• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

Hepinize kucak dolusu mutluluklar.

Bu sene benim için bambaşka bir sene. Her şeye inancımın gün be gün arttığı sürprizlerle dolu bir sene.

Nisanın başında bir karar almıştım: Ayak izi bırakmak. Hayatım hep ertelemeler, hep bahaneler ile doluydu. Yapılacak bir sürü düzenleme vardı ama hepsine aynı anda başlıyor, hiçbirini zamanında yetiştiremiyordum. Motivasyonum kaybolduğu için de biri bile bitmiyordu.

Şimdi ise, içinde bulunduğum şu zaman diliminin çok özel olduğunu düşünüyorum... Elime sihirli bir değnek verdi sanki Yaradan adım adım dokunuyorum hayatıma O'nun elleri ile. Her ay yeni bir başlangıç yapıyorum...

Önce benim için başarması çok zor bir şeyi başardım. 5 senedir taşıdığım fazla kilolara veda ettim. Bu ise içimde bir ateş yaktı. Kendimde rahatsız olduğum ne varsa, bedenen değiştirebildiğim gibi ruhen de değiştirebileceğime olan inanma ateşi... :21::21::21:

Genç kızlığımda üniversite, projeler sürekli ders çalıştığım ve ailemin yanında olduğum için ufak tefek işler haricinde ev işiyle çok alakam olmadı. Yemek olarak ise pilav dahi pişirmemiştim evlenene kadar. Sonra evlenince yemeği hallettim ama düzen işini bir türlü tutturamadım.

Çalışan bir bayandım akşam mesai saatleri derken düzen bir türlü hallolmadı. Şimdi çalışmıyorum ama bebek var. Her yer oyuncak dolu. Mutfak dolabındakiler salon dolabının içinden çıkabiliyor, yatak odası çekmeceleri açılıp içindekiler yerlere saçılıyor. Bunun haricinde ben de düzensiz olunca (pc başında bardak koleksiyonu oluşuyor mesela) işler sarpa sarıyor.

Düşüncelerim çok savruk, her şeye merakım ilgim var. Bir sürü meşgalem var. Hal böyle olunca etrafıma da yansıtıyorum bunu. Ama ben hem düşüncelerimi hem etrafımı toparlamak istiyorum. Burayı o yüzden açtım. Burası bir prenses gibi yaşayıp hiç bir şeye zorda kalmadıkça elini sürmeyen bir "pembe filin" külkedisine dönme mücadelesinin yeri olacak.

KK bana çok şey kattı. Hiç bir konuda yalnız olmadığımı, benim gibi insanlar olduğunu üzülmemin yersiz olduğunu öğretti. Yardıma ihtiyacı olanlara beklentisiz yardım eli uzatan sımsıcak kadınlarla tanıştırdı. :38::38:

Adım adım görmek istiyorum ne kadar yol katettiğimi. Çıkardığı her şeyi sandalye üstüne yığan ben, artık çıkarır çıkarmaz dolaba koymaya başladım. Küçük dokunuşların büyük farklılıklar yarattığına şahit oldum. Dahili ve Harici Bahar Temizliği ne başladığım şu günlerde yaptığım her şeyi buraya yazarak kendi kendimi takip edeceğim, hatalarımı göreceğim sizlerle. Eğer burada ayak izi bırakırsam, kendime verdiğim söze sizleri şahit tutarsam, kaçamayacağımı düşünüyorum. Benim de istediğim bu: Kendimi köşeye sıkıştırmak.. Günden güne büyüdüğümü görmek istiyorum. :15::15:

O yüzden burası benim kumsalım.. Bu ayak izleri benim.. Ve bir kahve içimine uğramanızı beklerim. Sihirli dokunuşlarınızı esirgemeyin benden... :46::46:

Artık bir yarışmam oldu, işte linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/635735-kullerden-dogmak-vol1.html#post31234750

ne kadar pozitifsin canım senin adına sevindim:)

tabiki .. biraz kendinden bahseder misin?

defnemel, bir çizelge plan program yapman daha iyi olmaz mı? hangi gün hangi işi bitireceğine dair haftalık program.

