Bir prensesin külkedisi olma macerası

aramıza hoş geldin :))))))
aslında çok güzel gidiyodu topik hergün rapor veriyoduk ama şu aralar baya bi duruldu topikcanımız

ayyy kızlar evi süpürmedim kaç gündür şu dik süpürgelerdn aldım kolaylık olsujn hamileyim diye bi süpürüm odayı dedim yok anam belim koptu bıraktım zaten 3 düşüğüm var salla gitsin elbet halime bim acıyan olurda yardım eder diye düşünüyorum :))))))
zaten kese gözüksün şu iğnelere başlim anneme gidicem gül gibi bakar bana

kaynana hanım dünden beri hastanelerdeyim hemen yan da oturuyor bi kızım noldu ne dediler diye bile sormuyo hastaneye gttiğimi de biliyo

az önce kapıya çıktım sesleri geliyor kadınlarla toplanmış çay içiyolar insan bi benide çağırır
bundan sonra herkese hakettiği muamele kusura bakmayın kızlar konu dışı ama içimi döktüm:))))

aman çok dikkat et. bu tutunur inşallah... boş ver.. gerekirse evi ... götürsün senin beben daha önemli. eşin illa ev pis mis laf ederse görümcenle kaynanan yapsın evini. sen onlara dolma sardın halılarını çırpttın. hem kendi çayını kendin iç anacım.. yaşlı başlı kadınların arasında ne işin var.. gitmemen daha iyi olmuş.. hayırlı haberlerini bekliyorum

yapmıyolar işte canım benim ben yaparken bende sana yardım ederim diyordu
çay meselesindede normalde hep birileri geldiğinde benimde orda olmamı ister doktorun b ana yat diyeceğini biliyo belki iş buyururum diye korkuyo ama şimdiye kadar zaten hiç kimseden medet ummadım şükür rabbim yardım ediyo zaten 50 yaşında kadın ona iş buyuramam ya benim istediğim hani kızım ne oldu doktor ne dedi diye sorması

normalde nere gitsem hemen cama çıkar sorar dönüşte naptın nerdeydin felan der şimdi hiç
ayda bir ablalarımı çağırırım olmadı biraz uzaklar ama gelirler :)

Sor canım cevap vermeye çalışırım.

diş taşlarımı temizleticemde daha önce temizletmiştim çok sızlamıştı istesem uyuştururlar mı sırf bu yüzden erteliyorum ama bebek düşünüyorum bir an önce gitmem lazım, teşekkür ederim:)

Boş ver işi gücü ve kaynananı sen bebeğine bak güzelce :)

Hoş buldum canım Zamansızlıktan muhabbete pek katılamasam da motivasyon için takipte kalıcam.

Birbirimizi gaza getirelim, missss gibi evlerimiz olsun di mi amaaa

Yani ben dersem doktor güler mi bana:)) temizlenirken çok sızlayıp kanıyordu katlanıcam yani, diş ipi kullanıyordum eşim diş aralarını açarsın dedi diye azaltmıştım çok fena oldu dişlerim ben anlamıyorum her gün iki kere fırçalıyorum tuzlu suyla gargara yapıyorum bazen niye oluyorsa eşim özen göstermiyor bembeyaz dişleri taşı da yok gel de delirme:)) sensodinin hassas dişler için macununu ve fırçasını kullanıyorum fırça yumuşacık daha önce boşuna çile çekmişim ama alt dişlerde artık diş etlerim iyice çekildi yine acıyor haliyle ve çok kanıyor, birde dün gargara aldım listerin sakıncası yoktur umarım, teşekkür ettim daha fazla şişirmiyim başını :)

Dünün raporu:

yatak toplandı
ortalık toplandı
kahvaltı yapıldı toplandı bulaşıklar makinaya yıkanacaklar yıkandı
salon şekli değiştirildi
ev süpürüldü
makinaya çamaşır atıldı
iki saat gezildi alışveriş yapıldı
dekorasyonda değişiklik yapıldı:)
kuruyan çamaşırlar toplandı yerleşti
yeni çamaşır asıldı
makinaya yeni çamaşır atıldı sonra asıldı
akşam yemeği yapıldı iki çeşit
oğlum uyandı üstü değişildi karnı doyuruldu
oyuncak toplama klasik artık:)
akşam yemeği yendi toplandı
çay demlendi
kitap okundu o arada
oğlumu uyuttum
tv izledim
yattım uyudum

benide allın aranızaaaa.... benide adam edin....

hoş geldin betül.. raporunu vermeye başla o zaman..

kızlar ben dün kanepenin altındaki kitapları boşalttım eşim depoya götürecek.
sonra bazanın altındakileri oradan alıp boşalan yerlere koydum.
bazanın altına yeni aldığımız ama göz önünde olmaması gereken eşyalarımızı ve kışlık ayakkabıları koydum.
kütüphanemi düzenledim hala da düzenliyorum.

veee yıllardır sonra düzenlerim dediğim birikmiş notçuklar gene elime geldi.. umarım bu sene düzenlerim. yemin ederim rahat 7-8 senedir kağıt biriktiriyorum!!

birikmiş kağıtlar geri dönüşümeeee.... ahh bende de var bir sürü ayıklamak gerek....

dün burayı okudum bir gaza geldim iyi oldu.... hadi iilk raporumu vereyim...

