Bir prensesin külkedisi olma macerası

canım şu çamaşır makinini nasıl temizliyorsunuz bi tarif ederimsiniz

geçmiş mesajlarda bende arkadaşlara sordum yanıtladılar sağolsunlar... deterjan gözü yerinden çıkabiliyormuş önce onu çıkarıp iyice bir yıkıcam fırçayla... makinenin altında bir kapak varmış onu açıp birikiş kir varsa temizlicem daha önce hiç yapmadım neye benziyor bilmiyorum doğrusu.... sonra deterjan gözüne sirke ve calgon koyucam boş olarak çalıştırıcam 15 dakkalık programda çalıştırıcam birde lastiğin içini ve çevresini cifle güüzeeelce silicem....

Öncelikle CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

hemen yazayım yaptıklarımı;
- kuşların kafesleri temizlendi... gerçi her gün temizlesen gene aynı veletler....
- odaları süpürüp sildim
- bulaşıkları yıkadım
- kurumuş olan perdeler ütülendi asıldı
- salon toparlandı çok şükür...
- yatak odasında nerversim değiştirildi.....
- tavuk haşlanma yemeği yapıldı patatesli havuçlu....
- buz dolabının içinde bozulmuş olan yicekler çıkarıldı... ama silmek lazım....
- çöpler çıkarıldı....

akşama yapacaklarım;
- toplanan çamaşırlar ütülenip yerleştirilecek
- gardrop düzenlenecek kaldırılcaklar kaldırılacak,
- diğer perdeler yıkanacak ben bu işleri yaparken..
- yıkanan perdeler ütülenip asılcak. bitmedi perdeler bitmedi bitmedi..... ama ev muhteşem gözüktü gözüme yaa..... psikolojik mi bilmem ama....
- salondaki masanın üstü toparlanacak örtüsü serilecek...
- buz dolabının içi silinecek
- çamaşır makinası temizlenecek.....
- artık yeşil mercimek yaparım herhalde bu akşam tavuk yemeğinin suyuyla mmmhh.... mükemmel olur....
- wc banyo temizlenecek

hafta sonu böyük iş yapçam kısmetse....

- mutfak dolapları silinecek
- kapılar silinecek
- balkonlar yıkanacak

Kızına geçmiş olsun sana da kolay gelsin, menü yazma fikri güzel

Teşekür ederim geçti çok şükür

Dün yaptıklarımı yazayım :
Evi süpürdüm sildim
Yatak odasını. Tozu alındı
Nevresimler değişti
Buzdolabı temizlendi
Kek , börek ve patates kızarması yapıldı
En az 5 kere oyuncaklar toplandı

Bugün hiç birşey yaapmadım

Yarından itibaren yapmam gerekenler

Yatak odasının komple döküp tekrar yerleştirmek
Çoçuk odasını düzenlemek temizlemek
Salonu süpürüp silmek toz almak
Mutfak balkonundaki dağınıklığı düzeltmek
Mutfak dolabının içlerini tekrar yerleştirmek

İnşallah tembelliğim tuütmaz bu hafta yemek derdim yok çok şükür ama bu haftadan sonra aylık veya haftalık yemek listesi yapmayı düşünüyorum böylece hem ne yapıcam derdine son hemde bütçe ayarlamasına katkı

merhaba kızlar...

tatil günlerim boyunca misafir ağırladım.. Bugün de evimi sildim süpürdüm.. Hatta bir kısmını arkadaş bizdeyken yaptım. yaptıklarımı tek tek yazmayayım. Yatmadan yapacaklarımmı yazayım ki bitirdiğimde şöyle bir rahatlayayım sözümü tuttum diye.

• tozunu almadığım yerler alınacak
  • bulaşıklar yıkanacak
  • ocak tezgah silinecek
  • yarın sabahleyin; ütü yapılacak
  • yarın sabahleyin; banyo wc ovulacak
  • ortalıktaki ıvır zıvır toplanacak

Cnm mrb nasılsın
Azimde pek uğramıyo topiğe o yuzden bizim orası çok sakin bende arada buraya bakıp motive oluyorum

azi uğramadığında bize yazabilirsin canım raporunu. hem bize de motive olur.. gözlerimi bööle açmayı özlemiştim

defnecim hoş geldin..
çilekcim sen de hoş geldin. iş yaparken kızın park yatakta olsun hep

veee kaçaklarımız nerdesiniz?

pessi, elif, psiko, lady ,cıdem??

chentiq'im naber?
bi selam veriyim dedim...
ne güzelmiş topiğin maşallah hamarat arkadaşlar var bi sürü
herkes benim gibi pasaklı değilmiş

chentiq'im naber?
bi selam veriyim dedim...
ne güzelmiş topiğin maşallah hamarat arkadaşlar var bi sürü
herkes benim gibi pasaklı değilmiş

merhaba lolis.. iyiyim sen nasılsın? kızın nasıl? burası hamarat olmaya çalışanların topiği. pasaklılıktan illallah dediğin gün beklerim..

dün sadece mercimek yemeğini yaptım birde kitap okudum oda az uyuyakalmışım....

