psikom;
koç holdingi normalde sevmezdim, halen de pek sevdiğim söylenemez. ama istiklaldeki tavırlarını ben de takdir ediyorum.
badana hiç denemedim, deneme düşüncesi bile gözümü korkutuyor zaten, eminim çok yorulmuşundur. bugünün şampiyonu belli oldu.
ben de bugün sadece eşime iftar hazırladım, onları da üç gün yeriz artık :))) mutfağı da topladım bi kaç kere :)) ne kadar dağınık çalışıyorum ah ah
çentik de konuyu açtı, kayboldu, ses ver çentik
chentiq sana ödev verim mi?
günde en az iki kere topiğe gelip, yaptıklarını ve yapamadıklarını rapor et, ben seni gazlicam söz.
Ayy sakın elifcinom badana zor işmiş...ki ben öyle gaydırıgubbak bir tip degilimdir.zor işleri severim.laf aramızda aslında yorgun bir hamaratım:)) öyle gözümün korkucagı iş pek yoktur.ama gerçekten zor iş.
uzun sene oldu belki duvarlar is oldugu için.illa da omuz kol bilek arızalı oldugu için.boya boya kapanmıyor dalga yapıyor.
aldıgım BANT yapışmadı ona gıcık oldum.o yüzden bir de damlayan yerleri temizledim nylon vs ayarladıgım halde:
(
boyayı kalın sürsen birbirini söküyor ki Marshall su bazlı boya aldım en güvendigim marka...
kızıma PAMUK ŞEKERİ boya almıştık içine de gümüş simler kattılar.çocuk bir heves odasının boyanacagı günü
bekliyor.beni öyle perişan görünce anne özür dilerim başına iş açtım dedi...
tabi bunda benim hem kendime hem ona senin neyine badana boya işi be kadın tiradıyla başlayan giydirmelerimin etkisi büyük ::))
yoksa o aşırı iyimser bir tutumla odasının boyanmasını hala bekliyor olacaktı...
eşim de saf saf yazık ettin kendine bu benim işim hafta sonları boyardım felan diyor.zaten şekeri var ...acıkınca acayip kızıyor bu sıcakta aç sefil boya kokusu ııı ıııhh olmaz kıyamam...
yarın yapılacakları yazayım da chentiq burası sohbet yeri degil diye azarlamasın:))
mutfak sökülecek
kapaklar iç dış temizlenecek
dolap içleri ve üstleri ovulacak.
içleri düzenlenecek,
üstler kaplanacak ,
eski tost makinası ve kızartıcı geri dönüşüme:))
yenileri alınacak...
ıvır zıvır elenicek verilecekler ayıklanacak.
en son zeytinyaglı taze fasulye yada ilk önce bir zahmet:))
bunları yapabilirsem ne ala:) yerimden kalkamayacagıma bir e on bahse giriyorum:))
ütü derseniz everest bizim eve taşındı :)) ama sırayla be kardeşim parayla desen mecalim yok:))