Bir prensesin külkedisi olma macerası

günaydınlar hayırlı sabahlar uğrayamadım epeydir herkes iyidir inşallah

ladyciğim hayırlı olsun işin canım

canlar ev alma çabası içerisindeydik allaha şükür cuma günü tapumuzu aldık 1 aya kadar nasipse taşınacağız

şuan ev toplama aşamasındayım fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz canlar lütfen

Lady cim tekrar dan hayırlı olsun işin...Kısa zamanda alışıverirsin.Ben sendeki cevheri gördüm...O işte mükemmel gider evde ...

Geliyorum gidiyorum hareketlenmedik bir türlü.Chnetıq can olmaz ama oynamıyozzzzz...Seninki tatilse bizimki neydi yafff?

Döne bebegim dön çaresiz bacın:))

evi ot götürüyorrr abeee...gezme yeter gayrı...

Elifcinom yaşıyor musun...Sende işbaşı yaptın dimi?

Sevdaaa--pandaa-defnemel siz nerdesiniz yahu?

ve gizli takipçiler,,yeni eklenenler...

ses verin ...

Psikom bir kaç zamandır yoktum evde kv kp ve kaynım vardı.. Kv yi evde birakıp 5 günlüğüne fransaya gittim ben gelmedin gitmişler bende daha dün gece geldim sağolsun kv temizlik yapmış gitmeden ama 2 gün içinde eşim evi mahvetmiş bile yani şuan evi b.. K götürüyor diyebilirim nasıl toparlicam nerden başlicam bilemedim birde eşim 2 hafta izinli evde olacak:) çok iyi organize olmam lazım iş yaptıkca yazacam burası bana hem güç veriyor hemde organize olmamı sağliyor

merhaba kızlar fazla rapor yazılmıyor ama yazasım geldi bugün yapmam gereken çok iş var
-evi temizlemem
-süpürüp,silmem
-çamaşırları katlamam (seleden bile taştı)
-banyo, tuvalet temizlencek
bunlar şu anda aklıma gelenler pazar gününden beri evle hiçççç ilgilenemedim malum okul açıldı kaç gündür uğraşmaktan yoruldum bugün artık rahatım evle rahatça ilgilenebilirim işler bitince haber veririm sizlerede kolay gelsin

psikom bir kaç zamandır yoktum evde kv kp ve kaynım vardı.. Kv yi evde birakıp 5 günlüğüne fransaya gittim ben gelmedin gitmişler bende daha dün gece geldim sağolsun kv temizlik yapmış gitmeden ama 2 gün içinde eşim evi mahvetmiş bile yani şuan evi b.. K götürüyor diyebilirim nasıl toparlicam nerden başlicam bilemedim birde eşim 2 hafta izinli evde olacak:) çok iyi organize olmam lazım iş yaptıkca yazacam burası bana hem güç veriyor hemde organize olmamı sağliyor

oooooo cıs tak cıs taak:))

kimler gelmiş ,hoş gelmiş,defnemelcigim hoşgeldin...ne güzel gezmişsin.sen yurt dışında mıydın yoksa fransalara gezmelere mi gittin?

Benim kız disneylanddddd diye sayıklıyor ,büyümeden gitsek bari:KK43:(
alamanyada ablam var,mayıs ta büyük yegen evleniyor,nasipse insallah...

Nasıl ,güzel mi oralar?
Ev için yorma kendini ,tatile gitmeden önce her gün iş yaptıkda noldu klan olarak...yine toz yine pislik...oyyy ne nankör iş ...

Kızını da öperim seni de...kendine iyi bak...her gün gel...özletme...

Ehehehe h tembelim yahu...uykum düzene girmedi hala sabah ayıldım kızı beyi yolladım cuppa hyatak...sersem sepelegim yeni dikildim ayaga...kızlara bir ceee diyeyim dedim:))

sevdaaaaaam h günaydınnn naptın bu gün:))

kelebek arkadaşım ve mutlukız arkadasım merhaba,,,hoşgeldiniz...

Elifcinommm kaçağım:)chentıqcanım:)laydlıne cım:)) dönüş ne zaman yaaa:))

güzel bir gün olsun ...

