- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
-
- Konu Sahibi Ipsizkuklaa
Ben ortada sağlıklı bir ilişki ve evlilik göremiyorum.
Ya eşinizi böyle kabul edip çekeceksiniz,
ya da ayrılacaksınız.
Çünkü eşinizin değişip, sizin istediğiniz tipte bir kocaya dönüşeceğini hiç zannetmiyorum,
Yorumun sağ alt tarafında cevapla yazıyor oraya basınca oluyorBen yeni olduğum için kişisel cevaplamayı bilemiyorum şu an kusura bakmayın :/
Alıntılayarak cevaplarsanız, muhatap alırız sizi. Gözleri kızarık ve muhabbet etme isteği varsa esrar kullanıyordur büyük ihtimalle. Dediğim gibi tatlı yeme istediği uyandırır ve uyku da yapar aynı zamanda. Kullanması sizin için sorunsa ki sorun kim ister eşinin kullanmasını? Ya da bir yakınının. Şikayet edin böyle şeylere müsamaha göstermeyin.Genelde kahve yaparım beraber içeriz. Yanında abur cubur da olur tabiki. Çerez çekirdek çikolata vs..
Sizin durumunuz daha farklı.Haklısınız. Ama şu da bir gerçek ki kimse flört zamanıyla aynı evin içindeykenki hayatında aynı olmuyor. Çoğu insan bunu der değil mi; 'kimseyle aynı evin içinde yaşamaya başlamadan onu tam anlamıyla tanımış olmazsınız... ' burda sadece erkekler için değil genel bir durum sözkonusu tabiki.
Eşim nişanlıyken bu kadar ilgisiz değildi... şimdi bu ilgisiz halleri de herşey elde edene kadarmış dedirtiyor bana bazen.. :/
Alıntılayarak cevaplarsanız, muhatap alırız sizi. Gözleri kızarık ve muhabbet etme isteği varsa esrar kullanıyordur büyük ihtimalle. Dediğim gibi tatlı yeme istediği uyandırır ve uyku da yapar aynı zamanda. Kullanması sizin için sorunsa ki sorun kim ister eşinin kullanmasını? Ya da bir yakınının. Şikayet edin böyle şeylere müsamaha göstermeyin.
Eşim alkolü bıraktı bunu farkedebiliyorum. Çünkü artık beş vakit namazını kılan biri. Öyle ki ben bile imam kızı olmama rağmen onun kadar düzenli kılamıyorum..Bence de. Kimse bu yaştan sonra değişmez. Yani ne konu yazarı değişmez, başka bir kadın olur ne de eşi değişip başka bir erkek olur.
Gezme konusunda o kadar pasif değil ama ev içinde yabancı gibi. Ben zorla konusturmak için onun ilgilendigi seylerden soru sorarim anca öyle muhabbet ederiz..e hiç bi aktiviteniz yok mu? sen ayarla bişeyler dışarı çıkın gezing elin.