Bir psikolog faciasi

Bu arada Lorentz bu migren işinden bazı doktorlar hastaların sırtından nasıl para kazansak diye yol arar olmuşlar. Arkadaşımın kafasına botox yapmaya kalkmış, paketi 2000 tl imiş, 3 ayda bir tekrarlayacakmış.

Allah yardımcın olsun canım. Bende migren çektim iki seans değil migreni gelen atağı bile geçiremez ler aylarca ilaç tedavisi gördüm. Sen bu durum da esin olmadan ondan habersiz hareket etme bence canim

egitimine devam eden adam nasıl böyle ciddi bir tedavi uygulayabiliyor, bu bir suç. hem yasadıklarınız agır hem de ustune ustluk zayıf noktanızdan faydalanmıs sizi dolandırmıslar. gecmis olsun. lutfen bu isin pesini bırakmayın bir tane sahte psikolog kadın vardı instagramda millete hakaret eden, sizinki de bu tarz bir olay olmus. mutlaka cezasını almalı ki daha fazla insanı incitmesin.

Son düzenleme:
bu arada değinmeden gecemicem, insanların evcil hayvanını kaybetmesinin neresi basit? bunun bir kisinin cocugunu kaybetmesinden bir farkı yok. cok insan tanıyorum cocuk istemedigi icin veya cocukla ugrasmak istemedigi icin kedi köpek besleyen, onlara bebek gibi bakan. siz kücük görmüssünüz ama bir köpek 15-20 yıl yasıyor. sizin 18 yasında cocugunuz kaybolsa üzülmez misiniz, üstelik onlara işkence ediyorlar vahşice öldürüyorlar dövüştürüyorlar neler yapıyorlar. agzı dili olmayan derdini anlatamayan yuvasından uzak korkmus zavallı masum canları nasıl bu kadar küçük görüp basitlestirirsiniz?? nasıl böyle küçümsersiniz? cok sinirlendim su an. biri benim köpegimin tüyüne zarar versin dünyaya geldigine pisman ederim. bir köpegin bir kedinin bir bebekten farkı yok. benim köpegim milletin ciyaklayan cocugundan degerli kusura bakmayın.

Msjınızın başında ne güzel yazmış dedim. Ama sonunu okuduğumda sıvadığınızı düşündüm.
Nitekim kıyaslama yaptığınız şeyler birbirinden farksız şeyler ikiside can taşıyor ikisinin de başına bir iş geldiğinde canı acıyor ve sair.
Bu arada konu psikologtan evcil hayvana nasıl geldi?

konu sahibi ben evcil hayvanımı kaybettim gibi bir seyle gelmedim demis. yani kendisi bir kıyaslama yaptıgı icin ben de kıyaslama yaptım. benim de bir kopegim var. ölümden kurtardım ben onu. o benim icin her seyden herkesten degerli. o yuzden kusura bakmayın konu sahibi boyle bir kıyaslama yaparak evcil hayvan kaybetmeyi kücümserse ben de kendim icin degerli olan bir seyi elbette böyle yüceltirim.

tövbe ya, tek bir cümlemle bu kadar çıkarımı nasıl yaptınız anlamadım ? Neyse açıklamamı yeterince yaptım bu konuda. Sakin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…