Ehehehe h tembelim yahu...uykum düzene girmedi hala sabah ayıldım kızı beyi yolladım cuppa hyatak...sersem sepelegim yeni dikildim ayaga...kızlara bir ceee diyeyim dedim:))

sevdaaaaaam h günaydınnn naptın bu gün:))

kelebek arkadaşım ve mutlukız arkadasım merhaba,,,hoşgeldiniz...

Elifcinommm kaçağım:)chentıqcanım:)laydlıne cım:)) dönüş ne zaman yaaa:))

güzel bir gün olsun ...

canım benim anca şimdi kahvaltı yapıcaz rapor vermeye tekrar gireceğim eşim bugün izinli öpüldün

Sırf size destek olmak için foruma üye oldum. yoksa aylardır okuyordum bu forumu :)

bende çalışıyorum. o yüzden bu işlerin hepsini haftasonu yapıyorum hızlandırılmış şekilde ve hiç oturmadan :)

hepinize kolay gelsin.

Tekrar meraba kızlar biten işlerimin raporunu yazıyım
-evin heryeri süpürüldü
-tozlar alındı
-banyo,tuvalet temizlendi
-2 sele çamaşır katlandı ve yrleştirildi
-nevresimler değişti
-bulaşık makinesi boşaltı tekrar içi doldu
-demlikler ciflendi,ocak silindi
-çamaşır yıkanmaya atıldi
-arada yemek yedim bebeğimin karnı acıktı
-en son duşumu aldım bugünlük işler bitti yoksa iş bitermi akşama artık ütümüde yaparım
ilk kez rapor yazdım ama zevkliymiş hoşuma gitti herkese kolay gelsin

psikom canım benim, hiç yazamadım, aklımın köşesindesin ama. selam sabah veremeden de gittim, mutsuz görünüyordun, özel olarak görüşmeyi düşündüm, ama yapamadım. seviyom seni.

canımın chentiqi (len hürrem de hep büüle sülerdi sülümana, nur içinde yatsın), ben vol 2 yle öyle uğraşamam, amanın çok zor öle tablo yapmak. vazcaydım.

yeni gelenler hoş gelmişler,

layd, sevda selam canlar.

gızlar gızlaaaar, çook ama çok yorgunum, iş yerinden sesleniyorum. anaokulunda rehber öğretmenim. okul açıldığından beridir canımız çıkıyor. çocukları alıştırmak çoook daha kolay, velileri alıştıramıyoooz :)) yavrucaklarından ayrılmak istemiyor, gerçekten suçluluk hissediyorlar. şimdi seminerden çıktım, evde hiç yazamıyorum, ama bi dünya temizlik yaptım, bahsediciğim.

salonun koltuklarını yıkadık. gümüşlüğü, konsolu falan iç dış temizledim. her gün ev süpürüp siliyom nerdeyse, ya da eşime süpürttürüyom. halıları serdim. ütü yığınım azaldı. salonun duvarlarını da sildim. balkonları bazen günde 2 kere siliyom, inanırmısınız :))
cam silme ve mutfak dolapları kaldı aklımda, onları da en kısa zamanda yapmak niyetindeyim, bakalım.

hepiciğinizi öpüyorum.

gündüz evde değilim ama dün akşam yaptığım işleri anlatayım bende

1- bulaşık makinası boşaltıldı. tekrar dolduruldu.
2- çamaşır toplandı ve 3 sepet çamaşır katlandı yerlerine yerleştirildi
3- Çay demlendi ve evdeki herkese servis yapıldı. toplam 7 kişi.
4- Çocuğun ödevlerine yardım edildi.
5- Defter ve kitapları kaplandı.

bugünlük raporum
tuvalet banyo domestosla temizlendi
2 makine çamaşır yıkandı kurutuldu katlandı yerleştirildi:)))) tabii ütülencekler yığın haline getirildi
ev süpürülüp silindi
mutfak toparlandı zaten dün mutfak dolaplarını silmiştim
2 küçük yolluk yıkandı 1 halıda ıslatıldı yıkanmayı bekliyo :))))
kolay gele bacılar

kızlar bugün rapor yazıcak bişey yapamadım hastane ile uğraşmaktan sadece odaları topladım, çamaşır katladım ,muftağı topladım, yemek yaptım , zaten akşam oldu görüşürüz bbbyyyyy:KK42:

gızlar gızlaaaar, çook ama çok yorgunum, iş yerinden sesleniyorum. anaokulunda rehber öğretmenim. okul açıldığından beridir canımız çıkıyor. çocukları alıştırmak çoook daha kolay, velileri alıştıramıyoooz :)) yavrucaklarından ayrılmak istemiyor, gerçekten suçluluk hissediyorlar. şimdi seminerden çıktım, evde hiç yazamıyorum, ama bi dünya temizlik yaptım, bahsediciğim.