hoşgeldin canım

günaydınlar aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

26 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bir kızım var çalışıyorum evimiz kira ama ev alma aşamasındayız eşim kredi işlemleriyle uğraşıyor bu hafta planlı hareket etmek istiyorum evim hep toplu olsun istiyorum ama nerde yanlış yaptığımı bilemiyorum hep bişeyler eksik nedense sizinde yardımlarınızla kendimi toplamak istiyorum eşim çok titiz bir insan çünkü hem o mutlu olsun hemde ben mutlu olayım

ne kadar pozitifsin canım senin adına sevindim:)

hehe.. bazen o şekilde damarım tutuyor. bazen de çok mutsuz depresif olabiliyorum. enercim yüksekken yazmış olduğum yazılardandır kendisi :1:

günaydınlar aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

26 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bir kızım var çalışıyorum evimiz kira ama ev alma aşamasındayız eşim kredi işlemleriyle uğraşıyor bu hafta planlı hareket etmek istiyorum evim hep toplu olsun istiyorum ama nerde yanlış yaptığımı bilemiyorum hep bişeyler eksik nedense sizinde yardımlarınızla kendimi toplamak istiyorum eşim çok titiz bir insan çünkü hem o mutlu olsun hemde ben mutlu olayım

belli başlı taktikler var.. temizledikten sonra dağıtmamak gibi mesela. aldığını yerine koymak ve az ama düzenli yapmak gibi..

hehe.. bazen o şekilde damarım tutuyor. bazen de çok mutsuz depresif olabiliyorum. enercim yüksekken yazmış olduğum yazılardandır kendisi :1:

belli başlı taktikler var.. temizledikten sonra dağıtmamak gibi mesela. aldığını yerine koymak ve az ama düzenli yapmak gibi..

elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım işten eve gitmidn önce planlar yapıyorum ama eve gidince çok bitkin oluyorum nedense canım

elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım işten eve gitmidn önce planlar yapıyorum ama eve gidince çok bitkin oluyorum nedense canım

çalışıyorsan bitkin olman normal tabiki. bir de bebek var. kim bakıyor sen çalışırken? ufak ufak yap.. zaten bebekli evin dağınıklıktan kurtulması pek mümkün değil. gene de dağınıklığı bir oda ile sınırlı tutabilirsin.

merhaba kızlar merhaba chentiq yavaş yavaş herkes gelmeye başlamış sıcaklardan temizlik yapasım gelmiyor eşimde evde dışarı çıksın diye beliyorum yeni ödevler projeler bekliyoruz chentinq

çalışıyorsan bitkin olman normal tabiki. bir de bebek var. kim bakıyor sen çalışırken? ufak ufak yap.. zaten bebekli evin dağınıklıktan kurtulması pek mümkün değil. gene de dağınıklığı bir oda ile sınırlı tutabilirsin.

nice çalışan insanlar var hep derli toplu oluyor canım imreniyorum onlara annem bakıyo kızıma ben çalışırken şimdi allah izin verirse taşınacağız canım hayırlısıyla evimi inşallah derli toplu tutacağım o günden sonra

Ahh canım geçmiş olsun dilerim erken dogum olmaz,dayanır bebiş...

Çeşme ILICA PLAJINA götür kızını...Shereton un yanı hemen süper sığ bir plaj bebek için acayip güzel bir karış su,maldivler gibi bembeyaz kum...ama büyüklere çok yürümek lazım su içinde sığ alan uzun yüzmek neredeyse imkansız :))

ama koy bebişi suya otursun oynasın...Oranın kumuyla süper kuleler yapardı bizimkiler akıta akıta ...peri bacaları gibi:))

Balık mı tuttun :)) ne güzel ben sabırlı degilim öyle işlere gelemem...emen bitecek yaptıgım iş:))

özledik ya muhabbeti...Bu arada Elifcinom kaçak yine...

kapıyı açık bırakmak kötü olmuş benim tatildeki süre yarısı açık yarısı kapalıydı yine de batmıştı...

Eve dönmek güzel.İşe başlamak kötü:(( Bu gidişle tatil degil yorulmuş döneceksin işe...16 aında okul açlıyor ...telaş başlıyor.

benim de hem şehir dışından hem yurt dışından ablalarım geldi...hengamemiz bol yani:))

