Bir prensesin külkedisi olma macerası

sevgili külkedilerim;
geçmiş olsun dilekleriniz için koccaman teşekkür ediyorum.

oyyy tohtordan geldim, mutluyum, huzurluyum :)) doktorum civanım tam da istediğim şeyi söyledi ahah hah. önceki doktor dermoid kist demişti. bu doktor baktı "yok öyle bişey" dedi. nerdeyse "seni keklemişler" dicek sandım :)) "bi kist var ama dermoid değil, iyi huylu görünüyor, kontrole gelmen yeterli" dedi. "valla öpücem" dicektim, zor tuttum kendimi. :)) çok sevindim, üstümden büyük bir yük kalktı resmen.

bi daha da özel hastaneye jinekoloğa gitmem, hemen kesip biçmek istiyorlar yahu. artık sadece doğumevindeki jinekologlara gitcem, özele güvenim tümden kayboldu.

marmelat;
maşşallahın var ha, yoruldum yoruldum diyon, sonra bi yeri daha temizliyon, idolcanım.

laydline, pandaaa kolay gelsin hatunlar.

bi kendime gelim yapılacaklar listemi de hazırliciğim

geçmiş olsun sevindim ii huylu olmasına şekerim
sağol bebişkem ama oruçluyken sanki ben ruh gibi oluyommmmmmmm :333:

geçmiş olsun sevindim ii huylu olmasına şekerim
sağol bebişkem ama oruçluyken sanki ben ruh gibi oluyommmmmmmm :121:

Geldim pisiciklerim... Var ya vaktim olsa size bir yazı yazacağım en kısa zamanda..
Şimdi geçmişi okumakla geçti işim. Eşim çok kızıyor, işe yarıyor diyorum inanmıyor. Burası bu haldeyken sana orada yazmak haram olsun dediiiiii

mukabele den yeni geldim ve yapacaklarım
ev süpürülcek
bulaşıkları makineye atmıştım ama ocak silincek
tuvalet banyo yıkancak
bide toz alabilirsem alırım

mukabele nedir?

elifim. onlinesın görüyorum.... bak geldim topike.. beni gazla bak söz verdin.. badim ol benim.. birazdan mutfağa girip dün akşamki yemek tencerelerini yıkayacağım. sonra yeri silme. keyfim yeterse toz alma...

çok şirin anlattın.. o kisti elime alıp sevesim geldi... geçmiş olsun.. mutlu mutlu geçinin inşallah...

toplanıp kur'an ı kerimden hergün 1 cüz okuyoruz canım ramazanda hatim yapmak için buna mukabele diyoruz
oruçta da hiç iş yapılmıyor kızlar birbirimizi bi şekilde teşvik etmemiz lazım :))))))

toplanıp kur'an ı kerimden hergün 1 cüz okuyoruz canım ramazanda hatim yapmak için buna mukabele diyoruz
oruçta da hiç iş yapılmıyor kızlar birbirimizi bi şekilde teşvik etmemiz lazım :))))))
Allah kabul etsin canım. Tam aksine ben ramazanda daha bir hamarat oldum çıktım. İftara doğru kötüleniyorum biraz. Ama işte küçük bebiş olunca her işi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorum.

chentinqcan ve kulkedisi olma yolunda adimlayan arkadaslarina komsu topikten selam olsun
napiyonuz bakem teftise geldim:18:
Hoş geldin canım ama bizim topik uçtu gitti. Teftişte sınıfta kalırız kesin. Herkes tembelleşti ramazanda

Ben hemencecik bugün ki raporumu vereyim.

Makinaya çamaşır atıp, çıkan çamaşırları astım.
Mutfak alışverişi yaptım.
İftar için çorba, salata ve dolma yaptım.
Masamı hazırlayıp, yemekten sonra topladım.
Bulaşıkları makinaya yerleştirdim.
Mutfağımı topladım.

Bugünlük yeter sanırım çünkü miniş ve oruç çok yormaya başladı beni.

anam chentiqcanım, geldim ama çok geç oldu, pc açık kalmış, pc başında değildim

kimsecikler kalmamış, gelen hu hu demeden gitmesin gayrı

hosbulduk canim
bizim topigi de oruc fena etkiledi isler kesat

Maşallah canım hemde çocukla bu kadar hamaratlık:)))

chentinqcan ve kulkedisi olma yolunda adimlayan arkadaslarina komsu topikten selam olsun
napiyonuz bakem teftise geldim:18:

hosbulduk canim
bizim topigi de oruc fena etkiledi isler kesat

Azim gelmiş... Tohumlarımın atıldığı topik sahibesi.. Anacım sizin işler kesatsa bizim namazımızın kılınması lazım.. Bizim tüm hatunları toplasan sizin bi aşk etmez

Sana da selam olsun canım..

Elifcino gördüüüüm onlinesın gel hemen iki çift laf edek.. Hangi şehirdeydin sen? Sana kahveye gelem

gel şekerim :) samsundayım ben. sen nerdesin?

senin şu avatardaki hatun mathilda mı? bi filmden hatırlıyom ben onu.
valla böööüüüün hiç bi iş yapmadım desem yeri, eşimle oturduk film izledik :)) o yattı, benim de kitap okuyasım var. şu game of thrones dizisinin kitap setini okuyom. kendime bi kahve yapayım, iyi hatırlattın :)

Selam kızlar saat 11 gibi sızdım 1 saat yatakta deli tepelek yattıktan sonra hortladım:)) topige bir ugrayayım dedim...

