Bir prensesin külkedisi olma macerası

bugün benim DOĞUM GÜNÜM kelimeler büyüyor içimde bir pc taburesi üstünde kimsenin doğum günümü kutlamadığı yaştayım :KK43:(((((

Sanırım bebiş için gittin hastaneye? İlk bebeğin mi? Cinsiyeti belli oldu mu? Ay ne çok soru sordum :KK9:Bu arada sen hamilesin çok yorma kendini:KK20:
[/QUOTE]

bu sefer bebiş için yengem için gittik .Önemli değil tabiki sorabilirsin kadınız yapımızdan ötürü oluyor ilk bebişim değil 8.5 yasında oğlum var cinsiyetimizde karışıklık oldu ekim basında belli olucak :emir_bebek:ilk 3 ay zordu ama şimdi iyiiiyim ev işi fazla bekledimi olmuyor kendimi yormadanda olsa yapmak zorundayım düşündüğün için sağol

bugün benim DOĞUM GÜNÜM kelimeler büyüyor içimde bir pc taburesi üstünde kimsenin doğum günümü kutlamadığı yaştayım :KK43:(((((

Vay ODUN diyesim geliy enişte zademe ,bu saat oldu bir şey yapmıştır herhal diyerekten vaz caydım

*****Sevdaaam İYİ Kİ DOĞDUN,YAZ BAKİM KAÇ OLDUN .))

Aldırma arkadaşım evlilik böyle işte...Napacan çekecen mecbur...Eger hatırlayan olmadıysa yılma! Çık yarın çarşıya en begendigin şeyi al kendine.Otur en klas pastahaneye .Gözüne kestir en afilli pastayı,söyle çayını ,kahveni...Kapa gözlerini at agzına çiğne.tadına var...mıııımmmmm nefis aynı benim gibi de.))

Böyle yap bak mutlu hissediceksin...sevgiler

Vay ODUN diyesim geliy enişte zademe ,bu saat oldu bir şey yapmıştır herhal diyerekten vaz caydım

*****Sevdaaam İYİ Kİ DOĞDUN,YAZ BAKİM KAÇ OLDUN .))

Aldırma arkadaşım evlilik böyle işte...Napacan çekecen mecbur...Eger hatırlayan olmadıysa yılma! Çık yarın çarşıya en begendigin şeyi al kendine.Otur en klas pastahaneye .Gözüne kestir en afilli pastayı,söyle çayını ,kahveni...Kapa gözlerini at agzına çiğne.tadına var...mıııımmmmm nefis aynı benim gibi de.))

Böyle yap bak mutlu hissediceksin...sevgiler

ben daha taze ben daha 23
diyesin gelmesin direk de benim KALASıma odunuma bi kuru doğum günün kutlu ola hey gidi hey nerde süprizler nerde hediyeler onuda bırak lan odun etraf çiçek dolu hiç olmadı kopar bi gül onu bari getir yok yok

heeee biraz sitem biraz hüzünden sonra haftaiçi para verim git kendine bişeyler al demedi değil onun nazarında bu bi incelik bir nezaket gösterisi:))))) şu an ona sorsan ondan iyisi yok daha ne yapsın adam demi ama çok haksızlık ediyorum ona :)))

bu arada teşekkür ederim canımıniçi :))))) hee bide şu pasta yeme işinide artık kendi kendime hediye alma gününde yaparım :))))

ben daha taze ben daha 23
diyesin gelmesin direk de benim KALASıma odunuma bi kuru doğum günün kutlu ola hey gidi hey nerde süprizler nerde hediyeler onuda bırak lan odun etraf çiçek dolu hiç olmadı kopar bi gül onu bari getir yok yok

heeee biraz sitem biraz hüzünden sonra haftaiçi para verim git kendine bişeyler al demedi değil onun nazarında bu bi incelik bir nezaket gösterisi:))))) şu an ona sorsan ondan iyisi yok daha ne yapsın adam demi ama çok haksızlık ediyorum ona :)))

bu arada teşekkür ederim canımıniçi :))))) hee bide şu pasta yeme işinide artık kendi kendime hediye alma gününde yaparım :))))
*********************************************************************************
Yap yavriiim,,,yap gülüm,,,köşeden çiçekçiden kocaman bir çiçek al...Koy masaya yemek yerken.

sorsun hanım bu nedir_?
sen de :çiçektir :))

ayy al birini vur ötekine ...hepisi böle hepisi böleeee.üzlme sevdam üzülme...oyyy yeni gelin,oyyy taptazeee...

