Bir prensesin külkedisi olma macerası

bugün yaptıklarımı yazayım : )

evi toparladım.
yemek yaptım.
çamaşırları topladım, katladım.
kanepe örtülerini yıkadım, serdim.
temiz bulaşıkları yerleştirdim, yerine kirlileri doldurdum.
mutfağı süpürdüm.
ocağı sildim.
mutfaktaki kavanozları kontrol ettim.
birçok şeyi kavanozlara doldurdum.
iki mutfak dolabını sildim ve düzenledim.
dünkü aynadaki lekeleri çıkarmaya devam ettim.
banyo kurumuştu, her şeyi yerli yerine koydum.
duşakabini cifledim.
kütüphaneyi düzenledim.
yürüyüş yaptım.
eksik şeyler için alışveriş yaptım.
şifrelerimi unutmamak için not ettim.

grip olmuşum bir de bol bol kendime baktım : )

Lesli 3 fast mil ve 4 fast mil şimdilik yorgun olursam 2 mil yapıyorum, oğlum hastaydı aksadı bugün başlıyorum inşallah:) kilo vermem lazım oğlum 3 yaşını dolduracak ben hala vericem:) seninde mi kilo derdin var

Günaydın kızlar...

bebeklere hazırlık yaptık işte psikolojik fizyolojik fena mı oldu.. Ben nadir giriyordum ayda iki ayda bir falan... şimdi neredeyse her gün giriyorum...

..

Canım sen geç geldin hızlı girdin valla. Maşallah ben girip olsam toz bile alamam heralde. Onu da bahane ederim.. Senin ruhunda kül kediliği var ama bak. Belli belli

Aslında iyi sayılırım ama gene de 2-3 kilo vermek istiyorum. İştah problemim var malesef...

Aslında iyi sayılırım ama gene de 2-3 kilo vermek istiyorum. İştah problemim var malesef...

2-3 kilo verilir ahhh bir zamanlar kilo derdim yoktu:)) benim iştahda fena birde bahar geldi ki tam yeme havası

2-3 kilo verilir ahhh bir zamanlar kilo derdim yoktu:)) benim iştahda fena birde bahar geldi ki tam yeme havası

Bekleki verilir... Geçen sene bu zamanlar o kiloyu 6 haftada vermişim.. Üstelik diyet psikolojisindeyken.. Şimdi gelsin bisküvi gitsin kurabiye...

Bekleki verilir... Geçen sene bu zamanlar o kiloyu 6 haftada vermişim.. Üstelik diyet psikolojisindeyken.. Şimdi gelsin bisküvi gitsin kurabiye...

Bende aynıyım yok yok artık bugün başlıyorum yeter ye ye nereye kadar, evde çocuk olunca bisküvi kurabiye eksik olmuyor tabi, bizde de öyle:) birde bu kiloyla hamile kalıcam

Bende aynıyım yok yok artık bugün başlıyorum yeter ye ye nereye kadar, evde çocuk olunca bisküvi kurabiye eksik olmuyor tabi, bizde de öyle:) birde bu kiloyla hamile kalıcam

Hamile mi kalmak istiyorsun. Aralarında 4 yaş mı olacak şimdi...

Hamile mi kalmak istiyorsun. Aralarında 4 yaş mı olacak şimdi...

evet canım istiyorum:) bir düşüğüm oldu aralıkta, yeniden istiyoruz sağlıklı bir tane:) bakalım ne zaman olacak:) sen istemiyorsun anladığım kadarıyla

Akşam senden ayrıldıktan sonra bir tane çiğköfte dürüm götürdüm. Hatta iki tane yemeyi düşündüm ama bir tanesinde durdurabildim kendimi. Bu sabahta +1.1 gördüm tartıda. Dün akşam ki bisküviler de çabası. İpin ucunu bıraktın mı gidiyor. Ben yeniden başlıyorum diyete. 4,5 kg fazlam var.

maşallah tebrik ederim. bu işin sırrı nedir? ben çalışıyorum, bu kadar şeyi aynı anda yapamam

bugün hastaydım pek bir şey yapamadım ama yazayım yine.

ortalığı toparladım.
makinadaki bulaşıkları yerlerine yerleştirdim.
pazara gittim.
çaydanlığımda sızdran yeri tamir ettirdim.
elde bulaşık yıkadım.
makinaya da bulaşık dizdim.
fırın için örtü aldım.
buzdolabını yerleştirdim.
mutfak dolaplarımdan ikisini daha düzenledim.
reçel yaptım.
kek yaptım.