öpüyorum ...iyi uykular:)
Teşekkürler psikom inşallah zamanın bekler bebiş. Biz Çeşme' de altınkum plajına gittik. Ilıcanın önünden geçtik ama nedense ben altınkum diye tutturdum. İyi ki tutturmuşum çok ama çok beğendim. Bu arada benim bebişim henüz 4,5 aylık. Denize gitmeden bir gün öncede 4. ay aşılarını yaptırmıştık. Gece çok ateşlenmişti ama sabaha biraz normale dönmüştü. Deniz suyu çok soğuk olduğu için korktum sokamadım denize. Yani daha kumdan kaleler yapacak yaşa gelmedi. İnşallah seneye onunla çok daha güzel olacak tatil :16:Balık tutmayı çok seviyorum Allah izin verirde bir gün İzmir' de yaşamaya başlarsak eğer büyük ihtimal her hafta balık tutmaya gideriz. Bence çok eğlenceli hele ki büyük balık tuttuğun zaman çok ama çok eğlenceli oluyor. İşe başlamak çok zor gelecek bana çünkü yaklaşık 6 aydır evdeyim çalışmıyorum. Evde oturanlar evin kıymetini bilsin bu arada. En kötüsü de minicik kuzumu kreşe bırakmak zorunda kalmam. :14:Ayrıca büyük kızımda bu sene ilkokul ikinci sınıfa gidecek. Hem bebek, hem büyük kız, iş ve ev sanırım bu sene benim için çok uzun olacak. Sana da bol bol eğlenceler diliyorum. Oldukça kalabalıksınız anlaşılan. Allah kolaylık versin iş konusunda da :9:

o zaman ayarlayalım bi gün.. arabayla çıkarsam sinir olurdum gerçekten. çünkü sürekli yeşil yanıyor yayalara ya da bana öyle geldi bilmiyorum. ben merkezdeyim ya belki de ondan güzel geliyor. okulun oralar çok yavandı.. ama merkez güzel.. türbenin civarları.
Kitabı netten aldım. Ben uzun zamandır kitapçıdan değil netten alıyorum kitaplarımı. Çok daha güzel oluyor. Hatta kitap dönemim geldi. Yeni kitaplar sipariş etmeliyim.. Arzu edersen sana da sipariş edeyim, elden teslim ederim.. :52:

siz bi kurşun mu döktürseniz ne yapsanız ya. bu kızın üzerinde nazar var heralde..

her zamanki gibi gene en kedi sensin maşallah ablama... :nazar::nazar:

Ben ne yaptım.... Kızımı öptüm kokladım yuvarlandım geldim... Gıdısını yediğimin güzeli... Yapabileceğim tek iş ofisimin tozunu almak olur heralde... :17:
Ayarlayalım canım görüşelim mutlaka. Pazartesi işe başlıyorum büyük ihtimal işe başlamadan görüşelim çünkü işe başlayınca biraz zor olacak benim için. :34: Görüşünce bol bol konuşuruz :9:

merhabalar izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum
Hoş geldin canım aramıza :16:

canım benimde aynı ödevler veriliyodu yarışma vardı çok güzel gidiyodu şimdi benimde canım istemiyo dün akşama kadar halsizim diye birşey yapmadım gece 1:30 elektirikliye tuttum heryeri benim apartmanda bi yaşlı kadın var bide biz başka kimse yok oyüzden rahatım
Ayy ne güzelmiş o teyzenin de kulakları duymuyordur büyük ihtimal. Keşke bende o saatte elektrikli süpürge çalıştırabilsem.

Herkes öyle canım merak etme. Bende aynen senin gibiyim. İş yerinde bir sürü plan yaparım şunu yapacağım bunu yapacağım diye eve gelince neye uğradığımı ben bile anlamam. Ayrıca ramazandan sonrada bana bir haller oldu acaip bir yorgunluk var üstümde. Omuzlarım ağrıyor sürekli ve içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. Kızlar yaaa son bi kaç gündür havalar çok sıcak. Konya normalde soğuk olurdu şimdi burası bile yanıyor hem de felaket bir sıcak var. Sizin şehirlerde durum nasıl?

Teşekkürler psikom inşallah zamanın bekler bebiş. Biz Çeşme' de altınkum plajına gittik. Ilıcanın önünden geçtik ama nedense ben altınkum diye tutturdum. İyi ki tutturmuşum çok ama çok beğendim. Bu arada benim bebişim henüz 4,5 aylık. Denize gitmeden bir gün öncede 4. ay aşılarını yaptırmıştık. Gece çok ateşlenmişti ama sabaha biraz normale dönmüştü. Deniz suyu çok soğuk olduğu için korktum sokamadım denize. Yani daha kumdan kaleler yapacak yaşa gelmedi. İnşallah seneye onunla çok daha güzel olacak tatil :16:Balık tutmayı çok seviyorum Allah izin verirde bir gün İzmir' de yaşamaya başlarsak eğer büyük ihtimal her hafta balık tutmaya gideriz. Bence çok eğlenceli hele ki büyük balık tuttuğun zaman çok ama çok eğlenceli oluyor. İşe başlamak çok zor gelecek bana çünkü yaklaşık 6 aydır evdeyim çalışmıyorum. Evde oturanlar evin kıymetini bilsin bu arada. En kötüsü de minicik kuzumu kreşe bırakmak zorunda kalmam. :14:Ayrıca büyük kızımda bu sene ilkokul ikinci sınıfa gidecek. Hem bebek, hem büyük kız, iş ve ev sanırım bu sene benim için çok uzun olacak. Sana da bol bol eğlenceler diliyorum. Oldukça kalabalıksınız anlaşılan. Allah kolaylık versin iş konusunda da :9:

