaltı ortaminda kalir yani dışardayken. Özellikle tatlı istemez ama sütlü türk kahvesi yaparim.yaninda çerez cekirdek çikolata vs.olur. gelince hemen uyumaz. 1 2 saat takiliriz tv de sonra yatak odasina geçeriz. Orda da hemen uyumaz cogu zaman telde takılır sonra uyur. Konusmasi da ne bileyim; arkadas ortamina girip kafa dağıtmış olmanin rahatligi mi yoksa başka bisey mi cok fazla olmasa da konusur tv.dekilere yorum yapar falan..

Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen;
Bu ot içildikten kaç saat sonra etkisi geçer yani normale dönmek ne kadar sürer?? Çünkü Eşim dışarı çıktığı zaman rahat 3 3.5 bazen 4 saate yakın(yazın özellikle )kalır dışarda.

Yapacak birsey yok canim
3 ay gibi bir surede evlenmissin tanimadan

Neyse kader diyelim gecelim

Dedigin maddeden de kullaniyor olabilir .
Sabirli ol
Ne diycegimi bilemedim

Yapacak birsey yok canim
3 ay gibi bir surede evlenmissin tanimadan

Neyse kader diyelim gecelim

Dedigin maddeden de kullaniyor olabilir .
Sabirli ol
Ne diycegimi bilemedim
Hatalıyım haklısınız ama herşey çok ani oldu. Derlerya kaderindeki insan karşına çıktığında dilin kalbin tutulur. Olumsuz bişey diyecek olsan da diyemezsin diye. Benimki de öyle oldu biraz. Ben evlilik falan da düşünmüyordum zaten ama nasip böyleymiş..başka diyecek birşey bulamiyorum...

Neden sevgini,verdigin değeri hiç hissettirmiyorsun dediğimde bana şunu demısti birkeresinde:
Bi kadın değerli olduğunu, sevildiğini bilirse şımarır sonra hep daha fazla ilgi değer bekler. O yüzden ben fazla dışa vurmam sevgimi, verdiğim degeri dedi... çok sacma değil mi bu :/
Tamam gecmisinde karşısına duygusunu sevgisini kullanan birileri cikti diye insan her kadina da ayni davranmaz ki...hele de bu kadın senin eşinse.. öyle değil mi kızlar? Yanlış mi düşünüyorum ben ??

Beni en çok şüpheye düşüren de bu durum zaten ama oģlunun üzerine yemin etti içmiyorum diye. Neye inanacağımı şaşırmış haldeyim inanın çok zor...
Yeminlere inanmayı birakali çok oldu... Yalnis anlama ama malesef bu ölçü değil inanma! Zor olduğunu anlayabiliyorum.. Hiç birşeyi gecistirmesine izin verme konuşmaya çalış ama mümkünse yalnız olduğunuzda ...

aile apartmani bizimki. Altta küçük kaynım ortada biz üstte de büyük kaynım var yalnız olduğumuz zaman çok azdır. kaynanam akşamları hep evdedir fazla gitmez diğer ogullarina. Zaten genelde de büyük oğlu onun yanina gelir genelde, nerdeyse her aksam... yatak odasında da fazla konusma sansim olmuyor diyebilirim. Oglum daha cok küçük..yaninda yüksek sesle konusuldugunda korkuyor.

Ortak bir şeyler yapın. Dışarı beraber cıkın. Eşim arkadaslarıyla görüsecekse illa beni de cagırır gel evde ne yapacaksın diye. Giderim sohbet eder yeri gelir içeriz de. Onlarla ortak sohbet etmeye calısırım gayet keyifli oluyor. Eşime bazen tek görüs belki özel konusacaklarınız vardır diyorum ama yine de geleyim ister. Bence aranızda ki bağ ile ilgili. Sizinle de eğlenebileceğini ona gösterin. Ben mesaj atarım aksama sana sürprizim var derim koşarak gelir (ki bazen iş dolayısıyla gelmesi gece 2 oluyor) sürpriz dediğim de, elmalı turta kek falan

Onlarınki erkek ortamı canım. Beni asla götürmez o ortama ki zaten bende içkili vs.bi ortamda bulunmak istemem. Arkadaslarinin esleri de genelde bu durumdan sikayetcidir.sadece ben sorun yapmiyorum yani bu buluşmaları. Onlar da dile getirir hep görüşüldügünde. Erkeklerin de tek bahanesi 'haftanın 5 günü zaten sizinleyiz kalan iki gün de dışarı çıkalım bizim de bi ortamimiz var' falan oluyor...

Bu 'özünde iyi bir insan' tanımlamasına ben katılmıyorum.
Özü iyi olanın davranışları ve tepkileri de iyi olur.
Özüne değil,özün yansımasına bakarım ben bir insanı değerlendirirken.
Sadece sizin için yazmıyorum,bu tip savunmalara bir kaç üyenin yorumlarında daha rastladım.
Yadırgamıyorum,kadınlar aslında sevdikleri kocalarının kötü huylarını ve yanlış tutumlarını böyle tolere ediyorlar iç dünyalarında
ama bence yanlış bir mantık yürütüyorlar.

Hayatına biri girdi o şekilde oldu diye sende de öyle olacak değil tabiki. Sen farklısın, bu kadar yıllık evliliğinizde buna idrak etmiş olması lazımdı. Kadın sevildiğini hissetmeli ki sana bi şeyler verebilsin.

Canım dahil olmayı denerseniz bence hallolur. Siz icmeyin onlar içsin. Bulusun topluca onların eşleride olsun birinizin evinde rakı alın balık yapın onlar kullansın siz kullanmak zorunda tabikide değilsiniz. Ortamını sevmem diyorsanız böyle biriyle evlilik fikrini 3-5 kez düsünmeniz gerekirdi. bu tarz durumlarda erkekler genelde daha dışarıya itiliyor. Evde sıkılıp kendilerini dışarıya atıyorlar malesef

Herkes yaşadıklarına göre yorum yapıyor işte.. hepimizin iyi huyu kòtü huyu vardır illaki ama bu birza daha derin bi konu tabiki..

Benim böyle bir ortamda bulunmak istemiycemi bilir.. zaten kendi ailesi de bu tarz ortamlara karşıdır. Annesi ve babasi(rahmetli) hacca gitmis insanlar.. evlenmeden önce sadece özel günlerde iciyorum ama evlendikten sonra o da ol.ayacak dedi bana. Icmeyen adam o ortam da bulunmak da istemez diye düsünmüstüm ben. Ama aralarindaki dostluk bayagi bi saglam birbirlerini hicbi konuda sorgulamazlarmis.. saygi duyuliyor yani icene de icmeyene de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…