• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir psikolog faciasi

Adam ztn başta kendini ele vermiş o travma migren fln 2 -3 seansla atlatılacak birşey değil ki . Kocanız haklı adam hipnoz edip sizi daha fazla belaya götürebilirdi. Herşeyi unutcaksınız diye..
hatanın neresinden dönseniz kardır. Giden para olsn skmayın canınızı..

Hayatta hersey basimiza gelebilir. Onemli olan olaylara verdigimiz tepki ve bakis acimizdir.
Kendini anilar silinsin diye zorlarsan daha cok aklina gelir. Olan olmus. Gecmiste kalmis degismeyecek ki canim?
Acilar degil acilara tutunmak insani yorar. Tutunma birak kalsinlar izin ver var olsunlar. Dusuncelerini tutup onlarla savasma. Kabul et sonra akip gidecek kotu dusuncelerin anilarin.
Bugun yeni bir gun. Ani yasa. Kendine boyle guzel seyler telkin et arada hem..
Guzel seyler dusunmek, hosnut olacagin ve hayattaki guzellikleri gormek insani dinc tutar. Karamsar olanin vucudu da coker bir zaman sonra.. Guzel dusun guzel olsun hersey bosuna dememisler.
Iyi bir psikolog bulursan ona git cok istiyorsan. Oyle bi bakis at karsindakinin zihni acilsin felan hikaye bu arada..inanmayin boyle sacmaliklara. Ha śoyle birsey olabilir. Bilinc seviyesi yuksek bir insanin yaninda kendini iyi hissedersin cunki o kisi seni oldugun gibi kabul eder ve sever vsvs... Yani mesela cok siki ve sevdigin dostlarin varsa onlarla takil daha iyi.

Bu emdr dediginiz tedavi türü hakkinda bilgim yok ama çocuklukta geçirilen travmaları, evlat acısı gibi acıları 2 seansta tedavi edebilecek bir yöntem olduğuna inanmıyorum şahsen.

Merhaba, TPD yi arayıp şikayetçi olabilirsiniz . Öğrenime devam eden bi öğrenci ücrete tabii seans yapamaz bu yüzden meslektwn diplomadan men edilmesi gerekir böyle bi çok örnek var çok geçmeden şikayetçi olun

Adam psikolog bile değilmiş.
Bende psikoloji mezunuyum bize derste böyle tedaviler öğretmiyorlar. 2-3 sertifika toplayan eğitimini almadan kendini psikolog sanıyor.
Böyle aldatmacalara inanmayın ki bu adamlarda prim yapıp her yerde türemesinler.
Yok hastalık iyileştirme, yok bilinçaltı temizliği vs. Bunlar hep uydurmaca.

Bende son sınıfım ve sinir oluyorum böyle insanlara mezun olsak bile bişey bilmiyoruz bunlqr okumadan psikolog kesiliyo bi de adam daha bu bölümü okumamış bile

Üniversite hastanelerini bir araştırın, para kaygısı olmadığı için sizinle gerçekten ilgilenebilirler. Ben çok memnun kalmıştım.:KK24:

Basin sag olsun oncelikle.. ben ani bir sekilde gittigini dusunuyorum.. soyle diyeyim.. denize dusen yilana sarilir derlerya..bi umut bimucize istemissiniz...milletin dini imani para olmus korkuyorum insanlardan artik bu yuzden..,

Sakincasi yoksa evladinda bi sorun neydi? Sormak istiyorum.. cunku cok uzuldum

Çok erken doğdu. 29 haftalıkti. Beyin kanaması geçirdi :((

Yorum yapanlara tesekkur ederim. Evet çok safım. Yediğim kazığın haddi hesabi yok , kaptırdığım paraların harcadığım zamanların... :( hala da aynıyım. Artik düzelmek istiyorum.

bence adamın ismi yerini sitesini ilan etki korksun daha fazla insanı dolandırmasın. ayrıca şu an yaşadığın migren ağrısı da psikolojik.. o adam sana iyi ya da kötü olarak hiçbir etki bırakamaz. sadece zamanını ve paranı çalmış. kesinlikle deşifre edilmeli. yerinde olsam dava bile açarım tazminat alırım

Çok merak edip baktım 86 doğumlu bu kadar onemli bir konuda nasil ne ara tecrube sahibi olmuş şaşirdım kaldim

Insallah hakkınızi geri alirsıniz Allah boylelerine firsat vermesin

Geçen hafta kendini klinik psikolog olarak tanıtan ve çarşaf çarşaf her sitede reklamını yapan bir psikologa gittim. Bebeğimi 10 günlükken kaybettim. Onunla ilgili kotu anılar silinsin diye emdr diye bi terapi uygulayacakti bana.

