Seni gördükçe ben de yaptım inanır mısın..
en son yerleri silip toz almıştım.. bugün dışarıdaydım. eve gelince yemek yaptım. mutfak mermerini ocağı temizlemiştim ama yalan oldu tabi yemek yaptıktan sonra
wc kenarındaki sarı lekeleri ovup çıkarttım. yarın balkonları fırçalamayı düşünüyorum. poşet delikmiş hep akmış çöpler çok kötü...
ütü konusunu ne yapacağım ya.. daha başlamadım ben biliyor musun
şimdi bugün yapcaklarımı yazayım
arka balkonu yıkicam. ben köpüklü su yapıp yıkıyorum, duruluyorum sonra da viledayla kuruluyorum. uzun sürüyor biraz ama öyle içime siniyor.
ön balkon fena durumda, orayı da temizlicem.
yatak odasını silip süpürcem, nevresimlerini değiştircem.
yapabilirsem camlarını silip, tülünü perdesini yıkicam.
oğlumun odasını süpürüp silicem
yapabilirsem camlarını silip tül perdesini yıkicam
antreyi ve holü süpürüp silicem.
mutfağı toplicam.
çamaşır asıcam, şimdi yıkanıyo.
bu işleri bitirince gelcem yine.
ütü mevzusuna gelince, ben ütüyü dizi izlerken yapıyorum, canım sıkılmıyor böylece. izlediğim film bitene kadar yapıyorum mesela. hiç şöyle bacak bacak üstüne atıp televizyon seyrettiğimi hatırlamıyorum. sadece temizlik yaparken bana ses olsun istiyorum.
Maşallah... Ne çok iş yapmışsın öyle ya...
Ben de erkenden kalktım, misafirlerim vardı kahvaltı yaptıktan sonra onları uğurladım. Kızımla ilgilendim. Sonrasında da dışarı çıktık. Akşam geldim. Yemekten sonra uyku bastırdı. Hep az uyuyorum.. Biraz çayla falan bastırdım ama sonra da eşimle sohbete daldık. Daha bu saat oldu.. Anlayacağın salondaki oyuncaklar dahi şu an ortada. Ses yapmasın diye mutfaktaki yemekler haricinde bir şeyi ortadan kaldırmadım.. Kızım da yorgunluktan erken uykuya daldı. O yarın erken kalkacağı için az sonra ben de yatacağım. Saat erken benim için ama inşallah uyurum..
İşlerine çok özendim yahu.. Hele o bir şeyleri atma konusunu.. Ben hiç yapamam. Taa ortaokulda arkadaşımın hediye ettiği şey durur. Kıyıp atamam hiç bir şeyi..
Oğlun kaç yaşında? Ben de tuvalet eğitimi veriyorum kendimce ama bugün çişi hallettik kakayı yapmadı bezine yaptı.. 2 hafta önce başlamıştım ama sular problemli olunca, bizde de alafranga olunca ara verdim. şimdi tekrar başladım ama nasıl hallederim bilmiyorum. Siz nasıl hallettiniz?
Yarın inşallah daha dolu bir liste ile uğrarım sana günlükdaşımcım...
Sevgili Günlük
Sesimi elifcino ya duyurduğun için sana çok teşekkür ederim. Artık daha hevesli geliyorum sayfalarına.. Çünkü onun da okuduğunu biliyorum. Bugün bana şans dile. Çay keyfi yapmak istiyorum temizlikten daha çok. İki gündür yağmur yağıyor nasılsa pislenecek balkon diye temizlemekten kaçınıyorum. Heveslenmem lazım.. Haydi bakalım iş başına...
merhaba kuzum. Hadi ya ben 7 kilo alınca rahatsız oluyorum ya.. Çok göbekve basen popo çıkıor. göğüslerim büymüyor hem toto ve bacak göbekMerhaba kedim
Seni burada görmek ne hoş. Umarım o üşengeçlik halini yeneceğim burada. Şimdiden ilerleme kaydediyorum.
Bu arada geçen yazmışsın benim boyumla aynı senin boy. Ama aramızda 7 kilo fark var. Ben bile kendime zayıf geliyorum. Resimlerine baktım, görüntüde çok bir fark yok. Nasıl öyle oldu anlamadım.. Ben kalan 7 kiloyu sanırım basen ve göbeğe pay etmişim!!!
ütüyü bu gece beraber yapacağız güncedaşımla.. buyur sen de katılsana