Herkese merhaba ooo nerdesiniz hanımlar:)) ben maalesef düşük yaşadım
Gelelim yaptığım işlere
Banyolar ve tuvalet temizlendi
Mutfak toplandı
Ev süpürülüp silindi
Çamaşır asıldı,toplandı
yemek yapılacak
pasta yapılacak
öğleden sonra ablam yeğenlerim gelecek ev yine dağılacak akşam mesaim var:)
aaa , çok geçmiş olsunumarım çabuk toparlanırsınız.
Çok teşekkür ederim zor günlerim geçti bir an önce yeni bebek istiyorum:)
Geçmiş olsun canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Allah bidaha yaşatmasın. Chentiq uzun zamandır yazmamış. Umarım bir sorun yoktur :26:Herkese merhaba ooo nerdesiniz hanımlar:)) ben maalesef düşük yaşadım
Gelelim yaptığım işlere
Mutfak toplandı
Ev süpürülüp silindi
Çamaşır asıldı,toplandı
yemek yapılacak
pasta yapılacak
Geçmiş olsun canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Allah bidaha yaşatmasın. Chentiq uzun zamandır yazmamış. Umarım bir sorun yoktur :26:
Herkese merhaba ooo nerdesiniz hanımlar:)) ben maalesef düşük yaşadım
Gelelim yaptığım işlere
Mutfak toplandı
Ev süpürülüp silindi
Çamaşır asıldı,toplandı
yemek yapılacak
pasta yapılacak
bu düşük yaptığın işlerin tehlikeli olanlarından olmasın
sanırım artık bu sayfaya yazan yok
kimse ev işi yapmamış anlaşılan.
Kızlarrr... Eskilerden kim kaldı? Bahar temizliği vakti gelmi,yor mu acebaaa?
Evet bahar temizliği vakti ama bende bahar yorgunluğu var:)) hiç yapasım yok çok tembelleştimbebek istediğim için iş yaparken sakınıyorum bu da beni tembel yaptı:)
Huuu huu chentiq canım, hatırladın mı benii??
Bende varım eskilerden, ama bende aynı tembellik, uyuşukluk devam ediyor. Benden bu baharda benden bir halt olacağını sanmıyorum.
Sen nasılsın özledim senii
bugün yaptıklarım:
banyoyu temizledim ama bayağı derinlemesine oldu. her yeri fırçaladım, kireç çözücüler, çamaşır suları.. çamaşır makinesinin bile sökülen yerlerini söküp temizledim. dolapların içini dışını sildim, içlerini yeniden dekore ettim. yemek yaptım, bulaşıkların bir kısmını makinede yıkadım dizdim, bir kısmını elde. aynalarımı sildim. bir kutu konserve yaptım, bir aynam ardı üstünde bant lekeleri olan onun lekelerini epey çıkardım yarın devam edeceğim. paspaslarımı yıkadım, biraz çamaşır yıkadım serdim. süt reçeli, sakızlı muhallebi, krep yaptım, yoğurt mayaladım. yürüyüş yaptım...
çok hamaratım çokk :)
Dalga mı geçiyorsun. Sen bir de benim takımımdaydın buranın haricinde. Nasıl unuturum. Bebişin durumu senin durumun nasıl? Eski kızlardan görüştüğün kaldı mı hiç?
Hoş geldin canım. Nasılsın? Bu topik geçen sene hareketliydi. Ara ara takip eden gizli üyeler vardı. Sen onlardan biri miydin?
Yaptıkların çok güzel.. Liste halinde yaz ki daha çok gözüksün. Biz de nasiplenelim...
Öptüm hepicinizi.....