Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir prensesin külkedisi olma macerası
- Konu Sahibi chentiq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Topiğimizde ıssız kalmış bu arada
temizlik yapmayınca uğramıyor bu bacılar sohbete...
Teşekkürler psikom inşallah zamanın bekler bebiş. Biz Çeşme' de altınkum plajına gittik. Ilıcanın önünden geçtik ama nedense ben altınkum diye tutturdum. İyi ki tutturmuşum çok ama çok beğendim. Bu arada benim bebişim henüz 4,5 aylık. Denize gitmeden bir gün öncede 4. ay aşılarını yaptırmıştık. Gece çok ateşlenmişti ama sabaha biraz normale dönmüştü. Deniz suyu çok soğuk olduğu için korktum sokamadım denize. Yani daha kumdan kaleler yapacak yaşa gelmedi. İnşallah seneye onunla çok daha güzel olacak tatil Balık tutmayı çok seviyorum Allah izin verirde bir gün İzmir' de yaşamaya başlarsak eğer büyük ihtimal her hafta balık tutmaya gideriz. Bence çok eğlenceli hele ki büyük balık tuttuğun zaman çok ama çok eğlenceli oluyor. İşe başlamak çok zor gelecek bana çünkü yaklaşık 6 aydır evdeyim çalışmıyorum. Evde oturanlar evin kıymetini bilsin bu arada. En kötüsü de minicik kuzumu kreşe bırakmak zorunda kalmam. Ayrıca büyük kızımda bu sene ilkokul ikinci sınıfa gidecek. Hem bebek, hem büyük kız, iş ve ev sanırım bu sene benim için çok uzun olacak. Sana da bol bol eğlenceler diliyorum. Oldukça kalabalıksınız anlaşılan. Allah kolaylık versin iş konusunda da
Ayarlayalım canım görüşelim mutlaka. Pazartesi işe başlıyorum büyük ihtimal işe başlamadan görüşelim çünkü işe başlayınca biraz zor olacak benim için. Görüşünce bol bol konuşuruz
Hoş geldin canım aramıza
Ayy ne güzelmiş o teyzenin de kulakları duymuyordur büyük ihtimal. Keşke bende o saatte elektrikli süpürge çalıştırabilsem.
Herkes öyle canım merak etme. Bende aynen senin gibiyim. İş yerinde bir sürü plan yaparım şunu yapacağım bunu yapacağım diye eve gelince neye uğradığımı ben bile anlamam. Ayrıca ramazandan sonrada bana bir haller oldu acaip bir yorgunluk var üstümde. Omuzlarım ağrıyor sürekli ve içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor. Kızlar yaaa son bi kaç gündür havalar çok sıcak. Konya normalde soğuk olurdu şimdi burası bile yanıyor hem de felaket bir sıcak var. Sizin şehirlerde durum nasıl?
hoşbulduk canım aranıza aldığınız için teşekkürler bende de bayramdan bu tarafa bir yorgunluk var sürekli canım uyumak istiyor nedense dün bankaya kredi başvurusu onaylanmış allah izin verirse beğendiğimiz evi alacağız hayırlısıyla experri bekliyoruz dua edin kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ladyciğim ben afyonkarahisarda oturuyorum canım bizim burasıda çok sıcak canım ben kapalıyım birde ölüyorum resmen allah yardımcımız olsun inşallah
Eğer öyleyse durum çok vahim. Ben temizlik yapayım yapmayayım hep buralardayım Şu diyet işi bitsin sonra hep burdayım
temizlik yapmayınca uğramıyor bu bacılar sohbete...
