Kuçuk bir sorunum var

Merhaba ben sizlerle kucuk bir sey paylasmak isteyorum, simdiden herkese tesekkurler.
ben evliyim ,1 kizim var 1 yasicak yakinda, sorunum su- ev islerini hep ben yapiyorum, utu bulasik,temizlik, yemek , cocuk bakimi,, kocam calismiyor , tip okuyor, 12 yasli kiz kardesi var oda ara sira bulasik yikayor, siz ev islerinin hepsini kendiniz yaparmisiniz yoksa kocanz yardim edermi? benimki her seyden kaciyor, bazen tabagini bile kaldirmiyor, biraz sacma oldu ama sizinde fikrinizi bilmek isteyorum, bide ev cok buyuk yani onuda soylemek istedim,..
Sizi kim gecindiriyor ? 12 yaşındaki çocuğu bu işe katmayin, işsiz güçsüz kocanın ceremesini görümce mi çekecek ? Aile evinde yaşıyorsunuz büyük ihtimalle de sizin o eve getirilis amacınız zaten bu !

Benim çocuğum yokken eşim izin günlerinde kahvaltı hazırlar.
Akşam yemeği yapardı.
Sonra geçen dönem hamile oluncada
Yardım etti tabiki.
Bi çok işe
Şimdi oğlum varken de yardım ediyor aynı şekilde.
İzinliyken mutfakta oluyor ben oğluma bakarken.
Arkadaşlar doğru yorumlamışlar bi erkek eşine
Yardımcı olmalı.
👍🏻

Sizi kim gecindiriyor ? 12 yaşındaki çocuğu bu işe katmayin, işsiz güçsüz kocanın ceremesini görümce mi çekecek ? Aile evinde yaşıyorsunuz büyük ihtimalle de sizin o eve getirilis amacınız zaten bu !
Koca 19 yaşında, görümce 12 yaşında. Konu sahibi kp hariç en büyüğü, o bile 21 yaşında. Ev ev değil, kreş. Kreş ortamından çok şey beklememek gerek.

Bir de tüm işleri konu sahibi yapıyormuş. Kp nin gözünde işsiz güçsüz bir kız. Bu durumda kp neden masraf yapıp bir temizlikçi tutsun ki? Oğlunun bir anlık zevki yüzünden adam 2 kişiye ( gelin ve torun) daha bakıyor.

Şu son paragrafı kp gözünden yazdım, yok yere tepki gösterilmesin.

Koca 19 yaşında, görümce 12 yaşında. Konu sahibi kp hariç en büyüğü, o bile 21 yaşında. Ev ev değil, kreş. Kreş ortamından çok şey beklememek gerek.

Bir de tüm işleri konu sahibi yapıyormuş. Kp nin gözünde işsiz güçsüz bir kız. Bu durumda kp neden masraf yapıp bir temizlikçi tutsun ki? Oğlunun bir anlık zevki yüzünden adam 2 kişiye ( gelin ve torun) daha bakıyor.

Bu o üye mi ? Ben de senin gibi düşünüyorum .

benim kardesim var oda erkek , ( ben yurt disinda yasiyorum , ve bu aile biraz abartmakda cok muhtesemler, erkek oldugu icin ben kardesimi eve getiremiyorum , esimin kiz kardesi var diye peder istemiyor)
Ben az önce yanlış mı okudum? Dur bir daha okuyayım. Yok hayır doğru görmüşüm nasıl yaaa 😳😳😳

tesekkur ederim yorumlariniza,,
ben 8 yasimdayken babam yuzunden annesiz kaldim, hala da oyleyim, ustelik hic sevilmeden , yada cok nefret ederek buyudum. tam 8 yasimdan 18 yasima kadar ben hayatda mucadele etdim, annem yok babam benden nefret ediyor, ona yuk oluyorum diye. sonra 18 yasimda birisiyle tanisdim, ol benim hayatimi tamamen degisdirdi, bu hayatin guzeligini gosterdi, ben onunla yeniden bir hayata basladim, cok iy gidiyordu, cok mutluydum, ruya gibidi her gunum, ama bir gun hamile oldugumu ogrendim, basda bende cok istemedim , dusurmek icin her seye hazirdim, ama olmadi, sonra bu yasadigim hayat basladi, burda ben guvendeyim, ihticim yok hic birseye, ama mutlu degilim, bilmiyorum, 2 gundir birseyleri yaziyorum kadinlar kulubune ama derdim onlar degil, ben cok mutsuzum, eskisi gibi sevmiyorum kocami, eskisi gibi olamiyorum onunla , ben kariyer istiyorum, evet yapdim bir hata , ama ben yeniden eskisi gibi arkadaslarim olsun , bir cevrem olsun istiyorum, . bu hayatda yeniden mutlu olmak isteyorum. bosanmak istemiyorum, hayata yeniden baaslamak cok mutlu olmak isteyorum,

ben onlara yuk olmuyorum, benim sayemde onun evleri ter temiz, her gun yeni pismis yemek yiyorlar 1 yemek yapip 1 hafta yemiyorlar eskisi gibi en azindan. misfirleri gelirsede cok iy agirlaniyorlar. benim de yapdiklarimi hice yasmamak lazim. bu kadar para var, eskiden her yer pis pis yatardi, simdi piril piril, ama bende bunlarla yasamak icin hevesli degilim mejbur, kizim biraz buyusun is basliycam, okudugum zamanlar hobi oolarak barista ogrenmisdim ondan para kazanirim calisip.

bizim

bizim yurtdan hic kimse kacarak gitmiyor, herkes ekmek parasi icin calisyor, biraz dikkat edermisiniz dediklerinize
Daha cuma günü müge anliya Özbek bir kadın çıktı 13 yıl önce 3 çocuğunu bırakıp gelmiş bir daha da dönmeyi bırak çocuklarını bile sormamis, kızı da taa ordan buraya üniversite okumaya gelmiş... Demek ki ülkenizde bir şeyler ters gidiyor.

X