Bir prensesin külkedisi olma macerası

chentiq terazisin demek bendensin:) bak inan temizlige başlamadan once oflarım poflarım nasıl bitecek derim, çocuklarla yarım yamalak dinir olucam derim, soylene söylene isteksiz başlarım ama başlayınca gerisi geliyor bende, yapıyorum da ne oluyor ertesi gün sanki hic temizlik yapmamışım gibi

Benim eşim tam tersi iş yapmama düzen takıntima temizlik takıntıma kızar, iki üç gündür sana yazdığım rutine uymuyorum, mutfağı toplamadan yatıyorum, salonda ütülenecekler, çamaşırlar, her yer her yerde benim hastayken bile evimde görülmemiş bir durum, eşimi mutlu etmek icin saldım komik değil mi:) adam benle çocuklarla ilgilen evde sorun olmasın iş önemli değil diyor, siz düzen oluşturmak istiyorsunuz ben bu günlerde yılların düzenini tarumar ediyorum mutlumuyum hayır kafam çok karışık

Eftal senin yaptigin dogru olan zaten. Bir kac mesaj once yazmistim. Evde onemli olan ailedir. Kafan ve iliskilerin düzenli olmadiktan sonra evin temiz olsa ne olmasa ne.

Kocan dogru soylemis. Ben de bu dusunceden yanayim. Amma velakin topiğin beni titiz temiz ama ilgisiz yapmasindan korkuyorum. Cunku yetistiremiyorum. Ve hem ailesine hem evine ilgi gosterebilen bayanlardan yardim istiyorum

Aslında ikisinede yetısıyorum, eşimin temizliğe alerjisi var, düzene nasıl başaksa anlamiyorum bu adamı, bizim eşimle sorunlarımız farklı yani sebep benim temizliğim değil, çocuklar yüzünden tartışıyoruz biz genelde, sorunlarımiz bir düzelse ah düzelse

Topik gerçekten seni bu kadar etkiliyor mu bu konuda, eger öyleyse yeni yılda herkesin hoşnut olacağı bir düzen yaparsın ben her işe uyarım, zaten düzenim var, abartılı görevler verilmez mesela, birde senin de benim de bebeğimiz var bebekli insanlar ne kadar duzenli olabilir ki, toplarsın bir saat bile surmez düzenin ama dolap icleri çekmeceler vs. her daim düzenli tutulabilir oraları cocuklar pek dağıtamıyor

Etkiliyor. Bir kere daha daralmistim da buraya yazmistim. Yani herkes canavar gibi acayip hamarat. Gunluk rutini de temizligi de o yuzden bu kadar ayrintili soruyorum. Yani bir bit yenigi var bende heralde. Bak senin bebegin var bir de buyugun var gene de yetistirebiliyorsun.

Birazcik eksik hissettirdi topik. Yani ben omrumde yapmadigimi yaptim. Gecen yazmisti ya birisi dolabim 7 senelik omrunde gormedigi temizligi gordu diye. O hesap. Mesela camasir suyu bile har daim olmazdi evde. Wc yi kuveti amonyakli cifle ovalardim sadece.

Bir keresinde hafif is verdim diye topik ölüyordu. Bana abarti gelenler abarti gelmiyor. Neyse bakalim. Gunluk sag olsun dertlese dertlese toparlayacagiz bakalim

Sen boşver çocukların hasta olmayacağı kadar temizlik yeter. Ben öyle yapıyorum. Onların kullanım alanları temiz. Dağınık olması önemli değil benim için. Kanepenin üstünde bir suru şey olur bazen. Öteye iteler oturacak yer açarız. amann benden kıymetli mi boşver. Gerçi son zamanlarda içime bişey kaçtı. Sürekli temizlik yapasım geliyor. Ama gider yakında çok durmaz biliyorum.

Bu gün 15.15 te trt belgesel de temizlik hastaları. Ona bak. Ne kadar çalışkan olduğunu göreceksin...

chentiq sen yaşantından memnunsan bos ver ya, canım yazıcaktım vazgectim sevmiyorsun onemli olan gercekten evde ki huzur gerisi boş şu hayatta, benim neden temizlik düzen takıntim var biliyormusun, ruhum o kadar dağınık karmaşık ki ben bir yerleri düzenledikçe rahatlıyorum, kimisi kitap okur rahatlar misal kimisi ben gibi temizlikle, bir gün bende mutlu bir kadın olursam evimi pislik götursun umrum olnaz ayrıca verilen odevleri her zaman beğeniyorum bazen senin verdiğin gibi kahve molası çok işime geliyor, hep iş olacak değil ya insanız bizde robot değil

Anka oyyy öldürdün beni nasıl başarıyorsun hemen bana söyle ne olur, bende dağınıklıgı umursamamak istiyorum lutfen söyle

Bu topigi şimdi farkettim ve hakikaten sanki bu yazılanlar bana ait bende usengeclikten, ertelemelerden bıkmış biriyim. Allah a dua ediyorum tezcanli bi insan olayım diye o derece bugün temizlik yapayım desem sallana sallana akşama kadar sürüyor hatta yarısıda kalıyor. Ev dağınık berbat durumda. Ama 2 gündür diğer topik sayesinde pırıl pırıl ve düzenli bir evim var, çok mutluyum :) nasıl oldu anlamadım. Ben bile kendime hayret ediyorum. Bu halinden çok memnunum inşallah böyle de devam eder şimdiki hedefin hem ders çalışmak ve evi düzenli tutmak bu ikisini bir arada yapabilirsem benden iyisi yok :) burayı keşfettiğim için o kadar mutluyum ki :) ne iyi etmissiniz de böyle bir grup oluşturmuşsunuz. Ellerinizi emeğimize sağlık:)

Ben bu yazdigini yeni gordum inanir misin. Bildirim ya gelmedi ya da araya kaynadi kusura bakma.

Nerelerdesin?

Ben bu yazdigini yeni gordum inanir misin. Bildirim ya gelmedi ya da araya kaynadi kusura bakma.

Nerelerdesin?
Önemli değil canım benim, son günlerde pek giremedim yoğun ve yorgundum kosusturmacabir de sınav hazırlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…