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah Allah gönlüne göre verir. Darısı da olmayanların başına inşallah diyelim.hoşbulduk canım aranıza aldığınız için teşekkürler bende de bayramdan bu tarafa bir yorgunluk var sürekli canım uyumak istiyor nedense dün bankaya kredi başvurusu onaylanmış allah izin verirse beğendiğimiz evi alacağız hayırlısıyla experri bekliyoruz dua edin kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ladyciğim ben afyonkarahisarda oturuyorum canım bizim burasıda çok sıcak canım ben kapalıyım birde ölüyorum resmen allah yardımcımız olsun inşallah
Hadi bakalım olur inşallah biran önce ev işiniz. Benim de işe başlamadan önce yorganlarımı temizleyip havalandırmam lazım. Çok işim var çokkkkarkadaşlar merhaba ben bu hafta sonu yorganlarımı falan güzelce yıkayıp toparladım hurçların içine yerleştirdim güzelce yavaş yavaş toparlanıyorum artık eşyaları topluyorum onun için temizlik yapmıyorum çok fazla
Hoş geldin canım kolay gelsinkızlarrrr nasılsınız yeni geldim bende tatilden VEEEE TEMİZLİK BAŞLASINNNNN
Kızlar uzun zamandır yazmıyorum temizlik yapıyorum dip köşe 2 günde bir bir tek cam balkonlarım ve mutfak dolaplarım var yapmam gereken ama bir türlü motive olamıyorum ikisini 1 saate yaparım aslında yarın yapsammı
Hadi bakalım silkin biraz yap biran önce işlerini. Oturma öyle tembel tembel
nabersiniz küllügiller
chentig vol 2 ne zaman başlıyor anacım, bak zor zaptdediyom kendimi. :))) elini çabuk tut gayrı, yoksa liste işi bana kalırsa herkes illallah der, maazzallah.
hooh hoooyt, toplaşın uleeen, safları sıklaştırın.
Heyyt beee kimler gelmiş kimler Issız kaldı topiğimiz, hem ıssız hem kirli, tozlu ve pis Arada bi birileri gelip toz alıyor o kadar
yapcaklarımı yazayım hele
banyo komple temizlik (klozet, lavabo, küvet ovulacak, yerler yıkanacak, havlu değişcek falan fişman)
balkondaki çamaşırlar toplancak
makineye beyazlar atılcak
bulaşık mak. boşaltılcak, tezgahta, kah orda kah masada duran bardak, tabaklar makineye dizilcek )
oğluşumu yıkiciğim, kendim de bıcı bıcı yapıciğim
vee günün vazgeçilmezi olarak ütü yapıciğim
böööönlük bu kadar, hakkaten türkçe gitti elden.
banyo komple temizlik (klozet, lavabo, küvet ovulacak, yerler yıkanacak, havlu değişcek falan fişman)
balkondaki çamaşırlar toplancak
makineye beyazlar atılcak
bulaşık mak. boşaltılcak, tezgahta, kah orda kah masada duran bardak, tabaklar makineye dizilcek )
oğluşumu yıkiciğim, kendim de bıcı bıcı yapıciğim
vee günün vazgeçilmezi olarak ütü yapıciğim
böööönlük bu kadar, hakkaten türkçe gitti elden.
eveeeeeet
banyoyu temizledim
balkondaki çamaşırları topladım
makineye çamaşır attım
oğlumu yıkadım, kendim de yıkandım
banyoyu tekrar yıkadım
bulaşık makinesini boşalttım,
mutfağı topladım
gecenin ilerleyen vakitlerinde ütü yapıciğim
makinenin işi bitince onları asıciğim
ammaaaaa şu bir-iki saati nette takılarak ya da kitap okuyarak geçiricem, kendime ödül verdim :))
banyoyu temizledim
makineye çamaşır attım
banyoyu tekrar yıkadım
mutfağı topladım
ammaaaaa şu bir-iki saati nette takılarak ya da kitap okuyarak geçiricem, kendime ödül verdim :))
nabersiniz küllügiller
chentig vol 2 ne zaman başlıyor anacım, bak zor zaptdediyom kendimi. :))) elini çabuk tut gayrı, yoksa liste işi bana kalırsa herkes illallah der, maazzallah.
hooh hoooyt, toplaşın uleeen, safları sıklaştırın.
kuzucum daha öncede söyledim ya, ellerinden öper diye.. ben kendi evime kavuşamıyorum ki Vol 2. yapayım.. şehirler arasında mekik dokuyorum. evimi görmüyorum ki doğru dürüst..
Heyyt beee kimler gelmiş kimler Issız kaldı topiğimiz, hem ıssız hem kirli, tozlu ve pis Arada bi birileri gelip toz alıyor o kadar
tatilden dönüşler yapıldı lady. herkes işin bir ucundan tutsa topikte temizlenir valla..
eveeeeeet
banyoyu temizledim
makineye çamaşır attım
banyoyu tekrar yıkadım
mutfağı topladım
durdrun durdun turnayı gözünden vurdun. nerelerdeydin günlerdir neler yaptın anlat bakalım.. gezdin mi,
Yaw bi de şu şeyi merak ediyorum.rumuzun altındaki kalpler ve çiçek isimleri
kim karar veriyor site yön .sanırım.
