sevgili külkedilerim;
geçmiş olsun dilekleriniz için koccaman teşekkür ediyorum.
oyyy tohtordan geldim, mutluyum, huzurluyum :)) doktorum civanım tam da istediğim şeyi söyledi ahah hah. önceki doktor dermoid kist demişti. bu doktor baktı "yok öyle bişey" dedi. nerdeyse "seni keklemişler" dicek sandım :)) "bi kist var ama dermoid değil, iyi huylu görünüyor, kontrole gelmen yeterli" dedi. "valla öpücem" dicektim, zor tuttum kendimi. :)) çok sevindim, üstümden büyük bir yük kalktı resmen.
bi daha da özel hastaneye jinekoloğa gitmem, hemen kesip biçmek istiyorlar yahu. artık sadece doğumevindeki jinekologlara gitcem, özele güvenim tümden kayboldu.
marmelat;
maşşallahın var ha, yoruldum yoruldum diyon, sonra bi yeri daha temizliyon, idolcanım.
laydline, pandaaa kolay gelsin hatunlar.
bi kendime gelim yapılacaklar listemi de hazırliciğim
sevgili külkedilerim;
geçmiş olsun dilekleriniz için koccaman teşekkür ediyorum.
oyyy tohtordan geldim, mutluyum, huzurluyum :)) doktorum civanım tam da istediğim şeyi söyledi ahah hah. önceki doktor dermoid kist demişti. bu doktor baktı "yok öyle bişey" dedi. nerdeyse "seni keklemişler" dicek sandım :)) "bi kist var ama dermoid değil, iyi huylu görünüyor, kontrole gelmen yeterli" dedi. "valla öpücem" dicektim, zor tuttum kendimi. :)) çok sevindim, üstümden büyük bir yük kalktı resmen.
bi daha da özel hastaneye jinekoloğa gitmem, hemen kesip biçmek istiyorlar yahu. artık sadece doğumevindeki jinekologlara gitcem, özele güvenim tümden kayboldu.
marmelat;
maşşallahın var ha, yoruldum yoruldum diyon, sonra bi yeri daha temizliyon, idolcanım.
laydline, pandaaa kolay gelsin hatunlar.
bi kendime gelim yapılacaklar listemi de hazırliciğim
mukabele den yeni geldim ve yapacaklarım
ev süpürülcek
bulaşıkları makineye atmıştım ama ocak silincek
tuvalet banyo yıkancak
bide toz alabilirsem alırım
psikom;
koç holdingi normalde sevmezdim, halen de pek sevdiğim söylenemez. ama istiklaldeki tavırlarını ben de takdir ediyorum.
badana hiç denemedim, deneme düşüncesi bile gözümü korkutuyor zaten, eminim çok yorulmuşundur. bugünün şampiyonu belli oldu.
ben de bugün sadece eşime iftar hazırladım, onları da üç gün yeriz artık :))) mutfağı da topladım bi kaç kere :)) ne kadar dağınık çalışıyorum ah ah
çentik de konuyu açtı, kayboldu, ses ver çentik
chentiq sana ödev verim mi?
günde en az iki kere topiğe gelip, yaptıklarını ve yapamadıklarını rapor et, ben seni gazlicam söz.
yumurtalıkların birinde bi kist vardı. aylar önce doktorun biri "ameliyat edicem, o yumurtalığı da almam gerek" demiştine gamsızım ki yarın başka bi doktora gidip bakıncam :)) kistin çok fazla bi tehlikesi yok, sadece çok büyürse patlıyor işte, o zaman acilen hastaneye yetişmem gerek :)) patlamasa böyle iyiydik :)) neyse başka bi doktora görünim de, belki zavallı caaanım yumurtalığımı kurtarabileceğini söyler :)) ya da "bu çok küçük amaaaaan, bundan bişey olmaz" der diye umut ediyorum.
Allah kabul etsin canım.toplanıp kur'an ı kerimden hergün 1 cüz okuyoruz canım ramazanda hatim yapmak için buna mukabele diyoruz
oruçta da hiç iş yapılmıyor kızlar birbirimizi bi şekilde teşvik etmemiz lazım :))))))
Hoş geldin canım ama bizim topik uçtu gitti. Teftişte sınıfta kalırız kesin. Herkes tembelleşti ramazandachentinqcan ve kulkedisi olma yolunda adimlayan arkadaslarina komsu topikten selam olsun
napiyonuz bakem teftise geldim:18:
Allah kabul etsin canım.Tam aksine ben ramazanda daha bir hamarat oldum çıktım. İftara doğru kötüleniyorum biraz. Ama işte küçük bebiş olunca her işi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorum.
Hoş geldin canım ama bizim topik uçtu gitti. Teftişte sınıfta kalırız kesin. Herkes tembelleşti ramazanda
Ben hemencecik bugün ki raporumu vereyim.
Makinaya çamaşır atıp, çıkan çamaşırları astım.
Mutfak alışverişi yaptım.
İftar için çorba, salata ve dolma yaptım.
Masamı hazırlayıp, yemekten sonra topladım.
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim.
Mutfağımı topladım.
Bugünlük yeter sanırım çünkü miniş ve oruç çok yormaya başladı beni.
chentinqcan ve kulkedisi olma yolunda adimlayan arkadaslarina komsu topikten selam olsun
napiyonuz bakem teftise geldim:18:
hosbulduk canim
bizim topigi de oruc fena etkiledi isler kesat
Azim gelmiş... Tohumlarımın atıldığı topik sahibesi.. Anacım sizin işler kesatsa bizim namazımızın kılınması lazım.. Bizim tüm hatunları toplasan sizin bi aşk etmez
Sana da selam olsun canım..
Elifcino gördüüüüm onlinesın gel hemen iki çift laf edek.. Hangi şehirdeydin sen? Sana kahveye gelem
senin şu avatardaki hatun mathilda mı? bi filmden hatırlıyom ben onu.
valla böööüüüün hiç bi iş yapmadım desem yeri, eşimle oturduk film izledik :)) o yattı, benim de kitap okuyasım var. şu game of thrones dizisinin kitap setini okuyom. kendime bi kahve yapayım, iyi hatırlattın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?