Bir psikolog faciasi

Çok soru soruyorum ama EMDR uzmanlığı ne alaka peki ? Bu da suç sanırım.

Bir tane eğitim almış kaç saat almış ne kadar almış süpervizyon almış mı bunlar belli olmadan uzman diyor işte kendine. Adam komple suç da yani yaptırım yok, oysa devlet yaptırım koysa kendi de kazanır, biz de kazanırız. Aldığı eğitimlere bakarken aldığı kurumun geçerliliğine, kaç saat aldığına (koskoca terapi eğitimi 10 saat olamaz atıyorum), süpervizyon alıp almadığına bakmanız gerekiyor. Psikologun da detaylı bir şekilde yazması... Test eğitimlerini de Türk Psikologlar Derneği'nden almış olması en makul olanıdır.

O zaman bu şekilde çok kandırılan insan olur önüne gelen ünvan dayasın internet sitesine

Neyse biz şikayetimizi yapalım umarım bir yasa gelir bu işe artık.

Açıklaman için çok teşekkürler.

O zaman bu şekilde çok kandırılan insan olur önüne gelen ünvan dayasın internet sitesine

Neyse biz şikayetimizi yapalım umarım bir yasa gelir bu işe artık.

Açıklaman için çok teşekkürler.

Maalesef. Ondan kendimizi yırtıyoruz ya. Rica ederim, ne demek :)

Ben oraya evcil hayvanim kayboldu, kocam bana tek tas almadi gibi sebeplerle gitmemiştim.
Konuyla alakasız olacak ama evcil hayvanın kaybolması da büyük travma. ikisini bir tutmanız yanlış olmuş. benim için bebek kaybetmekten farkı yok mesela,neyse...

Gerekli yerlere sikayette bulunun, baska insanlarinda umutlarini sömürmesin insafsiz..

Gerçekten facia olmuş siz de ne kadar safmışsınız ama yaaa yaşınız kaç? Hiç mi deneyiminiz yok bu konularda?

Vay be ne psikologmuş! Ben iki yıldır psikologa gidiyorum. Her gittiğimde adamın masasında Edmr ile ilgili kitaplar oluyor. Seminerlere falan gitmiş hala bununla ilgili okuyorda okuyor. Adam tek seansta birde uçuk ücretle...

Yine de ödemek zorundasınız dediğinde anlamalıydın aslında

bimere şikayet ettim yetmez mi? Nasıl işleyecek süreç. Bana uyguladığı yöntem yüzünden 2 gündür inanılmaz baş ağrısı cekiyorum. Ağrı kesici ile duruyorum şuan
Bence aklına gelen heryere şikayet et. Bimeri bilmiyorum çünkü belki sadece savunma alır bırakır , sen her yere şikayet et birinden birinin yaptırımı olur belki.

Çok geçmiş olsun

İyi bir kurumda çalıştım. Yanımda bir ay deneme surecinde bir kiz calisti. Ki bu ünlü bir gazetecinin kız kardeşiydi şuanda her turlu medyada uzman klinik psikolog diye boy gösteriyor. Bu kız ticarethane gibi bir üniversiteden mezun ancak psikolojiye giriş düzeyinde bilgisi yoktu. Ayrıca hala mezun olmadan unvanı kullanıyor. Bizim kurum kendisini reddetti ancak arkadaş cv sine 6 ay gönüllü şu kurumda çalıştım yazmış.

Bu alanda daha yığınla etik ihlal gördüm. Reklam yapmak bizim işimizin dogasinda yoktur. Hatta resim bile paylaşmaz iyi bir psikolog. Mümkün olduğunca eşinizin dostunuzun tavsiyesi ile bir psikologa gitmeyi tavsiye ederim.

Canım üniversitelerin klinik psikoloji bölümü hocalarını araştır..Tabi üniversitede olmayıp çok iyi terapistler de var..İyi bilinen ve ismi duyulmuş danışmanlık merkezlerine gitmeye çalış..Malesef psikoloji alanında bu tarz insanlar çok fazla..Saflığından değil bu ayrıca..Alanın uzmanı değilsin nereden bileceksin? Ayrıca adamda meslek etiği diye birşey yok. Eğer seansı geciktiyse bile bunun nedenini açıklamalıydı sana. İyi yapmışsın BİMER'e şikayet etmekle..

Çok hatalısınız, tanımadığınız birine 750 tl vermenin telefonla arayıp kart numaranızı isteyenlere kanmaktan hiçbir farkı yok. Artık ders almışsınızdır en azından.
Sayfasına da aman şöyle iyi böyle güzel diye yorumlar atılmış, çok bariz bunların çoğunun sahte olduğu. Hemen hepsinin yazım şekli aynı.
Nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa edelim.

İfşa edin bence sosyal medyadan daha da kimseyi dolandırmasın. Muhtemelen nakit verdiniz fiş falan almadınız elinizde kanıt varsa tüketici heyetine gidin alabilrsinz paranızı.

bimere şikayet ettim yetmez mi? Nasıl işleyecek süreç. Bana uyguladığı yöntem yüzünden 2 gündür inanılmaz baş ağrısı cekiyorum. Ağrı kesici ile duruyorum şuan

Emdr derneği ile irtibata geçin mutlaka. Dernek sitesinde kimlerin uygulayıcı olduğu vs yazar normalde.

Ekleme: psikoloji mezunu da değilmiş zaten.

Son düzenleme:
Çaresizlik insanı hiç güvenmeyeceği kişilere güvenmek zorunda bırakıyor. Hadi nir umut diyerek.
Ben sizin yerinizde olsam sağlık bakanlığına da yazardım cimer'e de.
Başkalarının da başı yanmasın.

Basin sag olsun oncelikle.. ben ani bir sekilde gittigini dusunuyorum.. soyle diyeyim.. denize dusen yilana sarilir derlerya..bi umut bimucize istemissiniz...milletin dini imani para olmus korkuyorum insanlardan artik bu yuzden..,

Sakincasi yoksa evladinda bi sorun neydi? Sormak istiyorum.. cunku cok uzuldum

2 saatte hastalık tedavisi nerede görülmüş öyle olsa kanser çözülürdu yapmayın Allah aşkina. Kesinlikle şikayet edin gerçek psikologlar dururken şartlatanlara başkalarıda para kaptırmasin.
Hem gitmediğiniz muayene parasini yinede ödeyeceksiniz den sonra ben olsam gitmezdim para peşinde üç kagitcilar

Bu şarlatan için söylemiyorum ama seansa düzenli olarak geç kalan ya da haber vermeyen danışanlar olabiliyor. Yaklaşık 1 saatinizi gelecek danışana ayırıyorsunuz ama danışan ortalıkta gözükmüyor siz öyle bekliyorsunuz onu, belki başka bir danışana verebilirdiniz o seansı. Size de vakit kaybı oluyor. Telafi görüşmesi ayarlasanız bazıları ona da gelmiyor. Bu yüzden böyle durumlarda bazı kurumlar danışanlar 24 saat önceden görüşmeyi iptal etmediği takdirde tüm ücreti alma politikası uygulayabiliyor. Ya da "Geç kaldığınızda ilk 20 dakika sizi beklerim, gelmezseniz ofisten ayrılırım" ya da "Seansı yapılmamış sayarım" diye danışanı önceden bilgilendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…