Bir sorum var...

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
bayanlar merhaba benim bir sorunum hatta bir sorum var fakat burada yazamam beni yargılamadan akıl verecek sorumu özelden sorabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var yargılamadan dedim çünkü ben zaten hatamın farkındayım şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Şimdi derdinizi öğrenmek için özel mesaj atmamız mı gerekiyor? :-D

burdan yazsanız daha iyi gibi..yargılamak kimseye düşmez her fikri alman senin için daha doğru..istersen o tarz cvpları cevaplamayabilirsin..sanki hepimiz ak pak insanlarız her insanın sınavı zaafı başkadır..hiç takma canım.

Acaba dedim konuyu ben mi anlamadım. 2-3 kere okuduğum doğrudur. :) Özelden mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım

hemen bir muhalefet çıkar aradan moralim zaten bozuk dahada bozulmasın istiyorum

istersen b
İstersen benimle paylaşabilirsin

hemen bir muhalefet çıkar aradan moralim zaten bozuk dahada bozulmasın istiyorum

sen anlat biz dinleriz yargılayanı da bir güzel kib leriz.ciddiyim.özeldenbilemiyorum nasıl olur ama buradan herkes daha iyi yardımcı olur belki.eğer konu kötüye giderse kapattırırsın.

Özelden anlatılacaksa demek ki çok özel bir konu?
Burada yorumlarına aşina olduğunuz belli arkadaşlar varsa siz onlara özelden ulaşın bence.

sen anlat biz dinleriz yargılayanı da bir güzel kib leriz.ciddiyim.özeldenbilemiyorum nasıl olur ama buradan herkes daha iyi yardımcı olur belki.eğer konu kötüye giderse kapattırırsın.
bilmiyorum valla eğer buraya yazarsam milyonlarca insanın içinde kendimi çırılçıplakmışım gibi hissedicem bana öyle geliyor

Mevzu ne, yardımcı olabileceğim bir şey mi bilmiyorum ama bana da yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…