Ayagimi burktum kızlar.evde iki seksen yatiyorum.arada avukata gidiyorum seke seke.yan baglarimdan bir kaci kopmus;(( ise basladim esimle.koşturmaca derken yamuldum. ''nazar" arkadaslar demis face de bende cevap yazdim :)Nereme -nereme?:)) optum hepicinizi.

süpersin canım yaa iradenle mücadelene hayran kaldım :) enerjik şey seni, ben nişanlıyım şuan evlenmek evi çekip çevirmek misafir ağırlamak hele ki aniden gelecek olan misafirlerin olabileceğini düşünmek beni öyle tedirgin ediyor ki, şuanda da ailem köyde emekli oldular biz abimle çalıştığımız için yalnız yaşıyoruz ev işlerini yapıyrum yemek çamaşır ütü lavabo banyo temizliği ama gel gelelim ince temizliğe gözüm korkuyor yahu... dolapların içine girmek halı silmek, ayakkabı dolabını temizlemek, cam çerçeve silmek, buzdolabını silmek yerleştirmek, elektronik eşuaların tozunu almak, koltukların oymalı yerlerini itinayla silmek kurulamak, saçlarımı düzleştirirken bir hayli halıya düşen saçlarımı halıdan fırçalamak... bunlar da benim korkulu rüyam... :18:

Selam arkadaşlar,

ben gene tembel oldum... saldım gitti gene.. her girdiğim odayı dağattım öylede bıraktım.... dolaplar yetersiz malesef... yatak odamda komidinim yok... ütü masasının üstünde makyaj malzemem aynam vs bir ütü yapmaya kalktığımd aönce ütü masasının üstünü temizlemem gerekiyor... her seferinde dağalıyorum..... şu an evimin hali aynen böyle ütü masasının üstündekiler yatağımın üstünde (( bbakıyorum bakıyorum aaaa ben sizi nereye koycam yaa deyip evden kaçıyorum :)))

bu akşam ne yapsam bilmiyorum...

- mutfağı toparlıyayım bulaşığım yok çok şükür ama biraz dağanık....
- ütülerimi yapayım
- yatak odasını adam edeyim.. ütü masamı komidin biçimine sokayım tekrar
- salonu adam edeyim...

bu hafta hiç bir gün misafir ağarlayacak kadar toplu olmadı evim..... deliricem valla....

Durumumu begenip kaçan arkadaşlara teessüf ederim..

Anne tarafınız GÖÇMEN mi yav bi geçmiş olsun yazacanıza BEGENDİM yapmışlar...

Kıskançlarrrrr,temizlikti ,işti hak getire zaten MANÜPÜLASYONA GEREKMEZZZZ....

Offf be sıkıldım yat yat nereye kaaa?

Ev aldı başını gidiyor,yarın eve akşam çayına misafir var...Ve ilk kez gelooorlar...

Al ayagımı ,vur İSTEKSİZLİĞİME...

Ühüüüüü aglamak istiyorum...ayakım elimde kaldı,dost dediklerim iyi olmuş dercesine BEGENdi kaçtı üüühhhüüü...

Avukatım tembel çıktı 2 gündür ben yatıyom adam yatıyo...Kalkıyorum Dujjj yapıcam ADAMIN BÜROSUNU BASICAMMMM:))