Iki kalp olmuşuk ne anlama geliy?
Bazısı çiçek isminin yerine kendi istedigi sloganı yazabiliy?
Bu nasıl oliy?
Saçım uzun-kel değilim-aklım da var çohh şükür...
Ama anlamadım getti...bir bilen varsa davransın hele...
Bu nasıl oliy?
Bu nasıl oliy?
Bu topiğe ilk defa mesaj yazıyorum, her zaman takipte olmama rağmen. Çiçek isimleri ve kalpler mesaj sayısına göre oluyor. Mesaj sayısı arttıkça çiçek isimleri değişiyor. Şöyle ki:
0-150 mesaja kadar= Papatya
150-250 mesaja kadar= Nilüfer
250-500 mesaja kadar= Nergis
500-750 mesaja kadar= Menekşe
750-1000 mesaja kadar= Gül
1000-1500 mesaja kadar= Lilyum
1500-2000 mesaja kadar=Krizantem
2000-2500 mesaja kadar= Lale
2500 mesaja kadar= Orkide
Kalpler de aynı şekilde ama onun kaç mesajda arttığını bilmiyorum...
Bu nasıl oliy?
psikom al benden de o kadar.. ne oldu anlamadım. halim içler acısı. her gün bir depresif haller.. geçecek ben umutluyum. mevsim değişlikliğinden oluyor hep bunlar. havalar soğumaya başladı ya ondaaaaaan ondaaaaaaaaaan
Bu topiğe ilk defa mesaj yazıyorum, her zaman takipte olmama rağmen. Çiçek isimleri ve kalpler mesaj sayısına göre oluyor. Mesaj sayısı arttıkça çiçek isimleri değişiyor. Şöyle ki:
0-150 mesaja kadar= Papatya
150-250 mesaja kadar= Nilüfer
250-500 mesaja kadar= Nergis
500-750 mesaja kadar= Menekşe
750-1000 mesaja kadar= Gül
1000-1500 mesaja kadar= Lilyum
1500-2000 mesaja kadar=Krizantem
2000-2500 mesaja kadar= Lale
2500 mesaja kadar= Orkide
Kalpler de aynı şekilde ama onun kaç mesajda arttığını bilmiyorum...
heh he.... bir gizli takipçimiz daha gün yüzüne çıktı... dökülün bacılar.. sadece okumayın ya.. selam yazın naber yazın... ben de takip ediyorum yazın hiç bir şey yazamasanız.. bakın ilhamlar kaçıyor böyle depresif oluyorm işteeee....
Yaw bi de şu şeyi merak ediyorum.rumuzun kalpler ve çiçek isimleri
Bu nasıl oliy?
Ablacik su gicik cicek isimlerinden kurtulmak icin suraya giriyosuun --> http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Ordanda kisisel rutbe,aktuel rutbe yazan seysinin oraya ysziyosun istedigi oluyo
Rütbe işin bir ben bilmez imişim:)) aman ne tuhaf fiil çekimi oldu bee...
Cevap yazan her arkadasa özellikle Eslem ime sonsuz tesekkurler...
de ben beceremedim ya, bir sürü bilgi var giriş istiyor--işime gelmedi--bir de aklım ne karışıkmış ki ne yazayım ki şimdi ben oldum?
benim burada ne işim var ? yazdım çoook uzun oldu ama zaten almadı sanırım...
siz olsanız bana ne yazardınız aaa dostlar?
bana ne rütbe yaraşır?
haydi şenlensin ortalık?
en güzelini seçeyim yazayım,omuzuma pırpır kondurmak isteyen varrr mı ki acep?
iyi uykular tembel prensesler,,,
Cevap yazan her arkadasa özellikle Eslem ime sonsuz tesekkurler...
de ben beceremedim ya, bir sürü bilgi var giriş istiyor--işime gelmedi--bir de aklım ne karışıkmış ki ne yazayım ki şimdi ben oldum?
benim burada ne işim var ? yazdım çoook uzun oldu ama zaten almadı sanırım...
siz olsanız bana ne yazardınız aaa dostlar?
bana ne rütbe yaraşır?
haydi şenlensin ortalık?
en güzelini seçeyim yazayım,omuzuma pırpır kondurmak isteyen varrr mı ki acep?
iyi uykular tembel prensesler,,,