işte bugünküler : )

ortalığı topladım.
bulaşık makinesini boşalttım.
yine birikti bulaşık yine doldurdum : )
elimde de biraz yıkadım.
süt pişirdim.
yoğurt mayaladım.
yemek yaptım.
aynadaki bant izlerini temizlemeyi bitirdim.
aynanın kendisini sildim.
yürüyüş yaptım.
kasap alışverişini hallettim.
nevresimlerimi ayırıp katladım.
bir odamın perdelerini söktüm ve ıslattım.
kurutacağım otları tepsiye dizdim.
internette bazı konularda araştırma yaptım.
kekimin şekeri çok az olmuş ondan pasta yaptım.
kendime bol bol baktım, hala iyileşemedim

bugün yaptıklarım : )

iki odamın perdelerini suda beklettim.
birini yıkadım.
bir odanın camlarını,
kapısını,
kalorifer peteğini sildim.
ortalığı topladım.
yürüyüş yaptım.
kirlileri doldurdum.
bir kısmını da elde yıkadım.
süt kaynattım, içmek için.
antreyi ve bir odayı ve mutfağı süpürdüm.
birikmiş bir sürü evrağı düzenledim.
şeffaf dosyaları düzenledim.

evet canım istiyorum:) bir düşüğüm oldu aralıkta, yeniden istiyoruz sağlıklı bir tane:) bakalım ne zaman olacak:) sen istemiyorsun anladığım kadarıyla

bilmem istesem miiiii istemesemmm miiii... istemesem miiii.......

ben +0,4 almışım.. bi de spora gidiyorum. gitmesem ne olacak bilmek istemiyorum....

ne kadar güzel.. böyle yazdıkça okudukça insanın içi açılıyor. şimdilik topikin tek müşterisi sensin.. motivasyonunu neye borçlusun bizimle paylaşır mısın?

.
ne kadar güzel.. böyle yazdıkça okudukça insanın içi açılıyor. şimdilik topikin tek müşterisi sensin.. motivasyonunu neye borçlusun bizimle paylaşır mısın?

ben hamileyim 3-4 hafta içinde inşallah doğumum olacak. son haftalarda kadınlarda temizlik yapma isteği oluyormuş, onunla ilgili sanırım benimki : )
bir de önceden her şeyi bir anda yapmaya çalışırdım bir gün boyunca çok yorulurdum bir daha da uzun süre elime iş almazdım. şimdi parça parça yapıyorum, aralara keyifli işler serpiştiriyorum. dinleniyorum aralarda, kendime ödül veriyorum : )

bugün yaptıklarım, bol bol uyudum bir kere : )

ortalığı topladım.
kirliler birikti doldurdum yine.
bir odanın perdesini yıkadım.
camını sildim.
kalorifer peteğini sildim.
kapısını sildim.
dolabını sildim.
yatak odasındaki şifonyerin altını sildim.
yatak odasının yerlerini sildim.
kapısını sildim.
yemek yaptım.
yürüyüş yaptım.
derin dondurucu alacağım onun için araştırma yaptım.
mutfak dolaplarından ikisini daha yerleştirdim.
çamaşır yıkadım, serdim.
yeni çamaşır attım makinaya.
eksik alışverişi yaptım.
bebek mevlütü için şişelerim vardı 50 tane falan onların etiketlerini temizledim.
içlerine kolonya doldurdum.
dün perdelerini ve camlarını hallettiğim odamı süpürdüm.
kanepelerin altlarını çektim.
sildim.
yerleştirdim.

Allah kavuştursun. Gene de kanepe altlarını falan çekmesen mi ki.. bir şey olmasın bebişe. aşama aşama yapmak daha iyiymiş. oda oda gitmek. ama hafta sonu gelmeden hafta başı yaptığın yerler kirlenmiyor mu?

ben ağr kaldırmıyorum, eşim öğle arasında geldiğinde ona çektiriyorum, süpürge tutuyorum sadece :)
aa yok çok dikkat ediyoruz artık bir de şunu anladım evin düzenli ve temiz olması için gördükçe halletmek gerekiyor. önceden iyice kirlenmesi gerekiyordu benim süpürge açmam için. şimdi dökülmüş bir şey görünce şarjlı minik süpürge ile çekiyorum hemen :)

amin bu arada : ) muhtemelen bebiş gelince yaptırmıycak bir şey bana, şimdiden hevesimi alayım : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…