salonun koltuklarını yıkadık. gümüşlüğü, konsolu falan iç dış temizledim. her gün ev süpürüp siliyom nerdeyse, ya da eşime süpürttürüyom. halıları serdim. ütü yığınım azaldı. salonun duvarlarını da sildim. balkonları bazen günde 2 kere siliyom, inanırmısınız :))
cam silme ve mutfak dolapları kaldı aklımda, onları da en kısa zamanda yapmak niyetindeyim, bakalım.

hepiciğinizi öpüyorum.

Anaaaam Elifcinom bende bozuluyodum bu kaa sıkıntım var selam kelam ediyom hatun tınlamıyo diyene:))

SEN RESMEN TOPLAMA KAMPINDAYMIŞINA:))

Ah bu veledinden ayrılamayan,prenses ve şehzade anacıkları,

düşün veledin yakasından.accık özgür kalsın ,terledin mi,karnın aç mı diye sorup sorup bunalmadan ,elde tabak kovalanmadan bir özel hayatlarım olsun demi...Sınıftaki sarışın mavi gözlüye hasta olsun,en güzel boyayı yapsın...hayatını yaşasın...

Anlıyom seni,ahh ne vicdandır o...Kızımı ilk yuvaya bıraktıgım hafta kotumun cebine kimlik,cep telefonu ve para koyup elim kolum boş,çantasız bir tişört bir kot KADIKÖY ÜNE gittiydim ama özgürlük bir yana heç zevk alamadıydım...Hastayık anacım hastaaa::))

Düzelirler elleri mahkum,bırakacak napacak mecbuuurrrr.))

Herkeşleri öpüyorum,bize destek için üye olan arkadaş hoş geldin be yaaa...Burada ÇATLAK çok ))

Arada dertleşiyoz da,mutluyuh huzurluyuh:))

hoşbulduk :)

hepinizi tanıyorum yorumlardan :)
bakalım bugün işler yapılacak. Bende çalışıyorum şu an işyerindeyim.
dün akşam yaptıklarım

1- çamaşırlar toplandı ve katlandı.
2- tuvalet banyo temizlendi, paspasları serildi.
3- çocuğumu banyo yaptırdım
4- çocuğun ödevlerine yardım edildi
5- bulaşık makinası dolduruldu
6- pazara gitmiştim , poşetleri değiştirilip poşetler buzdolabına yerleştirildi.

günaydınlar hayırlı sabahlar uğrayamadım epeydir herkes iyidir inşallah

ladyciğim hayırlı olsun işin canım

canlar ev alma çabası içerisindeydik allaha şükür cuma günü tapumuzu aldık 1 aya kadar nasipse taşınacağız

şuan ev toplama aşamasındayım fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz canlar lütfen
Teşekkürler canım. Zaten çalışıyordum da doğum iznine ayrılmıştım. Sonra raporlarla felan uzattım izni. En sonunda el mahkum başlamak zorunda kaldım işe. Yeni evin hayırlı olsun canım. Çok mutlu oldum senin adına. İnşallah darısı olmayanların başına. Bizde düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım ne zaman kısmet olacak.

Sırf size destek olmak için foruma üye oldum. yoksa aylardır okuyordum bu forumu :)

bende çalışıyorum. o yüzden bu işlerin hepsini haftasonu yapıyorum hızlandırılmış şekilde ve hiç oturmadan :)

hepinize kolay gelsin.
Hoş geldin canım aramıza. Şu aralar hepimiz tembel tenekeyiz. En azından ben öyleyim:KK9:Kışta geliyor ben kışın iş yapmayı hiç sevmem özellikle hava kapalı olunca bende kapanırım. Böyle zamanlarda bir fincan neskafe eşliğinde kitap okumak kadar güzel bişey yok. Bugün hava öyle Konya' da yağmur var dışarda. Evin her köşesinin temizlenmesi lazım ve benim içimden hiç bişey yapmak gelmiyor:KK9:Ama kendimi seviyorum:KK16:

kızlar bugün rapor yazıcak bişey yapamadım hastane ile uğraşmaktan sadece odaları topladım, çamaşır katladım ,muftağı topladım, yemek yaptım , zaten akşam oldu görüşürüz bbbyyyyy:KK42:
Sanırım bebiş için gittin hastaneye? İlk bebeğin mi? Cinsiyeti belli oldu mu? Ay ne çok soru sordum :KK9:Bu arada sen hamilesin çok yorma kendini:KK20:

