Bir Terazi de benim.
yazdıklarını baştan sona okudum. çok samimi geldi. kk'da okuduğum temizlik topic'leri hep beni gaza getirmiştir. ve mutlaka bişeyler yapmışımdır. ama aslında benim derdim, düzen oturtamamak ve eşimle kardeşimin (ayrıca kardeşim de eğitim nedeniyle bende kalıyor) düzene ayak uyduramaması veya düzenli olmamaları.
bu sıralar balkonumuza bir dolap yaptırma planımız var. ondan sonra bahar temizliğine bağlayıp düzen kurmak gibi düşünceler içindeyim.
duvarlarımı sildirip, yatak odamın düzenini değiştireceğim. koltuklarımı silip üzerlerine örtü kestireceğim çünkü korumak zor oluyor en azından örtü olunca makinede yıkarım koltukları da sık sık silmeye gerek kalmaz. halılarımı yıkamaya vereceğim. mutfak dolaplarındakileri yıkayıp atılacakları atıp dolaplarımı silip yerleştireceğim. aynı şey gardrop için de geçerli. kışlıklar yıkanıp kokulu poşetlere yerleştirilip kaldırılacak. yazlıklar yıkanıp ütülenip asılacak. fayansları da ovmak lazım :) tuvalet banyo vs. salonumda dantellerim var yıkanıp ütülenecek. perdeler camlar sil süpür. ohoooo bir sürü işim varmış
umarım senden feyz alıp ben de bir düzen kurabilirim.