Ayarlayalım canım görüşelim mutlaka. Pazartesi işe başlıyorum büyük ihtimal işe başlamadan görüşelim çünkü işe başlayınca biraz zor olacak benim için. :34: Görüşünce bol bol konuşuruz :9:

Hoş geldin canım aramıza :16:

Ayy ne güzelmiş o teyzenin de kulakları duymuyordur büyük ihtimal. Keşke bende o saatte elektrikli süpürge çalıştırabilsem.

Herkes öyle canım merak etme. Bende aynen senin gibiyim. İş yerinde bir sürü plan yaparım şunu yapacağım bunu yapacağım diye eve gelince neye uğradığımı ben bile anlamam. Ayrıca ramazandan sonrada bana bir haller oldu acaip bir yorgunluk var üstümde. Omuzlarım ağrıyor sürekli ve içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. Kızlar yaaa son bi kaç gündür havalar çok sıcak. Konya normalde soğuk olurdu şimdi burası bile yanıyor hem de felaket bir sıcak var. Sizin şehirlerde durum nasıl?

Canım ben ankaradayım konyayla iklim leri aynı sayılır burasıda aynen yanıyor ramazandan sonra bendede aynı şikayetler başladı hiç birşey yapmak istemiyorum sicaklardan galiba birde kızım huysuzlaştı sıcaktan o da etkilendi galiba

Ladyim ben ptesi dönüyorum konyaya nasil olacak ki . Sen de başlıyor mussun... alti ay durmussun bir alti gun daha bekle :9::9::9::9::9: hastane hangi semtte...

Gecenin o saatonde iyi usenmemissin kiz supurge tutmaya...

Ladyim ben ptesi dönüyorum konyaya nasil olacak ki . Sen de başlıyor mussun... alti ay durmussun bir alti gun daha bekle :9::9::9::9::9: hastane hangi semtte...

Hala kararsızım canım pazartesi başlayıp başlamamak konusunda. Senelik iznim var bi 5 gün kullanayım diyorum. Büyük ihtimal başlamayacağım. Gelişmeleri burdan yazarım sana. Ben sana özelden numaramı yazmıştım diye hatırlıyorum? Yanlış mı hatırlıyorum?

Süpürgeyi de ben tutmadım :9:Esinti tutmuş :27:

Selam kizlar.. iki posta çamaşır attım iki posta daha var... sonra valiz bosaltma silme yeniden hazirlama ve utu isleri....

Ayrica yoklugumda evin cesitli yerlerinde cogalan hayvanatlari da defetmem gerekiyor...

Kizim uyanmazsa temizlik toz vs işlerie girisirim..

Tam destek bekliyorum. Ayrica zafer Bayramimiz kutlu mutlu ve huzurlu olsun. ....

Selam kizlar.. iki posta çamaşır attım iki posta daha var... sonra valiz bosaltma silme yeniden hazirlama ve utu isleri....

Ayrica yoklugumda evin cesitli yerlerinde cogalan hayvanatlari da defetmem gerekiyor...

Tam destek bekliyorum. Ayrica zafer Bayramimiz kutlu mutlu ve huzurlu olsun. ....

kolay gelsin zafer bayramınız kutlu olsun

Kolay gelsin chentiq cim. Herkese tatil sana temizlik gibi olmuş bu. Bugünün tatil olduğunu unutmuşum ben :9:Bu arada haftaya yıllık izin kullanmaya karar verdim. Görüşelim mutlaka. :34:

Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun hepimize :16:

Selam kızlar,

bu gün süpürdüm köşe bucak...Duşa kabinin camlarını hem içten hem dıştan ovdum sildim.Küveti çamaşır suyu ve cifle ayrı ayrı ovdum.
Altını açtım ,su kaçağı var pislik toz toplanmıştı.Orayı da kırkladım.aldım koca kapagı küvete soktum yıkadım kuruttum taktım.
Mutfakta makina doldur boşalt tezgah temizle işleri vardı.2 posta çamaşır yıkandı asılsı ,kuruyanlar sepete tıkıldı :))

Canım çok sıkkın.Bu gün ilk defa kendimi sokaga attım.Deli gibi bir başıma dolaştım.Kızım babasıylaydı.Eşime de biraz kızdım.
saçma sapan bir nedenle beni başkalarına karşı arada bıraktı dünden beri iki kez.Çocuk gibi bazen...
Bu ara iş problemlerimiz çok.Ben çözmeye ugrasıyorum.Yıprandım sanırım.

