Bir prensesin külkedisi olma macerası

Herkese merhaba ooo nerdesiniz hanımlar:)) ben maalesef düşük yaşadım

Gelelim yaptığım işlere

Banyolar ve tuvalet temizlendi
Mutfak toplandı
Ev süpürülüp silindi
Çamaşır asıldı,toplandı

yemek yapılacak
pasta yapılacak
öğleden sonra ablam yeğenlerim gelecek ev yine dağılacak akşam mesaim var:)

Çocuğunun tuvalet işini ne yaptın ben hallettim günlükte açtım bak istersen belki faydası olur sana

aaa , çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlanırsınız.

Geçmiş olsun canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Allah bidaha yaşatmasın. Chentiq uzun zamandır yazmamış. Umarım bir sorun yoktur :26:

Geçmiş olsun canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Allah bidaha yaşatmasın. Chentiq uzun zamandır yazmamış. Umarım bir sorun yoktur :26:

amin çok sağolun, umarım yoktur bir sıkıntısı

bu düşük yaptığın işlerin tehlikeli olanlarından olmasın

bu düşük yaptığın işlerin tehlikeli olanlarından olmasın

o işleri hamileyken yapmadım düştükten sonra yaptım boş gebelikti..Riskli gebeliklerde iş yapılması yasak risk yoksa sıkıntı olmuyor ilk gebeliğimde her işimi kendim yaptım hamdolsun sıkıntım olmadı

Kızlarrr... Eskilerden kim kaldı? Bahar temizliği vakti gelmi,yor mu acebaaa?

Evet bahar temizliği vakti ama bende bahar yorgunluğu var:)) hiç yapasım yok çok tembelleştim bebek istediğim için iş yaparken sakınıyorum bu da beni tembel yaptı:)

Kızlarrr... Eskilerden kim kaldı? Bahar temizliği vakti gelmi,yor mu acebaaa?

Huuu huu chentiq canım, hatırladın mı benii??

Bende varım eskilerden, ama bende aynı tembellik, uyuşukluk devam ediyor. Benden bu baharda benden bir halt olacağını sanmıyorum.

Sen nasılsın özledim senii

Ev toplandı süpürüldü
Bulaşıklar yıkandı elde
Bulaşık makinası boşaltıldı hepsi tek tek silindi su lekesi kaldığı için
Tuvalet banyo ovuldu
Üç çeşit yemek yapıldı
Kuruyan çamaşırlar katlandı yerleştirildi
Yeni çamaşırlar asıldı
Balkon yıkandı
Çiçekler sulandı
Yavrumun oyuncakları bir kaç posta toplandı
Toz alındı

Tatlı yapılacak
Kitap okunacak
Oğlumla oyun oynanacak:)

Bahar temizliğine ıvır zıvırla başladım dün ilaçları ayıkladım son kullanma tarihi geçenleri attım, hiç açılmayan kullanılmayanları ayırdım sağlık ocağına vericem, her gün bir çekmece ıvır zıvır düzenliycem:)

ben de yapıyorum bahar temizliği, buraya da yazayım motive olurum belki..

yemek yaptım.
bulaşıkları makineden boşalttım, makineyi çalıştırdım kendini yıkıyor.
yeni bulaşıkları sudan geçirdim.
buzdolabının üstünü sildim, örtüsünü yıkadım. eski çamaşırları topladım katladım, yenilerini serdim.
benim nadir yaptığım bir şey ama yaptım, yüzümü sabunladım. banyonun paspaslarını yıkadım, serdim. saatlerin pillerini değiştirdim.
iki dolabın tozunu aldım.
günlük yürüyüşümü yaptım.
epey iş yapmışım, pek sevindim : )

bugün yaptıklarım:
banyoyu temizledim ama bayağı derinlemesine oldu. her yeri fırçaladım, kireç çözücüler, çamaşır suları.. çamaşır makinesinin bile sökülen yerlerini söküp temizledim. dolapların içini dışını sildim, içlerini yeniden dekore ettim. yemek yaptım, bulaşıkların bir kısmını makinede yıkadım dizdim, bir kısmını elde. aynalarımı sildim. bir kutu konserve yaptım, bir aynam ardı üstünde bant lekeleri olan onun lekelerini epey çıkardım yarın devam edeceğim. paspaslarımı yıkadım, biraz çamaşır yıkadım serdim. süt reçeli, sakızlı muhallebi, krep yaptım, yoğurt mayaladım. yürüyüş yaptım...
çok hamaratım çokk :)

Hoşgeldiniz Kızlar..

Temizlik yapmasak da sohbet yaparız. Herkes de var motivasyonsuzluk azar azar..

Evet bahar temizliği vakti ama bende bahar yorgunluğu var:)) hiç yapasım yok çok tembelleştim bebek istediğim için iş yaparken sakınıyorum bu da beni tembel yaptı:)

Ben de leslie yapıyorum. Kaç mil yaptın? Ben 3-4 takılıyorum...

Huuu huu chentiq canım, hatırladın mı benii??

Bende varım eskilerden, ama bende aynı tembellik, uyuşukluk devam ediyor. Benden bu baharda benden bir halt olacağını sanmıyorum.

Sen nasılsın özledim senii

Dalga mı geçiyorsun. Sen bir de benim takımımdaydın buranın haricinde. Nasıl unuturum. Bebişin durumu senin durumun nasıl? Eski kızlardan görüştüğün kaldı mı hiç?

Hoş geldin canım. Nasılsın? Bu topik geçen sene hareketliydi. Ara ara takip eden gizli üyeler vardı. Sen onlardan biri miydin?
Yaptıkların çok güzel.. Liste halinde yaz ki daha çok gözüksün. Biz de nasiplenelim...

Öptüm hepicinizi.....

Dalga mı geçiyorsun. Sen bir de benim takımımdaydın buranın haricinde. Nasıl unuturum. Bebişin durumu senin durumun nasıl? Eski kızlardan görüştüğün kaldı mı hiç?

Canım benim yaa..

Senide takımıda çok özledim.

Eskilerden görüştüğüm yok maalesef olsa keşke ! sende uzun zamandır yoktun nerelerdeydin?

Ben iyiyim. Verdiğim kiloları aldım birde üstüne bebek geldi tam oldu :)

arada sohbet edelim.

hoş buldum, teşekkür ederim. iyiyim sen nasılsın?
ben yeni buldum bu konuyu, gizli üye değilim : )
bugün yaptıklarımı akşam listeliyorum o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…