Bir prensesin külkedisi olma macerası

tablo nası ekleniyo ya
gözünü sevdimin, bilsem vol 2 için enfes planlar var aklımda
biri bana yol yordam göstersin hele bi

Son düzenleyen: Moderatör:
Rütbe işin bir ben bilmez imişim:)) aman ne tuhaf fiil çekimi oldu bee...

Cevap yazan her arkadasa özellikle Eslem ime sonsuz tesekkurler...

de ben beceremedim ya, bir sürü bilgi var giriş istiyor--işime gelmedi--bir de aklım ne karışıkmış ki ne yazayım ki şimdi ben oldum?

benim burada ne işim var ? yazdım çoook uzun oldu ama zaten almadı sanırım...

siz olsanız bana ne yazardınız aaa dostlar?

bana ne rütbe yaraşır?

haydi şenlensin ortalık?

en güzelini seçeyim yazayım,omuzuma pırpır kondurmak isteyen varrr mı ki acep?

iyi uykular tembel prensesler,,,

Melek,Benim hayatima oyle girdiin <3

:KK16:

bi hevesle bekliyorum elifcino vol 2 gelsin yaz bitti zaten okullar açılıyor malum işlere başlamak lazım

canım benim vol 2 hazır fakat tablo ekleyemiyorum :KK43:
nassı olcak bu iş?

wordde yaptım bi tablo. ekleyebilen varsa bana mesaj atsın, hotmailden falan gönderem dosyayı, o açsın vol 2 yi. çok da dolambaçlı oldu ama ne edelim.

bendeki keyfe geeel, ütü eşliğinde kara dut şarabı :KK1:

Mıımmm Kendine Melek demek çok iddalı olur Eslemim:)) senden duymak güzel bu yeter ablacım:))

Elifcinom vallahi resim eklemek bir ömür sürüyo.oradandır.atachment den ekle tuttur dosyayı...dogru yazdıysam tabii.

Karadut şarabı da neki? Nerde nasıl yapılıyo?Şarap sevmem.Tekila olsa şöyle bir kaç şat iyi giderdi bu dumanlı kafaya:))

No alkol yaşasam da bu ara şöyle bir içesim var be yaaa...afieyet olsun yarasın beybiii...

tablo nası ekleniyo ya
gözünü sevdimin, bilsem vol 2 için enfes planlar var aklımda
biri bana yol yordam göstersin hele bi

elifim sen yaparsın... 3. satırın ilk başında "table" var... ona tıklıyorsun.. kaç satır kaç sütun onu yazıyorsun..

sonra hepsine tek tek yazıları giriyorsun... satır satır dolduruyorsun unutma... iki tane td nin arasına yazacaksın...
[td]-----bu araya yazacaksın----[/td] .. biraz uğraştırıyor.. ben o tabloyu 40 dk da falan tamamladım. deneme yanılma ,ile ekleyebilirsin... her bir boşluğa 1-2-3 diye yazarsın mesela sonra tabloda o 1-2-3 ün nereye denk geldiğine bakarak düzenlersin...

psikom senin için: Kül'üm benim Kül'üm beniiiiim derdim aşkııımmm canım benimmm.. Ayırmasın mevlam bizi budur inan tek dileğiiimmmmmm

Hee begenemiyoz bu sabah yohhh,küller küllere karışır...kendi ölünce karısıyla beraber yakılan hindistan raca ' ları geldi aklıma kül felan deyince...çocukken annemle seyretmiştim kabus gibiydi.

Chentiq can özledim sizi yaaa...elif de geliyo selam sabah yok...kaçaklar...:))

Hee begenemiyoz bu sabah yohhh,küller küllere karışır...kendi ölünce karısıyla beraber yakılan hindistan raca ' ları geldi aklıma kül felan deyince...çocukken annemle seyretmiştim kabus gibiydi.

Chentiq can özledim sizi yaaa...elif de geliyo selam sabah yok...kaçaklar...:))

kaçak değiliz yauu.. sadece temizlik yapmıyoruz.. yapamıyoruz.. eğer evde olsam yaparım biliyorsun.. çok hamarat bir o kadar da yetenekleyimdir :KK60:

Sevgili Günlük..

Gene kaldık mı başbaşa... Bak sana bu gün rastladığım bir hikayeden güzel bir kısım aktaracağım;

Kış Uykusu'ndan alıntı

"..........
halbuki bakışınız ne ölçü ne ayna oluyor
zira olabilirliği ölçüymüş gibi algılıyorsunuz
binaenaleyh sizi görünce çevremde bir boşluk duyumsuyorum.
netice itibariyle olgun sanılan çehreiz beni yanıltmıyorsa, siyah kalbe ait bir niteliktir
............."