1-2 saat yalnız oturdum.parkta deli gibi-- agladım:( kendimi çok yalnız hissettim ya...İki arkadasımı aradım.İkiside uzakta çıktı.belli etmedim.O kadar ezildi ki içim.Tam elimde telefon rehberi kurcalarken lise arkadaşım aradı.Uzun uzun saatlerce dertleştik.Öyle ki yılda ya bir ya iki kez ancak konuşuyoruz.Yazlıktaymış.O şehrin bir ucunda ben başka ucundayız yıllar var yüzyüze görüşmedik.
Allah ım öyle büyük ki...O yolladı bana o telefonu.Tam o saatte--dakikada ,tam da kendimi kolu kanadı kırık ve yapayalnız hissediyorken...alışveriş yapıp takisyle eve dödüm :)) mecbuurrrr:))

Birileri bilsin istedim...Size yazdım:)) Rabbimden ümit kesilmez...sevgiler

Selam kızlar,

bu gün süpürdüm köşe bucak...Duşa kabinin camlarını hem içten hem dıştan ovdum sildim.Küveti çamaşır suyu ve cifle ayrı ayrı ovdum.
Altını açtım ,su kaçağı var pislik toz toplanmıştı.Orayı da kırkladım.aldım koca kapagı küvete soktum yıkadım kuruttum taktım.
Mutfakta makina doldur boşalt tezgah temizle işleri vardı.2 posta çamaşır yıkandı asılsı ,kuruyanlar sepete tıkıldı :))

Canım çok sıkkın.Bu gün ilk defa kendimi sokaga attım.Deli gibi bir başıma dolaştım.Kızım babasıylaydı.Eşime de biraz kızdım.
saçma sapan bir nedenle beni başkalarına karşı arada bıraktı dünden beri iki kez.Çocuk gibi bazen...
Bu ara iş problemlerimiz çok.Ben çözmeye ugrasıyorum.Yıprandım sanırım.

1-2 saat yalnız oturdum.parkta deli gibi-- agladım:( kendimi çok yalnız hissettim ya...İki arkadasımı aradım.İkiside uzakta çıktı.belli etmedim.O kadar ezildi ki içim.Tam elimde telefon rehberi kurcalarken lise arkadaşım aradı.Uzun uzun saatlerce dertleştik.Öyle ki yılda ya bir ya iki kez ancak konuşuyoruz.Yazlıktaymış.O şehrin bir ucunda ben başka ucundayız yıllar var yüzyüze görüşmedik.
Allah ım öyle büyük ki...O yolladı bana o telefonu.Tam o saatte--dakikada ,tam da kendimi kolu kanadı kırık ve yapayalnız hissediyorken...alışveriş yapıp takisyle eve dödüm :)) mecbuurrrr:))

Psikom öyle içten yazmışsın ki bi tuhaf oldum okurken :16:

Selam kızlar,

Marmim, ne oldu bacım? Ufak şeylerse geçip gidiyor. Bazen ağlamak da iyi gelir insana, yalnız kalmak da.. Her insan çok kalabalık ama aynı zamanda çok da ıssızdır. Arada ıssızlığa uğramak iyidir. Ama eğer yüzeyde değilse dertlerin her zaman yanındayız. Uzakta olsam da kocaman Öpüyorum seni.

Marmim, ne oldu bacım? Ufak şeylerse geçip gidiyor. Bazen ağlamak da iyi gelir insana, yalnız kalmak da.. Her insan çok kalabalık ama aynı zamanda çok da ıssızdır. Arada ıssızlığa uğramak iyidir. Ama eğer yüzeyde değilse dertlerin her zaman yanındayız. Uzakta olsam da kocaman Öpüyorum seni.

oyyy oyy anlatmayayım daha iyi...bu ara işim başımdan aşkın diyeyim...iş işte ...

doldum doldum boşaldım o gün...bazen her şey bana karşı gibi geliyor.Topluma uyumlu bir model değilim anacım:))

bu ara radikal şeyler oluyor.radikal şeyler radikal hisler hissettiriyor.öyleydi geçti gitti inşallah:)))

sagol canım sagol:))

Back
X