Selam benim sabahım biraz sıkıcı ve karışık gecti.dışarda işlerim vardı.saat 12gibi evde oldum.

süpürdüm

banyoyu çamaşır suyuyla temizledim.klozet kuvet lavabo hepsi kırklandı.

kendi dolabimın alt kısmına ütüleri katladım.ayırdım.

mutfagım almış başını gitmişti gittigi yerlerden geri çağırdım

kızım eşim ben ortaklaşa kış için 6,5 kg barbunya ayıkladık poşetledim kaldırdım depfreeze

çöpleri boşalttım

kovaları sildim

salonu topladım

dagınıklığı topladım

yatagıma yeniçarşaf serdim

çamaşır yıkadım 3 makina 1 si kurudu ...2 makine serilecek .

oyyy bu günlük yeter .bu kaa iş yapmaya da niyet ve enerjim yoktuda napacan mecbıırrrr...evi ...ok götürüyordu.

bu arada mecidiyeköy e dr gittim.nodüllerim büyümüş stres tetikledi sanırım kan verdim p.tesi salı çıkar sonuçlar anca...bakalım ne oldu benim troit:)))

kendinize iyi bakın sevgiler tembel tenekeler....

bugün neler yaptımmmmmm:))))
tuvalet banyo temizlendi banyo paspasları yıkandı
kurudu ve tekrar serildi
makine çalıştırıldı çamaşırlar asıldı kurutuldu ve veeeee
tüm ütülenilcek çamaşırlar ütülendi bu bugün ki en büyük işimdi:)))))
tezgah ovuldu dolapların kapakları silindi
çöp atıldı kovası yıkandı
gezmelere gidildi :))))))))
bu kadar yeter bugünlük

bugünlük raporum
tuvalet banyo domestosla temizlendi
2 makine çamaşır yıkandı kurutuldu katlandı yerleştirildi:)))) tabii ütülencekler yığın haline getirildi
ev süpürülüp silindi
mutfak toparlandı zaten dün mutfak dolaplarını silmiştim
2 küçük yolluk yıkandı 1 halıda ıslatıldı yıkanmayı bekliyo :))))
kolay gele bacılar

sevdaam nedir senin bu halı yolluk yıkama sevdan?

daha yaz ortası yıkadın ya bacım?

sıkıldıkça yıkıyosun tüy kalmıycak...

nolu benimkileri de yuuuyyy:))

tabii evde halı bulursan :))

koca ev 1 tane 6 m-lik bir de 3,5 metrelik pelüş var ortada,1,5 metre kare yolluk var birde

digerlerini kaldırdım..banyo paspasını eklersen şu an 4 parça:))9

ohh ne rahat...süpür,sil,,,4 kol çengiii...

sevdaam nedir senin bu halı yolluk yıkama sevdan?

daha yaz ortası yıkadın ya bacım?

sıkıldıkça yıkıyosun tüy kalmıycak...

nolu benimkileri de yuuuyyy:))

tabii evde halı bulursan :))

koca ev 1 tane 6 m-lik bir de 3,5 metrelik pelüş var ortada,1,5 metre kare yolluk var birde

digerlerini kaldırdım..banyo paspasını eklersen şu an 4 parça:))9

ohh ne rahat...süpür,sil,,,4 kol çengiii...

kız elimde değil her işe gelince eringezlikten ölen ben halılara gelince leke görsem yıkayasım geliyor
halı silmeyi sevmiyrem arkadaş
:)))))benim kaynanada ecük şikayetçi sankim bu kadar yıkamayı ahaki bunda gördüm diyor hahahahah takıntı oldu bu halılar bende
sıkıldıkça sarıyorum halılara hehe
kız yakında olsan hemencik bi çırpıda yurdum seninkileride

X