Bayıldım !!!

Sevgili tembel tenekeler,

an ve gün itibariyle evi ...ooook götürüyor!
Heryer simsiyah toz.Çarşaflar koktu yaaa.degişecek.
yaptıgım iş çamasır makinası ve bulaşık makinası açıp kapatmak.içindekileri almak ise resmen zülüm.
elimi kaldırasım yok,acıkmıyorum,hep yorgunum,
sırtımmda ağrıyor,omuzlarımda ...
bana dua edin de şu ..oklu püsürlü işler bitsin artık .
hayata döneyim yaaa...
valla usandımmm:KK43:((

İşe başlayınca anladım evde olmanın kıymetini. Evdekiler keyfini sürün evinizin. Altı aydan sonra işe gitmek çok zor geldi. Artık kendimi iki çocuklu çalışan bir ev hanımı ilan ediyorum :KK9:Mesleğimi soranlara böyle söyleyeceğim artık :KK60::KK60::KK60: Ama kararlıyım bu temizlik işini biran önce çözeceğim. :KK19:

Chentiq cim senin iş durumları nasıl? Görüşelim en kısa zamanda kış gelmeden :KK34:

Lady cim tekrar dan hayırlı olsun işin...Kısa zamanda alışıverirsin.Ben sendeki cevheri gördüm...O işte mükemmel gider evde ...

Geliyorum gidiyorum hareketlenmedik bir türlü.Chnetıq can olmaz ama oynamıyozzzzz...Seninki tatilse bizimki neydi yafff?

Döne bebegim dön çaresiz bacın:))

evi ot götürüyorrr abeee...gezme yeter gayrı...

Elifcinom yaşıyor musun...Sende işbaşı yaptın dimi?

Sevdaaa--pandaa-defnemel siz nerdesiniz yahu?

ve gizli takipçiler,,yeni eklenenler...

ses verin ...

Lady cim tekrar dan hayırlı olsun işin...Kısa zamanda alışıverirsin.Ben sendeki cevheri gördüm...O işte mükemmel gider evde ...

Geliyorum gidiyorum hareketlenmedik bir türlü.Chnetıq can olmaz ama oynamıyozzzzz...Seninki tatilse bizimki neydi yafff?

Döne bebegim dön çaresiz bacın:))

evi ot götürüyorrr abeee...gezme yeter gayrı...

Elifcinom yaşıyor musun...Sende işbaşı yaptın dimi?

Sevdaaa--pandaa-defnemel siz nerdesiniz yahu?

ve gizli takipçiler,,yeni eklenenler...

ses verin ...

sonunda biri benim yokluğumuda farketti :))))
burda sanki kendi kendime konuşuyomuşum gibi hissediyordum:))))
bir süredir görümcek istilasına uğradığım için buraya uğrayamadım:)))
artıkın geri döndüm 2 gündür temizlik temizlik temizlik bittim yahuu

sonunda biri benim yokluğumuda farketti :))))
burda sanki kendi kendime konuşuyomuşum gibi hissediyordum:))))
bir süredir görümcek istilasına uğradığım için buraya uğrayamadım:)))
artıkın geri döndüm 2 gündür temizlik temizlik temizlik bittim yahuu

Aşk olsun Sevdaam fark etmez miyim:? Bari bu kız yazardı noldu kine diyordum:

görümcek istilasını okudum:)) o nasıl bir sey kine? benimki hem örümcek beyinli hem kara dul ruhlu...

klavyen sürçmediyse cuuuk oturmuş...gönlüne saglık...

temizle bacım akraba kısmı akrep kısmı...kazı her yeri...

sirkeli suyla sil hatta her yerleri:)))

optum koskocaman...her gün ugrarırm burda buluşmak dilegiyle:))

Aşk olsun Sevdaam fark etmez miyim:? Bari bu kız yazardı noldu kine diyordum:

görümcek istilasını okudum:)) o nasıl bir sey kine? benimki hem örümcek beyinli hem kara dul ruhlu...

klavyen sürçmediyse cuuuk oturmuş...gönlüne saglık...

temizle bacım akraba kısmı akrep kısmı...kazı her yeri...

sirkeli suyla sil hatta her yerleri:)))

optum koskocaman...her gün ugrarırm burda buluşmak dilegiyle:))

yok yok klavye sürşmesi değil gönlümün derinliklerinden geldi o kelime az bilede neyse inşallah tatlım artıkın bende uğrayacağım hergün rapor vermeyi özledim yaaaa haydin gızlar canlandırak tekrardan buraları bende seni öpüyorummm

X