*********************************************************************************
Yap yavriiim,,,yap gülüm,,,köşeden çiçekçiden kocaman bir çiçek al...Koy masaya yemek yerken.

sorsun hanım bu nedir_?
sen de :çiçektir :))

ayy al birini vur ötekine ...hepisi böle hepisi böleeee.üzlme sevdam üzülme...oyyy yeni gelin,oyyy taptazeee...

artık pek umursamıyorum onu ya ewet ewet gidicem pastamı yicem hediyemi alcam çiçemide alırım bananeki heheh:))))
bu arada malum doğum günü çocuğu olduğum için bugün raporluk bi ev işi yapmadım kewndime tatil ilan ettim
kız bizim bu konu sahibemiz hanfendi nerelerde

artık pek umursamıyorum onu ya ewet ewet gidicem pastamı yicem hediyemi alcam çiçemide alırım bananeki heheh:))))
bu arada malum doğum günü çocuğu olduğum için bugün raporluk bi ev işi yapmadım kewndime tatil ilan ettim
kız bizim bu konu sahibemiz hanfendi nerelerde

Ayy ne biliym Chentiq can gııız nerdesin terkeyledin bizi...İnşallah bi aksilik yoktur...

Gezdimm,tozdum,yedim ,içtim,sohbet ettim,bu gün kafa dagıttım sevdaam ...bilmeden senin d.gününü kutlamışım tüm gün:))
Biz bize yeterük...boşver...

ama bak şunu yap...ONUN ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLAMA UNUT.MESELA D.GÜNÜ..Ben bir kaç kez yaptım ...ehi ehi ehi yola geldiiii...Şimdi unutmaz.İlla ki çiçek alır...olursa yemege çıkartır.kızımızı da alırız.Bakan biri olursa baş ba
şa da gideriz.
Ama bilmez hediye seçmeyi adam alışveriş özürlü.Aşkım neye ihtiyacın varsa al der.Koca sene öyle zaten adam kazanıyo biz iki kız yiyoruz:)) ama unutmak yok arkadaş ! unutursun burnu sürter...

Ayy ne biliym Chentiq can gııız nerdesin terkeyledin bizi...İnşallah bi aksilik yoktur...

Gezdimm,tozdum,yedim ,içtim,sohbet ettim,bu gün kafa dagıttım sevdaam ...bilmeden senin d.gününü kutlamışım tüm gün:))
Biz bize yeterük...boşver...

ama bak şunu yap...ONUN ÖZEL GÜNÜNÜ KUTLAMA UNUT.MESELA D.GÜNÜ..Ben bir kaç kez yaptım ...ehi ehi ehi yola geldiiii...Şimdi unutmaz.İlla ki çiçek alır...olursa yemege çıkartır.kızımızı da alırız.Bakan biri olursa baş ba
şa da gideriz.
Ama bilmez hediye seçmeyi adam alışveriş özürlü.Aşkım neye ihtiyacın varsa al der.Koca sene öyle zaten adam kazanıyo biz iki kız yiyoruz:)) ama unutmak yok arkadaş ! unutursun burnu sürter...

:)))) kız ne alem kızsın seviyom seni haklısın valla

Teşekkürler canım. Zaten çalışıyordum da doğum iznine ayrılmıştım. Sonra raporlarla felan uzattım izni. En sonunda el mahkum başlamak zorunda kaldım işe. Yeni evin hayırlı olsun canım. Çok mutlu oldum senin adına. İnşallah darısı olmayanların başına. Bizde düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım ne zaman kısmet olacak.

Hoş geldin canım aramıza. Şu aralar hepimiz tembel tenekeyiz. En azından ben öyleyim:KK9:Kışta geliyor ben kışın iş yapmayı hiç sevmem özellikle hava kapalı olunca bende kapanırım. Böyle zamanlarda bir fincan neskafe eşliğinde kitap okumak kadar güzel bişey yok. Bugün hava öyle Konya' da yağmur var dışarda. Evin her köşesinin temizlenmesi lazım ve benim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor:KK9:Ama kendimi seviyorum:KK16:

Sanırım bebiş için gittin hastaneye? İlk bebeğin mi? Cinsiyeti belli oldu mu? Ay ne çok soru sordum :KK9:Bu arada sen hamilesin çok yorma kendini:KK20:

tekrar hoşbulduk :) evet biraz tembellik var ama o herkese özgü artık. Sonbaharın gelişiyle birlikte içimizdeki güneş ışığıda azalıyor ne yazık ki.

bende dün eve gittim. yemekten sonra hiçbir iş yapmadım. Sadece çamaşır katladım ve hergün ki rutin tuvalet banyo temizliği yaptım. Oğlumun ödevlerine yardımcı oldum ve bir bardak ıhlamur içip uyku moduna geçtim. Şuan işyerindeyim. bakalım bu akşam neler yapacağım ?