Kendileri migreni 2 seansta, ülseri 3 seansta çözdüğünü falan söyledi. Beyin loblari arasında kan akışını artırıyormuş. Bir çok sebebi bilinmeyen hastalığa çare oluyormuş. Ben de bebek sahibi olabilmek için vucudumdaki hastalıklardan kurtulmak istedim.

Bana öncesinde mesaj attılar. Eğer seansa gelmeseniz bile parasını ödemek zorundasınız diye. Neyse 15 dakika önce gittim. Saat 3.30 da başlayacaktı. Sonra bekle bekle beyefendi içerde arkadaşıyla sohbet ediyor. Gittim sekretere bana randevu verdiğiniz saat gecikti dedim. O da fatih bey gelir şimdi dedi. Neyse geldi bu. 3.45 te randevu başladı. Bana 1 saat sürecek bi seans dedi. 45 dakikada bitirdi mola verdi. 1 saat demiştiniz terapiye dedim. Hayır 50 dakika dedi. İki seansı ardışık yapmıştı kesinti olmasın diye. 10 dakika mola dedi 15 dakika mola verdi.

Yan odadan yuksek müzik sesi geliyordu dışarda bi çocuk zirlamasi. Travmalarıma odaklanmam için konsantre olmam gerekiyordu. Sürekli gürültüden rahatsız olduğumu söylememe rağmen beyin çalışıyor iyilesiyorsun dedi. Sürekli bana iyileştin mi diye sordu. Hayır travma hala aci veriyor dedim. Normalde benim sorunumu en fazla 5 seansta çözmesi gereken psikolog çocukken yediğim dayak için 2 seans harcadı ve 1 ay sonra normale döneceksin dedi.
Seanslari olması gerekenden çok kısa tuttu. Vakit doldu mu diye sorunca da daha 5 dakika var dedi ve o 5 dakikayı da susarak geçirdi. Ben verdiğim 750 liraya yandım. Eve geldim ve bi psikolog arkadaşımı aradım. Bana gittiğim psikoloğun kacak çalıştığını daha diplomasini bile almadigini söyledi. Ama bana kendini klinik psikolog olarak tanıttı. Ayrıca kendi web sitesinde de klinik psikolog yazıyordu.

Aradım adamı sekreteri çıktı. Beni dolandırdınız daha diplomanız bile yokmuş dedim. Size dönüş yapacağız dedi. 2 saat sonra tekrar aradım. Dönmedi. 2 saat sonra mesaj attım ben paramı geri istiyorum diye. Dönmedi.

Sonra aradı , internet sitelerindeki bütün bilgileri güncellemişler ve öğrenimine devam ediyor yapmışlar. Şikayet edeceğimi anlamışlar. Bana fatura da düzenlemişler . Gittim faturalarımı aldım ve bimere şikayet ettim.

Ben oraya evcil hayvanim kayboldu, kocam bana tek tas almadi gibi sebeplerle gitmemiştim. Bana vaadettiği gibi büyük şeyler olmadi.

Eşim bana yine kızdı , doktorlar migren için aylarca ilaç tedavisi uyguluyor sonuç alamıyor sen 2 saatte çözüleceğine nasıl inanır ve bana haber vermeden kafana gore is yaparsın ya hipnoz olsaydın ben seni nasıl bulacaktım diye bir sürü bağırdı bana.

Ben artik saf olmak istemiyorum. Yani 120 dakika için kaybettiğim para 750 lira. Resmen travma yaşadım.
Ahh canim psikolojik sorunlar keske bu adamin vaadettigi gibi bir parmak şıklatmayla gecseydi.Nasil inandin vs. demeyeceğim caresizlik boyle birsey her yolu deniyor insan.Neyseki yol yakinken uyanmissin daha buyuk paralarda kaptirabilirdin.Saglik olsun sikayet etmissin insallah sonuc alirsin.İnan reklami yapilan cok unlu olan psikologlara bile guvenmiyorum zamaninda benimde cok param gitti.Ama istedigim doktoru normal basit bir hastanede bulmustum.İnsallah dogru tedaviyle en kisa surede sagligina kavusursun canim

Back