Bir sorum var...

Bu kadar özel ne olabilir cidden merak etmedim degil. Ama ben insanlara pek guvenmedigim icin ozelden anlatmanizi istemem. Erkek olup olmadiginiz ne malum sonucta.
Umarim çözüm bulursunuz..

Bu kadar özel ne olabilir cidden merak etmedim degil. Ama ben insanlara pek guvenmedigim icin ozelden anlatmanizi istemem. Erkek olup olmadiginiz ne malum sonucta.
Umarim çözüm bulursunuz..
erkek olmadığımı size nasıl ispatlayabilirim bilgece hanım ayrıca iyiki buraya yazmamışım diyorum haklı çıktım sanırırm ve ayrıca sizi zorlayan yokki özelden yazış diye farkındaysanız size birşey sormadım

Hımm bak sen tamam bana özeldenn yazabılırsın sorun olmaz umarım yardımcı
olabılırım

sorunun neyse ınsallah cozebılırsın

Ne olabilir ki? Ya sevgilinle sevişmişsindir, ya kocanın acayip istekleri falan vardır, ya birilerini aldatmış ya da evli bir adamla birlikte olmuşsundur. Biz burda bunları milyon kere okuduk, bişey olmaz anlatsanda.

çok gizemli bir durum... bence burda herkesle paylaşmalısın. sonuçta kimse kimseyi tanımıyor öyle değil mi? daha çok kişiye ulaşıp daha çok çözüm yolu bulablirsin sıkıntına.. sonuçta herkesin çeşitli sorunları var diye düşünmekteyim...

Ne olabilir ki? Ya sevgilinle sevişmişsindir, ya kocanın acayip istekleri falan vardır, ya birilerini aldatmış ya da evli bir adamla birlikte olmuşsundur. Biz burda bunları milyon kere okuduk, bişey olmaz anlatsanda.
hiçbiriiii

Bana sorabilirsin özelden cevaplarım seve seve

Umarım en kısa sürede derdine bir çare bulursun. Hayat çok zor kim bilir sen nelerle mücadele ediyosun

Yardımcı olabileceğimiz bir şeydir umarım bana da yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…