- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Zaman su misali
Gerçekten mibir bıyıklı hissi gelmedi mi size de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mibir bıyıklı hissi gelmedi mi size de![]()
Öyle takıntı sahibiyim ki içimi rahatlattınızHiicc takma pireyi de deve etme cinsel ilişki ha diyince olan birşey değil illaa kiiii hissedersin bebek meselesine gelince tek sefer ilişkide hamile kalan insan sayısı 100 de 1 imkansız yani canım bunlar
Kızlık zarı anatomik olarak vajinal girişte yer alan yaklaşık 1- 2 cm derinde, 2-2.5 mm inceliğinde elastiki bir zardır. İçinde ince damarlardan zengin olduğu için ilk ilişki ile birlikte genelde hafif bir kanama izlenmektedir. Kanamanız olması gerekirdi diye haddim olmayaraktan yorum yapıyorum.Çünkü bazılarında kanama olmayabiliyor eğer alkol dışında bir uyuşturucu madde içkinize atıldıysa bunu hissedemezsiniz(size duşa sokup temizlemiş bile olabilirler)Bu nerde? kiminle? kaldığınıza ve kötü niyetlerine bağlı...Ya bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
bir bıyıklı hissi gelmedi mi size de![]()
Saçmalamayın lütfen erkek asla değil yemin bile edebilirim destek olmanız gerek bir derdimi açıyorum yapmayın şöyleGerçekten miBende obsesif bir hanımla karşı karşıyayım diye düşündüm. Bıyıkları yolunasıca kışşş
![]()
Bayramda akraba evinde kaldım orda hiçbir şey yemedimKızlık zarı anatomik olarak vajinal girişte yer alan yaklaşık 1- 2 cm derinde, 2-2.5 mm inceliğinde elastiki bir zardır. İçinde ince damarlardan zengin olduğu için ilk ilişki ile birlikte genelde hafif bir kanama izlenmektedir. Kanamanız olması gerekirdi diye haddim olmayaraktan yorum yapıyorum.Çünkü bazılarında kanama olmayabiliyor eğer alkol dışında bir uyuşturucu madde içkinize atıldıysa bunu hissedemezsiniz(size duşa sokup temizlemiş bile olabilirler)Bu nerde? kiminle? kaldığınıza ve kötü niyetlerine bağlı...
Ben evlendiğimde acı hissetmemiştim. Bazı insanlar hissetmez. Ama uyku başka bişey. O an rüya gibi gelen bişey var size ve sanırım şüphelendiğinİz biri de var.O ana bi daha bi daha gidin muhakkak ayrım edeceksinizYa bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
Yok rüya gibi bir şey de hatırlamıyorum ya uyanmaz mıydım yaniBen evlendiğimde acı hissetmemiştim. Bazı insanlar hissetmez. Ama uyku başka bişey. O an rüya gibi gelen bişey var size ve sanırım şüphelendiğinİz biri de var.O ana bi daha bi daha gidin muhakkak ayrım edeceksiniz
Ya arkadaşım kurban olayım saçmalamayın ya cinsel birliktelikten bahsediyorsunuz ve bakire birinden. Uykusu en ağır kadının bile o an gözleri fal taşı gibi açılırSaçmalamayın lütfen erkek asla değil yemin bile edebilirim destek olmanız gerek bir derdimi açıyorum yapmayın şöyle
De mi ya ama bakın bazıları rüyada gibi olup uyanmayabilir acı hissetmeyebilir diyorYa arkadaşım kurban olayım saçmalamayın ya cinsel birliktelikten bahsediyorsunuz ve bakire birinden. Uykusu en ağır kadının bile o an gözleri fal taşı gibi açılır![]()
Akraba evinde birinden şüphe etmeseniz bu kurt içinize düşmezdi diye düşünüyorum..alkolde alındığına göre evde ebeveynler yoktu sanırım..3 ay sonra mide bulantısı ile uyanmaktansa jinekolojiye kontrole gitmek en akillica olani...Bayramda akraba evinde kaldım orda hiçbir şey yemedim
Böyle korkutmayın insanları amaYok emin ol hissedersin. O baskı ve yanma hissi adamın gözlerinden yaş getiriyor![]()
Alkol yok diyorum ve yabancı birileri de kaldı diyorum neyi anlatamadımAkraba evinde birinden şüphe etmeseniz bu kurt içinize düşmezdi diye düşünüyorum..alkolde alındığına göre evde ebeveynler yoktu sanırım..3 ay sonra mide bulantısı ile uyanmaktansa jinekolojiye kontrole gitmek en akillica olani...
Ne kadar güzel acı hissetmemeniz yaBen evlendiğimde acı hissetmemiştim. Bazı insanlar hissetmez. Ama uyku başka bişey. O an rüya gibi gelen bişey var size ve sanırım şüphelendiğinİz biri de var.O ana bi daha bi daha gidin muhakkak ayrım edeceksiniz
Korkutmak için demedim ki uykusunda hissedebileceğini anlatmak için dedimBöyle korkutmayın insanları ama
De mi ya ama bakın bazıları rüyada gibi olup uyanmayabilir acı hissetmeyebilir diyor
Opps!!! ok özürdilerim o vakit hiç bir sorunyok..korkuya hele hiç gerek yok..bu evham çok yersiz...alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır
Evet ama tehlikeli cümlelerdi. Vajinismus muzdaribi çok maalesef.Korkutmak için demedim ki uykusunda hissedebileceğini anlatmak için dedim![]()