- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
erkek olmadığımı size nasıl ispatlayabilirim bilgece hanım ayrıca iyiki buraya yazmamışım diyorum haklı çıktım sanırırm ve ayrıca sizi zorlayan yokki özelden yazış diye farkındaysanız size birşey sormadımBu kadar özel ne olabilir cidden merak etmedim degil. Ama ben insanlara pek guvenmedigim icin ozelden anlatmanizi istemem. Erkek olup olmadiginiz ne malum sonucta.
Umarim çözüm bulursunuz..
hiçbiriiiiiiiidaha başka ne olacak yargılamayın denecek
- evli erkekle berabersin
- sevgilinle birlikte oldun
- evlilik dışı hamilesin
- hepsi
hiçbiriiiiNe olabilir ki? Ya sevgilinle sevişmişsindir, ya kocanın acayip istekleri falan vardır, ya birilerini aldatmış ya da evli bir adamla birlikte olmuşsundur. Biz burda bunları milyon kere okuduk, bişey olmaz anlatsanda.
Bana sorabilirsin özelden cevaplarım seve sevebayanlar merhaba benim bir sorunum hatta bir sorum var fakat burada yazamam beni yargılamadan akıl verecek sorumu özelden sorabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var yargılamadan dedim çünkü ben zaten hatamın farkındayım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
bilmiyorum valla eğer buraya yazarsam milyonlarca insanın içinde kendimi çırılçıplakmışım gibi hissedicem bana öyle geliyor
neyseki iyi kalpli insanlar halen var :)kkda yeni dikkat çekme yöntemi bumu iyiymiş..Özelden yazdıkların yargılarmış birde