Tutmayın aaa dostlar ayakın bozuk da olsa ÜZERİNDE DURUCAN...anladık hayat anladık...yine bana esmer günler düştü:)))

taş kafama geldi, geçmiş olsun haklısın

geçmiş olsuuuun, avukatlık ne işin var? o bacağı başkası mı kırdı? mahkemeye mi verdin? avukatın iş yapmıyo mu? sana avukatlık bürosu tavsiye edim mi? :)))

akşam çayın yanına gitcek bi şeyler sipariş ediver, adamının bi eline elektirik süpürgesi, öteki eline de toz bezi tutuşturuver, ya da bi güncük kapıcının eşini falan çağır canım, yamuk ayakla temizlik nereye kadar? öteki ayağın da elinde kalır mazzallah. yat dinlen. avukatını da faceden dürt artık, büroya kadar gitme :))

bu akşam yapcaklarımı yazayım artık

yemek yapcam
mutfak toplancak, bul. mak. çalıştırılcak
makineye çamaşır atılcak, kurutup, ütülenecek
köşede bir haftadır bekleyen çamaşırlar ütülencek (ütü bitse de bitmese de 2 saat ayırıyorum)
banyo yıkanacak, küvet, klozet, lavabo temizlencek
elektrik süpürgesi çamaşır suyunda bıcı bıcı yaptırılacak

aralarda çocuğa meyve suyu sıkılacak, çalışma kitabını tamamlaması için ders çalıştırılacak, gaz verilip motive edilecek
bir saat de kendim ders çalışıciğim

Neyse zorla da olsa ilgi cektim:)) sagolun kizlar... ayakimi kaldirim bozdu.avukat is icin gerekli...adam --avukat face ime ekli degil.dürtmedim esim aramis) bilmiym ki ise yaradi mi? Benim koca ev isi yapmax.koltuk minderleri ile gureserek soydum yikaniyo.sadece supriz gures tutup geri gecirecek.sanirim bavulunu alip gider) oyle gicik is.apartmanda gorevlimiz yok.karisi heç yok;((yani kel başa şimsir tarak misali .tembel kadina şisik ayak...sagolasiniz kizlar...kolay gelsin...opuldunuz

Psikom geçmiş olsun. Umarım biran önce düzelirsin. İyileşene kadar basma üstüne yoksa çok daha geç iyileşir. Dikkat et bide yürürken.

Elif'cim gelmiş. Ben burdayken yoktun. Hoş geldin.

Uzun zamandır gelemiyorum kızlar. :26:

Ama en kısa zamanda geçmişi okuyup yetişeceğim hızınıza. Öpüyorum hepinizi

sagol Lady cim, makara kukara takılıyoruz işte can sıkıntısı...

başka zaman evde pinekler dururdum Sevdaa mın demesi yapamayınca insan iş yapmak,hareket etmek istiyor...

üzerine pek gitmiyorum ama öyle hoppa yukarda da duramıyorum.annem kızkardeşim bir gün geldi kaldı ama nereye kadar?

herkesin evi, ocagı var...

attıgınız adıma aman dikkat.kaldırımlar öyle fena ki...işim olmasa belediyeye gidicem dava acıcam ama pek bir meşgulum:))

sevgiler hepicinize...

psikom nası geçti akşamın, niler yaptın misafirlerine annat bakem?

laydcan hoş bulduk yavrimum, sen de hoş geldin

ben dün yazdıklarımdan ütü hariç hepiciğini yaptım, ha bi de kendim ders çalışmadım.

böööüüüün, kahvaltımızı yaptık,
bul. makinesini boşalttım, kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim, çalıştırırım birazdan.
oğulcanla babası dışarı çıktı, oturduğumuz odayı süpürdüm, halısını kaldırdım, koltukları falan iyice süpürdüm, odayı sildim, tozunu aldım, camını kapısını sildim, halısını serdim, orayla işim bitti.
mutfağı yalap şap toplamıştım, şimdi onu biraz düzene sokup, mutfağı silip süpürcem.

bu sayfa ne güzelmiş ilk sayfaları okudum çok hoşuma gitti çok üşengeç değilimdir ama herkes gibi benimde aman bunu sonra yaparımlarım var. okuyunca aklıma geldi mesela yaklaşık 1 aydır yerleştirmek istediğim ama sonraya bıraktığım kitaplarım şimdi hemen küçük sehpa kütüphaneme onları yerleştiriyorum ve en yakın zamanda okumadıklarımı okumaya başlıyorum bak ya okuma işinide hemn sonraya bıraktım ilahi ben :111:

Geçmiş olsun psiko allah acil şifalar versin,

Bugün yaptıklarım:
Salonu süpürdüm, sildim tozunu aldım
Oturma odasını süpürdüm sildim tozunu aldım
Balkonu süpürdüm
Mutfağı süpürdüm , sildim
Yatak odasını süpürdüm, sildim,toz aldım, nevresimleri değiştirdim
Çamaşır serdim

Yapmam gerekenler
Mutfak toplanacak, bulaşıklar makineye konulup çalıştırılacak
Defne nin gardoropu düzenlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…