Selam benim sabahım biraz sıkıcı ve karışık gecti.dışarda işlerim vardı.saat 12gibi evde oldum.

süpürdüm

banyoyu çamaşır suyuyla temizledim.klozet kuvet lavabo hepsi kırklandı.

kendi dolabimın alt kısmına ütüleri katladım.ayırdım.

mutfagım almış başını gitmişti gittigi yerlerden geri çağırdım

kızım eşim ben ortaklaşa kış için 6,5 kg barbunya ayıkladık poşetledim kaldırdım depfreeze

çöpleri boşalttım

kovaları sildim

salonu topladım

dagınıklığı topladım

yatagıma yeniçarşaf serdim

çamaşır yıkadım 3 makina 1 si kurudu ...2 makine serilecek .

oyyy bu günlük yeter .bu kaa iş yapmaya da niyet ve enerjim yoktuda napacan mecbıırrrr...evi ...ok götürüyordu.

bu arada mecidiyeköy e dr gittim.nodüllerim büyümüş stres tetikledi sanırım kan verdim p.tesi salı çıkar sonuçlar anca...bakalım ne oldu benim troit:)))

kendinize iyi bakın sevgiler tembel tenekeler....
Geçmiş olsun kuzum. İhmal etme hastalığını önemli bir hastalık biliyorsun. Ayrıca bi sürü iş yapmışsın daha ne yapacaksın. :KK34:

sevdaam nedir senin bu halı yolluk yıkama sevdan?

daha yaz ortası yıkadın ya bacım?

sıkıldıkça yıkıyosun tüy kalmıycak...

nolu benimkileri de yuuuyyy:))

tabii evde halı bulursan :))

koca ev 1 tane 6 m-lik bir de 3,5 metrelik pelüş var ortada,1,5 metre kare yolluk var birde

digerlerini kaldırdım..banyo paspasını eklersen şu an 4 parça:))9

ohh ne rahat...süpür,sil,,,4 kol çengiii...
Adana' da benimde hiç halım yoktu daha doğrusu halı sermiyordum. Orda halı seren olmaz zaten. Konya' ya taşındık alışkanlık ben yine halı sermedim. Bi süre sonra bir gün zil çaldı. Kadının birisi yaa kusura bakmayın sizin halınız yok mu dedi? Meğer alt komşuymuş kızımın terlik sesleri rahatsız etmiş. O halınız yok mu deyince kendimi sanki fakirmişiz de halımız yokmuş gibi hissettim . Şuan halısız yer yok evde :KK60::KK60::KK60:

Doğum günün kutlu olsun tatlım. Biraz geç oldu ama. Bayılırım bu şarkıya da :KK16:

merhaba kızlar bugün yapılacaklar listemi yazayım yazarsam kaçışım olmaz yapmak zorunda kalır, biyerlerimizi kaldırır işe başlarız
-evi süpürüp,silmeliyim
-toz almalıyım
-mutfağıı toplamalıyım
-çamaşır katlanıcak ütü yapılacak
-kendi kışlıklarımı çıkarmam ve giyilmeyenleri ayıklamam lazım
bugünlük sadece bunları yapabilsem bana yeter yaptıktan sonra yine rapor veririm görüşürüz herkese kolay gelsin ben uçuyım :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Adana' da benimde hiç halım yoktu daha doğrusu halı sermiyordum. Orda halı seren olmaz zaten. Konya' ya taşındık alışkanlık ben yine halı sermedim. Bi süre sonra bir gün zil çaldı. Kadının birisi yaa kusura bakmayın sizin halınız yok mu dedi? Meğer alt komşuymuş kızımın terlik sesleri rahatsız etmiş. O halınız yok mu deyince kendimi sanki fakirmişiz de halımız yokmuş gibi hissettim . Şuan halısız yer yok evde :KK60::KK60::KK60:
******* aynen Layd cigim bu durum en çok anneme garip geliyordu oda alıştı:)) şimdi yazın halılarını kaldırıyor yerlere pamuklu dokuma kilimler seriyor gribim:)

yeni taşındıgımda benimle kavga etmişti mutfaga halın var neden sermiyorsun diye...görenler yok sanarmış...kaldırdım anneme verdim halıyı artık yok dedim:)) helede mutfakta yapış yapış olmuyo mu ıyyykk.. terliksiz misafirlik
yaptıgım bir yerde çorabıma yapışmıştı halı.o gün bu gün halı yoktur özellikle mutfakta...gerisi evde bana cümbüş geliyor...gözüm yoruluyor...kış geldi mecbur sericez bir kaç parça birşey .ama heryer ikinci kat laminant.alta ses geçmez bende...kırmızı parkelerisöktürmeden üzerine beyaz eskitme yaptıdım tüm evi:)) biraz da onları görmek için kapatmıyorum sanırım...çok seviyorumm çokkk...

