Bir psikolog faciasi

Ya böyle bir sey nasil olabiliyor ben anlamiyorum.
Adam oraya yazmis bir de yok ege'den mezunum, yok yüksek yapiyorum filan.
Ayan beyan nasil böyle bir sey yapabilir?
Ayrica psikolojik danismanlik cok mu kolay bir is de anlasilmiyor bu adamin egitimsiz oldugu? Guzel guzel yorumlar yazmislar bir de. Hayret valla.

Canım sen kendine safım falan diye haksızlık etme yaşadıklarını okudum çok üzüldüm, ufacık bir ihtimal olsa bile değerdi. Artık yaptığın yapmadığın şeyler icin kendini suçlama, olan olmuş. Ilahi adalete inanıyorum insanları dolandırdığı paralar vaadler birgün onun ayağına dolanacak...

Gecmis olsun intagramsa socialmom vakasi var heryerde kadının psikolog olmadığı kanıtlandı ama hiçbir şey yapilmadi.hala hayatına devam ediyor , kazanç sağladığı halde dikkatli olmak lazım..
Insallah sizin sureciniz hizli devam eder

fatih uğur adı. Paramı vermiş olsaydı dersini almıştır derdim. Ama yazık oldu zamanima umutlarima ve emeğime
Baktim sayfasina şöyle bi, emdr kadar ciddi bi tedavi+cinsel terapi+bi suru baska tedaviler yapiyor, yani yaptigini iddia ediyor.. Yuh ya yuh.. Adam psikoloji lisans mezunu bile degil, PDR'ci ve klinik psikolog olarak tedavi yapmasina izin veren yuksek lisansı daha tamamlamamis bile! Emdr ya emdr!! Bildigim kadariyla ilacsiz psikiyatri tedavi yontemi, o kadar hassas bi sey yani..
Bu adami kesinlikle ifşa etmek lazim, ne gerekiyorsa yapilmali..

Çok üzüldüm ve sinirlendim.Lütfen her yere ama her yere sikayetinizi yapın.Sakin üsenmeyin...Paranizi alamasanizda böyle elini kolunu sallayarak önüne geleni kandıramasın.Cezasini ceksin pislik.

Başınız sağolsun...

Eşiniz doğru söylüyor daha kötü şeyler yapabilirdi .. Allah korumuş

Niye böyle yerlere eşinize dostunuza danışmadan gidiyosunuz anlamadım ki
başınıza daha fena şeyler gelebilirdi

Şimdi isminden baktım,doktor takvimi sitesinde bile var. Oraya yorum yapın hatta yapabildiğiniz her yere yapın yorumunuzu muhakkak. Verdiğiniz rahatsızlık sonucu paranızı iade edebilir

ben araştırdığımda her sitede çarşaf çarşaf klinik psikolog yazıyordu. Şikayet edeceğimi anlayinca her yerde bilgilerini düzenledi! Kendi web sayfası da ulaşıma uzun sure kapandı. Bakar misin ben konuştuktan sonra sayfa guncelleniyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-12-22-24.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 145
kardeşim için psikolog arıyorum bende. böyle bi yanılgıya düşmemek için soruyırum bursada önerebilceğiniz birikeri varmı? ayhan altaşı bukdum ama bilen duyan varmı? birde muayene ücretleri ne kadar ki acaba?

Niye böyle yerlere eşinize dostunuza danışmadan gidiyosunuz anlamadım ki
başınıza daha fena şeyler gelebilirdi

esim kızar diye söyleyemedim. Psikologdayim demiştim sadece o da her zaman gittiğim psikoloğun önüne gelmiş beni almaya. Başka yerdeydim halbuki. Zaten anlatacaktim ama tedaviden memnun kalınca güzel geçti çok iyiyim diyecektim elime yüzüme bulaştırdım. Ortalığı yıktı geçirdi sana bir şey olsa nerde bulacaktım seni artik bu kadar salak olmana tahammül edemiyorum dedi ( hala küs bana

bunu söyleme sebebim adamın iş ahlakının olmamasıydı. Şimdi dank etti kızdım kendime nasıl inandım diye. Falcıya büyücüye inansam gitsem bu kadar pişman olmazdim. En azından motive olurdum

Lütfen doktorun kim olduğunu söyleyin de biz de bilelim

Arkadaşım ben de bu psikolaga gittim memnun kalmadim. Esim devam etmek istiyordu ben de bu adami sevmedim sirf para muhabbeti yapiyor dedim.Psikolog degilmiymis yani !

Astoria burda açıkça belirtmiş aslında. Kendine klinik psikolog da dememiş, psikolojik danışman yazıyor resmi web sitesinin altında .

Konu sahibi sizden sonra değiştirdiği bilgileri bunlar mı?

aynen. Ben araştırdığımda klinik psikolog 9 yıllık meslek hayati var yazıyordu

Gerçekten facia olmuş siz de ne kadar safmışsınız ama yaaa yaşınız kaç? Hiç mi deneyiminiz yok bu konularda?

31 yaşındayım. Eşimle 10 yildir beraberim hala bu sebeplerden sorun yaşıyoruz. Benim dolandirilmalarim kandirilmalarim yediğim kazıklar kaybolmalarim vb.. Bu sebeplerden psikologa gidiyorum biraz düzeldim sanırım ama hala ayniyim (

Salaklik degil, çare aramak, bazen hepimiz istemeden boyle hatalar yapabiliyoruz.Hata bile degil bana gore .

Profesorlerin, avukatlarin ,doktorlarin bile dolandirildigi bir zamanda yasiyoruz.Kendinizi suclamayin .Kotuler cogaldi.Sizde istemezsiniz bunlari yasamayi ,esinizle de araniz duzelir uzulmeyin.

Astoria ben yanlış mi anladım ? Bu adam pdr mezunu olduğu için şuan yaptığı yuksek lisansı da tamamlasa klinik psikolog olamaz. O zaman bana her halükarda yalan söylendi. Önce kendini klinik psikolog olarak tanıttı. Ortaya çıkınca da 3 ay sonra diplomasini ve unvanını alacağını söyledi.

Doktora yapmazsa olamaz mi klinik psikolog ?

Eğer böyleyse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım . 750 lira dolandırildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…