- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ki uyuyunca gece başlayabilirim ancak.. yalnız ütüden önce ve ütüden sonra diye resim eklemeye ne dersin? Az önce odaya girince karşılaştığım manzara korkunçtu da...
bi de bunlarin utulu halini koy bakem chentiq bebegimSevgili Günlük
Birazdan girişeceğim ütülerin resmini ekleyeceğim. Böylece arkadaşlarımın rahatlayacağını düşünüyorum
Çünküüüüüüüüüü
Farkımız yok hiç birimizin..
Daha önceki bir yazımda "salonumu bulamıyorum" demiştim hatırlarsan..
Şimdi şu resime girişeceğim:
Eki Görüntüle 737010
Ya Allah Bismillah Allahü Ekber
vaaaaaaaaaaaymasallah canim ya amma da gec yatmisin saat kacta kalktin peki:26:Günaydın Günlük..
Dün buraya yazar yazmaz başladığım ütüyü, parça parça bir kaç günde yapmaya niyetlenmişken, hepsini bitirdim. Ben de bittim ama, yatağa yattığımda huzur doluydum.
Dün gece yaptıklarım,
- bulaşıkları yıkadım
- tezgahı sildim
- fırın, mikrodalga, buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi dışını fısfısladım temizledim
- çamaşırları yıkadım
- ütüyü bitirdim
- balkona astım
Eki Görüntüle 737098
Eki Görüntüle 737100
Yattığımda saat 5 i geçiyordu. Sırtım da bayağı ağrıyordu ama kafamı koyar koymaz uyudum.. Harika hissediyorum kendimi...
kolay gelsin hanımlar
ara sıra sizi gizli gizli takip edip iş yapmaya motive oluyorum
aranızda en vahim durumda olan benim heralde çalışmıyorum,çocuğum da yok ama tembellikte sınır tanımıyorum
Alisiyorsun Canim emin Öl zaten suyu ic Bardak masada mutfaga kahle almaya git elin bos ama masanin uzerindekini goturup makinaya atmayiz kahveyi ic hooop Bürde fincan eee Birde bebeye meyve ver tabak masada diye uzar bu listeSevgili Günlük,
Topiğe gelenler uğurlu geldi. Onların yaptıklarını görünce ben hevese geliyorum. Pesimistic hiç de pesimist değilmiş sen de fark ettin mi? Eline ne geçerse temizlemiş dün.
Beril de eline ne geçerse yerine koy demiş. Öyle zor ki.. Bazen elime geçenlerin yerini bile bilmiyorum. O kadar uzun zaman geçmiş ki yerine koymayalı..
Az önce bulaşıkları yıkadım. Makineyi çalıştırdım. Ocağı sileceğim. Salonu düzenleyeceğim. Eğer hala halim varsa banyo yu ciflemeyi düşünüyorum. Çünkü sabah yapmalıydım ama uyumaktan yapamadım..
Bu arada kız 01:30 da yattı. Bu demektir ki yarın öğlene kadar uyur. Sabaha kadar iş yapmaya kendimi zorlayayım. Ondan önce kalkamam, kalkarsam da iş yapamam çünkü..
Beni yalnız bırakmayan dostlarıma selam olsun
NOT: Masamın üstü tertemiz