merhaba kızlar bugün yapılacaklar listemi yazayım yazarsam kaçışım olmaz yapmak zorunda kalır, biyerlerimizi kaldırır işe başlarız
-evi süpürüp,silmeliyim
-toz almalıyım
-mutfağıı toplamalıyım
-çamaşır katlanıcak ütü yapılacak
-kendi kışlıklarımı çıkarmam ve giyilmeyenleri ayıklamam lazım
bugünlük sadece bunları yapabilsem bana yeter yaptıktan sonra yine rapor veririm görüşürüz herkese kolay gelsin ben uçuyım :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

merhaba kızlar kendi yazımı alıntı ypıyorumki neler yapmışım yapmamamışım diye göreyim diye
-evi süpürdüm ama silemedim
-toz aldım
-mutfağı topladım temizledim akşam yemeği yaptım
-kışlıkları çıkardım giyilmeyenleri ayırdım
-makinaların hepsini çalıştırdım
-çamaşırlar toplandı amaaa katlanmayı bekliyor ütüde yapılamadı
çünkü artık pilim bitti yarına hallederim artık kalanları iyi geceler

Hepiciniz tembelsiniz,hepiciniz topicimizi sattınız!

Chennntttıııııqqqq ,chennntıııqqqqq,,,insan hiç evde oturmaz mı bacım ?nirelerdesin yahu?

Bıraktın buraları ,kaçtın gettin?

..................................................zzzzzzzz.....herkes derinnnn uykuda:)))

yarın delinin biri ne yazmış diye okursunuz artıkın,bir not bırakın da hayatımız şenlensin be yaaa...

Chennntttıııııqqqq ,chennntıııqqqqq,,,insan hiç evde oturmaz mı bacım ?nirelerdesin yahu?

..................................................zzzzzzzz.....herkes derinnnn uykuda:)))

yarın delinin biri ne yazmış diye okursunuz artıkın,bir not bırakın da hayatımız şenlensin be yaaa...

ben burdayım ama bu seferde topicte kimsecikler yok :)

dün akşam rutin bir şekilde yapılanları yazıyorum. İşten eve gelip, gece 12 ya kadar yaptıklarım :

Pazara gittim ve gelince buzdolabına pazardan alınanlar yerleştirildi.
Ev bir güzel akşamın 8 inde süpürülüp silindi.
Tuvalet banyo oyuldu, pembe paspasları serildi.
2 makinalık çamaşır sepetindeki çamaşırlar katlandı.
Yemek yenildi çay içildi.
Bulaşık makinası boşaltıldı ve dolduruldu.
Oğlumu banyo yaptırdım, derslerine yardım ettim saat 22:30 a kadar.
pilim bittiğinden saat gece 12ydi.:KK54:

dün akşam rutin bir şekilde yapılanları yazıyorum. İşten eve gelip, gece 12 ya kadar yaptıklarım :

En çok PEMBE PASPAS cümlesini sevdim,oğluşun dersleri,keyifle içilen çay,,,ohhhmis Allah agzınınızın tadını bozmasın arkadaşım...amin...

Tembelim pisim ama az kaldı bomba gibi dönüyorum sahalara çünkü kızıma örümcek aldık bugün. Alışınca süper olacak :KK60::KK60::KK60: Geçenlerde aklıma geldi Chentiq aradım ama bakmadı telefonuna. O büyük ihtimal eve hiç uğrayamıyor. Eve uğrayamıyor ama topiğe neden uğramıyor onu anlamadım. Umarım sorun yoktur. Yarın müsait bir zamanda yine arayayım bakalım iyidir inşallah. :44:

Benimde tuvalet banyo oyuldu kısmı hoşuma gitti. Klavye sürçmesi olmuş ama güzel olmuş. Ovula ovula oyuluyor zaten :KK9: O değil de Elifcino işe başladı unuttu topiği. Bir ben varım sanırsam işe başlayıpta buraya laf yetiştiren :KK9:

X