Dün yaptıklarım :

- kuşların kafesleri temizlendi.... 1 papağan 4 muhabbet kuşu rezil ediyolar heryeri :)) sıpalarım benim...
- Yerler süpürüldü / silindi....
- Bulaşıklar yıkandı makinem yok malesef manuel.... evet evet bu devirde :))
- çamaşırlar toplandı katlandı
- yıkancak olan çamaşırlar toplanıp makineye atıldı yıkandı asıldı...
- salonun tozu alındı
- yemek yapıldı
- gene bulaşıklar yıkandı
- yemek pişerken kitap okundu (senden önce ben)
- Sabah evden çıkmadan yattığım yeri toparladım salonda uyumuştum... pc başından ayrılamadığım için hiç yatağımda yatmışlığım yoktur :))

Yapılmayı bekleyen işlerim :

- Milli pazarda hasır çamaşır sepeti gördüm fiyatı uygun gidip onu alıcam banyo için şart.... Kalmıştır inşallah.... 3tane mi alsam acaba...
- Buz dolabının içi temizlenecek....Buz dolabının üstüne koyduklarım ne olduğunu bile bilmediğim ıvırzıvırlar temizlenecek....
- Camlar silinecek
- Perdeler yıkanacak
- Yatak odasının dolabı düzenlenecek, duvarla dolap arasına tıkıştırdıklarım düzene sokulacak.... Yazlıklar ve içine sığamadıklarım hurçlara koyulup kaldırılacak....
- Kapı girişindeki ayakkabıların olduğu yer düzene sokulacak giyilmeyenler kaldırılacak.....

- Kitaplık olarak kullandığım bez dolapların içini organize etmem lazım....
- Balkonlar yıkanacak --- bu çoook sonraki iş.....

Evde eksiklerde olunca insan daha çabuk bıkıyor uğraşası gelmiyor....

Uzun vadede yapılacaklar :

- Mutfakta sebzeliğim yok aldıklarım poşet poşet buz dolabının arasında tıkılı duruyo görüntü çok dağınık buna bir çözüm uydurmam lazım... dandirik bir sebzeliğe 85 tl dediler uyuz oldum.... çarşı pazar dolaşıp daha uygununu bulmam lazım....

- Bir kitaplık almam lazım... bez dolap içinde üst üste dizdiğim kitaplar dağaldımı evi terkedesim geliyor :)))

- Nevresim takımları alınacak... İki tane alsam yeter...

ayy çok konuşmuşum gene :))) ayy ben tek dağanık benim sanıyordum kendime hastalıklı mıyım sorunlu muyum acab diye sormaya başlamıştım burları okuyunca normalmişim ben be yaa dedim çok mutlu oldum... çevrem temizlik hastaları ile dolu..... geliip bana akıl vermiyolar mı delleniyorum....

çamaşır makinesi nasıl temizleniyor ben hiç yapmadım yani içinimi siliyosunuz neyle siliyosunuz.... birde sıcakta yıkayınca ben 30 derecede yıkıyorum çamaşırlarda biir koku oluyo anlayamadım neden başınıza hiç geldi mi?

bende öyle bi koku olmadı ama makinemi kuran servis 6 ayda bir makineyi boş çalıştırmamı söylemişti öyle temizleniyormuş

bende öyle bi koku olmadı ama makinemi kuran servis 6 ayda bir makineyi boş çalıştırmamı söylemişti öyle temizleniyormuş

oooww 6 ayda bir mi... bana da dediler mi acaba hiç hatırlamıyorum bile... peki boş çalıştırırken herhangi bir temizlik malzemesi koyuyor musun içi temizlensin diye misal kalgon gibi... bir de uzun programda mı çalıştırmalıyım yoksa 15 dakka yeterli lur mu....

birde kapaktaki lastiğin içi pis gibi siyah oldu... çok soru soruyorum ama cahilliğime verin :) harbiden daha bir sürü sormak istediğim şey var....

ben azıcık makine sabunu atıyorum... ablamda da o koku olmuş canım boş çalıştırırken domestos koymuş koku gitmiş
he bide ewet 15 dk da çalıştırıyorum ben
ne demek canım soru sorucaz birbirimize püf noktalarımızı paylaşıcaz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…