Bir prensesin külkedisi olma macerası

Mutfak toplandı bulaşıklar makineye konuldu

2 gündür yemek listesi hazırlamaya çalışıyorum kabaca birşeyler çıktı bundan sonra haftalık yemek listesi hazırlicam burdanda paylaşırım herkese kolaylık olur birde temizlik listesi oluşturacam onada uymaya çalışacam

Elifcinom biraz önce gittiler.ilgine cok tesekkur ederim cansin:))) böyuk sözu dinledim ikramlari hazir aldim.yenmedi bile.cay kahve.kuruyemis.kurupasta cocuklara cips fanta vs vs...iste bakkal ne verdiyse:)) ama ev belimi büktu kizlar.evde durdugum yok.canim da istemiyor oyy deli karismis.ayagim agridi temizlik uzun sürdu..neyse su an her yer kitap gibi) yarin kizimla evde yalniziz baba baliga gidicek.utu var.ödevler var... Defnemel cim tesekkur ederim.hepicinize iyi uykular not koca kisisi koltuk minderleriyle ne ugrasti bilemezsiniz) ehiii iyi oldu.degistircem len dedim tik demedi:))) ehiiiii....

Son düzenleme:
iyi bak ne güzel, evin de cillop gibi olmuş, oh mis. ütü derdi benim boyumu aştı, yarın bütün gün yapsam anca. ödev de var, bugün yaptırmadım, dün yaptırmıştım bitmedi.

kendim ders çalıştım ama

psiko hanım çok geçmiş olsun, üzüldüm vallahi .

kayınvalidem de ayağını kırdı geçen gün, vallahi çok zor

canım benim çok geçmiş olsun.. o ayağın uzatılması gerekiyor çok yerlerde sürüme.. dinlenmelisin.

hoş geldin. umarım evlenmeden önce tüm korkularının üstesinden gelirsin

önce icraati hallet, sonra elbet okursun zaten..

ne oldu forum ıssız kaldı, hayırdır

kimse ev işi yapmıyor mu yoksa hanımlar :)

sanırım ben olmadığımdan boşlamışlar. ama sahibeli sahibesiz gene de sahip çıkın. hepimizin forumu değil mi bu

evet bu forum sahipsiz kalmaz chentıq hanım merak etmeyin :)

dün neler yaptım yazayım.

yemek yenildi, bulaşıklar makinaya koyuldu.
mutfak perdesi yıkandı ve camı silindi.
çamaşırlar katlandı .
çay servisi yapıldı.
çocuğumun ödevlerine yardım ettim.
tv izledim biraz O Ses Türkiyeeee :)

sonra da uyku :)

benim durum vahim ...temizlik iyi kotu yapılıyorda bir turlu derli toplu olamıyorum...care bulamadım bu duruma hep huzursuzum nerden baslayacagimi bilemiyorum...bu durum mutsuz ediyor beni ama cozmek icin adım da atamıyorum ...(

Sevgili Günlük.

Nazara mı geldik dersin? Ne güzeldi seninle aylardır dertleştikten sonra başkalarının da gelmesi. Ortak sıkıntılar, ortak çözümler... Sanırım hayat sanal olsa dahi her daim aynı kalmıyor. Yalnızlığa da alışmalı insan kalabalıklara da.. Ve aynı zamanda hiç bir eşyaya ve kişiye bağlı kalmamalı. Sahiplenmemeli. Daha doğrusu "sahiplenmeden sahip çıkmalı." bugünün sözünü bu ilan ediyorum.

Sana arada gelirim. Öptüm.

Son düzenleme:
arada gelme chentıg hanım, her zaman gelin neolur .
bayağı boş kaldı buralar ancak gelip yorum bırakmalıyız ki buralar şenlensin.

dün yaptıklarımı yazayım o zaman :)

2 sepet ütü.
2 tane cam silindi. perdeleri yıkandı.
bugünse İstanbulda çok güzel yağmur yağıyor.
benim kör talihim :)

hayırlı haftalar herkese :)

Evet sessiz kaldı burası benim eski enerjim yok hamileyim çünkü:) birde oğlum var siz düşünün halimi çok üşengeç oldum umarım bu durumumdan sıyrılırım hiç sevmedim bu beni hamilelik hastalık değil işime gücüme engel olmamalı enerji lazım bana çok uykum var çokkkk, en kısa zamanda sahalara dönücem inşaallah

hayırlı olsun bebişiniz :)

en kısa sürede normale dönmeniz dileğiyle :)

kimse yokmu huuuu :) nerdesiniz kızlar, ev işi yapmıyorsunuz sanırım .

evler çöp ev oldu o zaman :)

kimse yokmu huuuu :) nerdesiniz kızlar, ev işi yapmıyorsunuz sanırım .

evler çöp ev oldu o zaman :)

Yapıyorum ama ağır çekimde mecburen:) ütüm çok birikti onun dışında bekleyen işim yok yemeklerimi yaptım gezmeye gidicem:)

Sevgili Günlük..

Bir hamarat oldum ki sorma. KEndimi aştım resmen. Benim minişte dağınıklık konusunda kendini aştı. Ben bir yandan o bir yandan, evde 2 tane speedy gonzales var.

2014 yılı gelmeden planlarım var. Zaten hangi yeni yıl öncesi kararlar almadık ki? AMa bu seferki bambaşka olacak çünkü 2013 benim için çok renkli geçti. Bir çok şeyi başardım. O yüzden bu sihirli yılın son demlerini de büyük bir iştahla içeceğim.

Uğramadığım zaman dilimindeki en büyük başarım ise mutfak tezgahımı her daim boş ve tertemiz tutmayı başardım. Bunu yapamıyordum çoğu zaman, üşeniyordum. İlla bir su bardağı kalıyordu.

Madem döndük günlük olayına kimseler uğramamış hala gerçi benimkisi günlükten çıktı aylık oldu artık

Sevgili Aylık

Uzun zaman oldu seni ziyaret etmeyeli. :26:Chentiq canda şikayet etmiş. Üzülmüş yalnız kaldığına

Artık yetişemez oldum hiç bir şeye. Özelliklede temizlik işlerine. Birini yapıyorum birini yapamıyorum temizlenen yerler diğerleri temizlenene kadar kirleniyor. Ev şuan resmen çöp ev gibi. Abartmıyorum çok ciddiyim. Biran önce toparlanıp kendime gelmem lazım. Ama nasıl altından kalkacağımı bilemiyorum. Aklım karmakarışık. Umarım bir dahaki ziyaretimde bütün karışıklıkları halletmiş olurum.

Hepinizi özledim kızlar

Allahım yaaaaa nolmuş bizim topiğimize. Her taraf toz toprak, örümcekler bile ağ kurmuş. Nerdesiniz millet Chentiq canda yok ortalıklarda. Hadi bakalım toparlanın biran öncede temizliğe başlayalım. Toz alan bir smile yok mu yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…