gızlar gızlaaaar, çook ama çok yorgunum, iş yerinden sesleniyorum. anaokulunda rehber öğretmenim. okul açıldığından beridir canımız çıkıyor. çocukları alıştırmak çoook daha kolay, velileri alıştıramıyoooz :)) yavrucaklarından ayrılmak istemiyor, gerçekten suçluluk hissediyorlar. şimdi seminerden çıktım, evde hiç yazamıyorum, ama bi dünya temizlik yaptım, bahsediciğim.
salonun koltuklarını yıkadık. gümüşlüğü, konsolu falan iç dış temizledim. her gün ev süpürüp siliyom nerdeyse, ya da eşime süpürttürüyom. halıları serdim. ütü yığınım azaldı. salonun duvarlarını da sildim. balkonları bazen günde 2 kere siliyom, inanırmısınız :))
cam silme ve mutfak dolapları kaldı aklımda, onları da en kısa zamanda yapmak niyetindeyim, bakalım.
hepiciğinizi öpüyorum.
Anaaaam Elifcinom bende bozuluyodum bu kaa sıkıntım var selam kelam ediyom hatun tınlamıyo diyene:))
SEN RESMEN TOPLAMA KAMPINDAYMIŞINA:))
Ah bu veledinden ayrılamayan,prenses ve şehzade anacıkları,
düşün veledin yakasından.accık özgür kalsın ,terledin mi,karnın aç mı diye sorup sorup bunalmadan ,elde tabak kovalanmadan bir özel hayatlarım olsun demi...Sınıftaki sarışın mavi gözlüye hasta olsun,en güzel boyayı yapsın...hayatını yaşasın...
Anlıyom seni,ahh ne vicdandır o...Kızımı ilk yuvaya bıraktıgım hafta kotumun cebine kimlik,cep telefonu ve para koyup elim kolum boş,çantasız bir tişört bir kot KADIKÖY ÜNE gittiydim ama özgürlük bir yana heç zevk alamadıydım...Hastayık anacım hastaaa::))
Düzelirler elleri mahkum,bırakacak napacak mecbuuurrrr.))
Herkeşleri öpüyorum,bize destek için üye olan arkadaş hoş geldin be yaaa...Burada ÇATLAK çok ))
Arada dertleşiyoz da,mutluyuh huzurluyuh:))