Size yazdıktan sonra mutfak dolaplarımın üstünü sildim ovdum duruladım...
Sonra dün yıkadıgım bambu storumu yerine astım
laf aramızda dün o kaa uğraştıgıma degdi ...boyam fena olmadı...kuruyunca dalga kalmadı...tertemiz lekesiz gözüküyor ohh elime koluma saglık...

Akıllanmam ben haa..öyle kurumuş gördükçe gaza geliyorum

kollarımın agrısı başıma vurdukça da sana geliyorum allah ım moduna geçiyorum tabii:))

yarın inşallah kağıt yenileme kaplama işlerini bitiririm.bu gun kagıtçıdan dolap üstlerine koymak için tanesi 50 kuruştan marily monreo baskılı ambalaj kagıdı aldım.

Gazete almadıgım ve ev işinde kullanmayı sevmedigim için böle oldu.amma afilli şeyler.

şimdi kağıtlara baktıkça evde salonuma uymayan zigonları beyaza boyayıp üstlerine transfer yapmak geldi aklıma...

Dertsiz başıma dert arıyorum ya...

Bu arada ...tost makinası ve ekmek kızartma mak.aldım.ohh yenilendiler.ekmek kızartıcım 16 senelik ki 2.eldi kv den getirmişti eşim:)) tost makinam erken emekli ancak 3 senesi var ...

Tüm carrefour u gezdik.beyaz eşyacılara girdik çıktık.tefal bimeks korkmaz derken yine arçelik ın love serisine döndüm çünkü sade ve beyaz ...temmiiiz gözüküyorlar...

Bu arada 2 makina çamaşır astım eşimle iftar eyledik.oruç tutmuyorum ama iftara icabet gerek :))

adamcaz tek kalmasın.zaten her ramazan yarı aç geizyorum.oruç tutsam daha iyi...ama ne zaman denesem niyetlensem bayılcak gibi oluyor şu tansiyon...

Neyse benden bu kadar elifcinom çok sevindim şu kistlerin güzel huylu oluşuna...sahibine göre demek ki:))
özel hastaneler konusun da bende senin gibi düşünüyorum o yüzden 2 -sinin arası üniversite hast.gidiyorum.

Pandaaaa cıgım hoşgeldin listeme:)) en büyük işi sen yapmışsın arkadasım hem niyetlisin hem bu kadar hamaratlık maşallah.ben oruç tutamıyorum.allah kabul etsin.

Chentiq allah senden razı olsun şu topik hakikaten işe yaradı yaa.eşin bi zahmet inansın.mutfagı burdan aldıgım gazla temizliyorum.eller kollar arızalı aslında gönül tek günde bitirmek istiyor ama eşimin her güne ayrı menü istemesi beni benden alıyor:))

herkese iyi geceler,öpüldünüz tembel tenekeler...

aradan 1 saat geçmiş ben daha yeni kahve yaptım. iftar için börek hazırladım. pratikten hazırlayıvereydim ne uğraşıyorsam sanki gül böreğine. bileğim ağrıyor resmen hamlıktan.

ben ankaradayım. bende de var o serinin ilk kitabı.. adını şimdi unuttum. eşek kadar kalın bir kitap. okunacaklar listemde.. ama şimdi yeni bir kitaba başlayacağım.. 4 kitabı aynı anda okuyorum benden adam olmaz

sen nettin uyudun mu offline olmuşun..

Bu arada kaynayan iki soruyu cevaplayım

1- Amelie filmindeki amelie.. Bu kız bana o kadar çok benziyor ki.. Ondan koydum.
2- Marmelat mıydı nickimin anlamını sormuştu. Kim sormuştu unuttum kusura bakmasın. İnsanlar hayatlarında iz bıraktığımı söyler genelde. Ben de bunu bir nevi felsefe haline getirdim. Hani şu topikin ilk mesajındaki sihirli değnek mevzuu.. Bu çentik de oradan gelme.. Hani kağıdın üst köşesini çentmek gibi. Forumdan bir arkadaşım da (ZES) , her şeyi tamamladıktan sonra tick attığım için bu nickin bana yakıştığını söylemişti.. böyle işte

Son düzenleme:
Marmir, sen nasıl yaptın o mutfağı boyadın falan. ağzım açık izliyorum. hele sehpaları da elden geçirme fikrine koptum.. fotoları eklesene.. dalga bırakmadım diyor ya.. sen ne hamarat hatunmuşsun.. biz hakkaten teneke gibi kaldık yanında.. bari uç uca eklenelim de ses çıkarırız en azından..

elifcinooooo bak topiğe uğruyorum hatun kişisi.. yapış anam...

siz böyle bana dua edin nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz.. iyi ki varım

(Sevgili Günlük, beni bu harika insanlara kavuşturduğun için sana sonsuz teşekkür)

burdayım, kitap okuyom, arada topiğe bakıyom.

o serinin son kitabının ilk kısımını bitirmek üzereyim. sonra da dan brown un cehennemini okicam bakalım, na zamana tekabül ederse artık.

ankaraya gelcem ben ağustos ortası orda olcam inşallah, bikaç gün de kalcam gibi. müsait olursak belki bi görüşme bile ayarlayabiliriz

hee amelie filmi :))) bi yerden tanıdıktı ama bulamadıydım.
valla psikom marmelatım, sonradan geldi, tozu dumana kattı, korkarım bizim topik onu kesmeyecek, komşu topiklere kaptırmasak bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…