Bir psikolog faciasi

Adam ztn başta kendini ele vermiş o travma migren fln 2 -3 seansla atlatılacak birşey değil ki . Kocanız haklı adam hipnoz edip sizi daha fazla belaya götürebilirdi. Herşeyi unutcaksınız diye..
hatanın neresinden dönseniz kardır. Giden para olsn skmayın canınızı..

Hayatta hersey basimiza gelebilir. Onemli olan olaylara verdigimiz tepki ve bakis acimizdir.
Kendini anilar silinsin diye zorlarsan daha cok aklina gelir. Olan olmus. Gecmiste kalmis degismeyecek ki canim?
Acilar degil acilara tutunmak insani yorar. Tutunma birak kalsinlar izin ver var olsunlar. Dusuncelerini tutup onlarla savasma. Kabul et sonra akip gidecek kotu dusuncelerin anilarin.
Bugun yeni bir gun. Ani yasa. Kendine boyle guzel seyler telkin et arada hem..
Guzel seyler dusunmek, hosnut olacagin ve hayattaki guzellikleri gormek insani dinc tutar. Karamsar olanin vucudu da coker bir zaman sonra.. Guzel dusun guzel olsun hersey bosuna dememisler.
Iyi bir psikolog bulursan ona git cok istiyorsan. Oyle bi bakis at karsindakinin zihni acilsin felan hikaye bu arada..inanmayin boyle sacmaliklara. Ha śoyle birsey olabilir. Bilinc seviyesi yuksek bir insanin yaninda kendini iyi hissedersin cunki o kisi seni oldugun gibi kabul eder ve sever vsvs... Yani mesela cok siki ve sevdigin dostlarin varsa onlarla takil daha iyi.

Bu emdr dediginiz tedavi türü hakkinda bilgim yok ama çocuklukta geçirilen travmaları, evlat acısı gibi acıları 2 seansta tedavi edebilecek bir yöntem olduğuna inanmıyorum şahsen.

Merhaba, TPD yi arayıp şikayetçi olabilirsiniz . Öğrenime devam eden bi öğrenci ücrete tabii seans yapamaz bu yüzden meslektwn diplomadan men edilmesi gerekir böyle bi çok örnek var çok geçmeden şikayetçi olun

Bende son sınıfım ve sinir oluyorum böyle insanlara mezun olsak bile bişey bilmiyoruz bunlqr okumadan psikolog kesiliyo bi de adam daha bu bölümü okumamış bile

Üniversite hastanelerini bir araştırın, para kaygısı olmadığı için sizinle gerçekten ilgilenebilirler. Ben çok memnun kalmıştım.

Çok erken doğdu. 29 haftalıkti. Beyin kanaması geçirdi (

Yorum yapanlara tesekkur ederim. Evet çok safım. Yediğim kazığın haddi hesabi yok , kaptırdığım paraların harcadığım zamanların... hala da aynıyım. Artik düzelmek istiyorum.

bence adamın ismi yerini sitesini ilan etki korksun daha fazla insanı dolandırmasın. ayrıca şu an yaşadığın migren ağrısı da psikolojik.. o adam sana iyi ya da kötü olarak hiçbir etki bırakamaz. sadece zamanını ve paranı çalmış. kesinlikle deşifre edilmeli. yerinde olsam dava bile açarım tazminat alırım

Çok merak edip baktım 86 doğumlu bu kadar onemli bir konuda nasil ne ara tecrube sahibi olmuş şaşirdım kaldim

Insallah hakkınızi geri alirsıniz Allah boylelerine firsat vermesin

Ahh canim psikolojik sorunlar keske bu adamin vaadettigi gibi bir parmak şıklatmayla gecseydi.Nasil inandin vs. demeyeceğim caresizlik boyle birsey her yolu deniyor insan.Neyseki yol yakinken uyanmissin daha buyuk paralarda kaptirabilirdin.Saglik olsun sikayet etmissin insallah sonuc alirsin.İnan reklami yapilan cok unlu olan psikologlara bile guvenmiyorum zamaninda benimde cok param gitti.Ama istedigim doktoru normal basit bir hastanede bulmustum.İnsallah dogru tedaviyle en kisa surede sagligina kavusursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…