- 4 Eylül 2020
- 43
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zaman su misali
Sağ olun hissederdim yan size göre sağ olunKorkutmak için demedim ki uykusunda hissedebileceğini anlatmak için dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ olun hissederdim yan size göre sağ olunKorkutmak için demedim ki uykusunda hissedebileceğini anlatmak için dedim![]()
Normal bir uykuda tekrar söylüyorum ama ağır uykum hissedip uyanırdım de miOpps!!! ok özürdilerim o vakit hiç bir sorunyok..korkuya hele hiç gerek yok..bu evham çok yersiz...
Korku salıyorsunuz bana yaptım ben negatif çıktı tabi ki hisseder miyim diyorum muayene olun diyorsunuzTest yapın gebelikten korkuyorsanız varsa çıkar. Bekaret mühimse sizin için de muayene olun.
O kadar değişik şeyler söylüyorlar ki bazıları hissetmez fln korkuyorumİlkse hissederdin. Hemde öyle böyle değil baya baya hissederdin
Yukarda arkadaş komşularından bahsetmiş adam sabah karısına abdest al diyormuş. Sizin o denli ağır uykunuz var mı bilemeyiz ki. Emin olun diye söylüyorum.Korku salıyorsunuz bana yaptım ben negatif çıktı tabi ki hisseder miyim diyorum muayene olun diyorsunuz
Sabah biri seslenince uyanıyorum o kadar ağır mıdır?Yukarda arkadaş komşularından bahsetmiş adam sabah karısına abdest al diyormuş. Sizin o denli ağır uykunuz var mı bilemeyiz ki. Emin olun diye söylüyorum.
Niye böyle dediniz hissetmez miydim yanicnm böyle sıkılacağınıza bir doktorla görüşseniz sanırım daha sağlıklı olur. ama kişisel fikrim bakiresiniz.sanırım biraz çevre ,aile baskısı var. ALLAH yardımcınız (ve tüm kadınlarında )olsun.
cnm böyle bir durum mümkün değil. hissetmemek olamaz. (narkolepsi filan değilsin herhalde)Niye böyle dediniz hissetmez miydim yani
O zaman değildir. Bu çıkarımı yapıp duymak istediğini söyletiyorsun bana. Bu şekilde uyanabiliyorsan sorman saçma.Sabah biri seslenince uyanıyorum o kadar ağır mıdır?
Bir zamanlar aklıma bile geldi gerçektenBu takintiyla umumi wc klozetlerden hamamlardan vs de hamile kalabileceginizi dusunmeniz mumkun.Zira daha once oyle yerlerden hamile kapmismiyimdir diye konularda okumustuk.
Valla güzel . gözümü çok korkutmuşlardı da Hiç öyle değilmiş felan demiştim. Tabi arkadaşın durumu Farklı uyku da ve zorla olur mu? diye soruyor burda zorla olsa yüzde doksan hisseder.Ne kadar güzel acı hissetmemeniz ya
De mi ya siz doktora gidin deyince panik oldumya tatlım boşuna kendini üzme.bekareti kaybetmek öyle kolay olsaydı dünyada 60 70 yaşına kadar gelen bakireler olmazdı.
Teşekkür ederimValla güzel . gözümü çok korkutmuşlardı da Hiç öyle değilmiş felan demiştim. Tabi arkadaşın durumu Farklı uyku da ve zorla olur mu? diye soruyor burda zorla olsa yüzde doksan hisseder.
cnm bunları at kafandan bence.yada psikolojik destek al. hayat böyle takıntılarla çok zor geçer. yazık değil mi beynini böyle şeylerle yıpratıyorsun. bak her üzüldüğünde bir sürü nöron ölüyor bilgin olsu o beyin sana çok lazım olacak.ALLAH akıl vermiş kullan ne olursun. bolşans.(işe dönmem gerek)De mi ya siz doktora gidin deyince panik oldum
O kadar çok takıyorum ki gerçekten bir gün ölürsem takıntıdan olucakbence bu taktığın şey kuruntudan ibaret. extreme bişey olur hissetmemen.