Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol Akide11 hanımcım:))
Elifcinom sende sagol...özlemişim sizleri...Chentiq yine kayıplardasın.((
Ayagimi burktum kızlar.evde iki seksen yatiyorum.arada avukata gidiyorum seke seke.yan baglarimdan bir kaci kopmus;(( ise basladim esimle.koşturmaca derken yamuldum. ''nazar" arkadaslar demis face de bende cevap yazdim :)Nereme -nereme?:)) optum hepicinizi.
süpersin canım yaa iradenle mücadelene hayran kaldım :) enerjik şey seni, ben nişanlıyım şuan evlenmek evi çekip çevirmek misafir ağırlamak hele ki aniden gelecek olan misafirlerin olabileceğini düşünmek beni öyle tedirgin ediyor ki, şuanda da ailem köyde emekli oldular biz abimle çalıştığımız için yalnız yaşıyoruz ev işlerini yapıyrum yemek çamaşır ütü lavabo banyo temizliği ama gel gelelim ince temizliğe gözüm korkuyor yahu... dolapların içine girmek halı silmek, ayakkabı dolabını temizlemek, cam çerçeve silmek, buzdolabını silmek yerleştirmek, elektronik eşuaların tozunu almak, koltukların oymalı yerlerini itinayla silmek kurulamak, saçlarımı düzleştirirken bir hayli halıya düşen saçlarımı halıdan fırçalamak... bunlar da benim korkulu rüyam... :18:
bu sayfa ne güzelmiş ilk sayfaları okudum çok hoşuma gitti çok üşengeç değilimdir ama herkes gibi benimde aman bunu sonra yaparımlarım var. okuyunca aklıma geldi mesela yaklaşık 1 aydır yerleştirmek istediğim ama sonraya bıraktığım kitaplarım şimdi hemen küçük sehpa kütüphaneme onları yerleştiriyorum ve en yakın zamanda okumadıklarımı okumaya başlıyorum bak ya okuma işinide hemn sonraya bıraktım ilahi ben :111:
ne oldu forum ıssız kaldı, hayırdır
kimse ev işi yapmıyor mu yoksa hanımlar :)
Evet sessiz kaldı burası benim eski enerjim yok hamileyim çünkü:) birde oğlum var siz düşünün halimi çok üşengeç oldum umarım bu durumumdan sıyrılırım hiç sevmedim bu beni hamilelik hastalık değil işime gücüme engel olmamalı enerji lazım bana çok uykum var çokkkk, en kısa zamanda sahalara dönücem inşaallah
hayırlı olsun bebişiniz :)
en kısa sürede normale dönmeniz dileğiyle :)
kimse yokmu huuuu :) nerdesiniz kızlar, ev işi yapmıyorsunuz sanırım .
evler çöp ev oldu o zaman :)