E öyle bir durumda da businessman sayılır mı ay sahibi olması gerekmez mi bunun için bu saçmasapan konuda tek takıldığım bu olduÖzel bir okulun müdürü olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E öyle bir durumda da businessman sayılır mı ay sahibi olması gerekmez mi bunun için bu saçmasapan konuda tek takıldığım bu olduÖzel bir okulun müdürü olabilir.
Sizi kim gecindiriyor ? 12 yaşındaki çocuğu bu işe katmayin, işsiz güçsüz kocanın ceremesini görümce mi çekecek ? Aile evinde yaşıyorsunuz büyük ihtimalle de sizin o eve getirilis amacınız zaten bu !Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..
Zaten o eve getirilme amacın da bu ! Bilmen gerekiyordubenim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor
Ortaokuldan üniversiteye direk geçiş mi var mybiglove sen ecnebi ulkesindesin bilirsinCocuk yapmadan okusaydiniz ya? Bu sekilde hic sanmiyorum artik, bu aile ve esle zor o dedikleriniz. Kolay gelsin.
Koca 19 yaşında, görümce 12 yaşında. Konu sahibi kp hariç en büyüğü, o bile 21 yaşında. Ev ev değil, kreş. Kreş ortamından çok şey beklememek gerek.Sizi kim gecindiriyor ? 12 yaşındaki çocuğu bu işe katmayin, işsiz güçsüz kocanın ceremesini görümce mi çekecek ? Aile evinde yaşıyorsunuz büyük ihtimalle de sizin o eve getirilis amacınız zaten bu !
Bu o üye mi ? Ben de senin gibi düşünüyorum .Koca 19 yaşında, görümce 12 yaşında. Konu sahibi kp hariç en büyüğü, o bile 21 yaşında. Ev ev değil, kreş. Kreş ortamından çok şey beklememek gerek.
Bir de tüm işleri konu sahibi yapıyormuş. Kp nin gözünde işsiz güçsüz bir kız. Bu durumda kp neden masraf yapıp bir temizlikçi tutsun ki? Oğlunun bir anlık zevki yüzünden adam 2 kişiye ( gelin ve torun) daha bakıyor.
Şu son paragrafı kp gözünden yazdım, yok yere tepki gösterilmesin.
Türkiye 'de ortaokul seviyesinde konservatuar oluyor. Belki konu sahibinin yaşadığı Türkmenistan'da da böyle bir şey vardır.Ortaokuldan üniversiteye direk geçiş mi var mybiglove sen ecnebi ulkesindesin bilirsin
Vay anasını bunlar o yüzden kaçıp kaçıp bizim ülkede masajcı oluyor desene (yanlış anlaşılmasın lütfen)Türkiye 'de ortaokul seviyesinde konservatuar oluyor. Belki konu sahibinin yaşadığı Türkmenistan'da da böyle bir şey vardır.
Biznesmen mi
İş adamı demek istiyordu galibaEvet bende anlamadım bu kelimeyi ne demek?
Ben az önce yanlış mı okudum? Dur bir daha okuyayım. Yok hayır doğru görmüşüm nasıl yaaabenim kardesim var oda erkek , ( ben yurt disinda yasiyorum , ve bu aile biraz abartmakda cok muhtesemler, erkek oldugu icin ben kardesimi eve getiremiyorum , esimin kiz kardesi var diye peder istemiyor)
Anladım.İş adamı demek istiyordu galiba
Keşke siz de biraz okusaniz Türkçe öğrensenizonun babasi okul muduru, ya yatirimci, biznesmen falan yani ..
benim turkce ogrenmek gibi bir derdim yok , ben rusca iy biliyorum inglizcem de iy yani turkce yi de dizilerden ogreniyorum.Keşke siz de biraz okusaniz Türkçe öğrenseniz
ben onlara yuk olmuyorum, benim sayemde onun evleri ter temiz, her gun yeni pismis yemek yiyorlar 1 yemek yapip 1 hafta yemiyorlar eskisi gibi en azindan. misfirleri gelirsede cok iy agirlaniyorlar. benim de yapdiklarimi hice yasmamak lazim. bu kadar para var, eskiden her yer pis pis yatardi, simdi piril piril, ama bende bunlarla yasamak icin hevesli degilim mejbur, kizim biraz buyusun is basliycam, okudugum zamanlar hobi oolarak barista ogrenmisdim ondan para kazanirim calisip.Koca 19 yaşında, görümce 12 yaşında. Konu sahibi kp hariç en büyüğü, o bile 21 yaşında. Ev ev değil, kreş. Kreş ortamından çok şey beklememek gerek.
Bir de tüm işleri konu sahibi yapıyormuş. Kp nin gözünde işsiz güçsüz bir kız. Bu durumda kp neden masraf yapıp bir temizlikçi tutsun ki? Oğlunun bir anlık zevki yüzünden adam 2 kişiye ( gelin ve torun) daha bakıyor.
Şu son paragrafı kp gözünden yazdım, yok yere tepki gösterilmesin.
bizim yurtdan hic kimse kacarak gitmiyor, herkes ekmek parasi icin calisyor, biraz dikkat edermisiniz dediklerinizeVay anasını bunlar o yüzden kaçıp kaçıp bizim ülkede masajcı oluyor desene (yanlış anlaşılmasın lütfen)
Daha cuma günü müge anliya Özbek bir kadın çıktı 13 yıl önce 3 çocuğunu bırakıp gelmiş bir daha da dönmeyi bırak çocuklarını bile sormamis, kızı da taa ordan buraya üniversite okumaya gelmiş... Demek ki ülkenizde bir şeyler ters gidiyor.bizim
bizim yurtdan hic kimse kacarak gitmiyor, herkes ekmek parasi icin calisyor, biraz dikkat edermisiniz dediklerinize