Bir prensesin külkedisi olma macerası

ankara da değil de, konya da yapalım bence bir buluşma.. kimler oradaydı? lady, panda biri daha unuttum şimdi. ağustos gibi kısmetse ben de konya da olacağım da o bakımdan.. yoksa başım gözüm üstüne...

hee amelie filmi :))) bi yerden tanıdıktı ama bulamadıydım.
valla psikom marmelatım, sonradan geldi, tozu dumana kattı, korkarım bizim topik onu kesmeyecek, komşu topiklere kaptırmasak bari :))

hakkaten öyle olacak galiba...

Beriiiiiiiiiiiiiiiil hoş geldin. şimdiden cevaplıyorum yazacağın tüm mesajları: seni seviooooooooom

şahanesiniz şekerler:)) okuyan hatunlar klubü...chentıq cigim bende seninle aynı fikirdeyim.çok sevdim burayı sizleri:) ) iyi ki yolum düştü...

Sehba :yapabilirsem atarım resim.temizligi becerdim ya antin kuntin bir sürü işe soyunuyorum.

Can sıkıntısı napacannn? Mecbuuuurrr:))

oy oy oy ankaradan sonraki istikametim de konyaydı zaten :))) ama konya merkezde olamicam, ilçesine gidiyorum kısmet bakalım, o zamana var, gonyalı hatunlar da gelsinler de fikir alalım.

psikom sen hangi şehirdesin?

oy oy oy ankaradan sonraki istikametim de konyaydı zaten :))) ama konya merkezde olamicam, ilçesine gidiyorum kısmet bakalım, o zamana var, gonyalı hatunlar da gelsinler de fikir alalım.

Psikom sen hangi şehirdesin?

istanbulluyam :)) buyrun beklerim...kapım her daim dostlara açık:))

istanbulluyam :)) buyrun beklerim...kapım her daim dostlara açık:))

istanbul un da çeşit çeşit kapısı var.. hangi birinden girek..

konya beyşehir de gölün kenarında kuzu çevirelim konya merkez dediği nere oluyor ki.. hiç bilmiyorum.. beni misafir et kaptanım laydim

istanbul un da çeşit çeşit kapısı var.. hangi birinden girek..

konya beyşehir de gölün kenarında kuzu çevirelim konya merkez dediği nere oluyor ki.. hiç bilmiyorum.. beni misafir et kaptanım laydim

Konya ya hiç gitmedim desem ?

siz buluşun kızlar bu yaz ben İstanbul bekçisiyim :)) illa ki böyük şeere yolunuz düşer...gerçi sizinkilerde böyüüük emme bizim ki başga...

anadolu yarım adası güzide semtlerinden birinde...burada açık etmeyehhh...özelden yazarım isteyene:))

eşime sahur hazırladım yatıcam...inşallah uyurum...yorgunlugum geçti...sadece kemikleri sızlıyor...

haydi gaçtıııımmm:)) yarın görüşmek dilegiyle...

sen istanbullu olduğuna emin misin? sen de bir ankaralılık sezinledim..

Sevgili Günlük; Sabahın 4:30 un da kim bu ziyaretçiler, üye olsalar da hasbihal etsek

günaydın milleeeeet;

chentiq hala onlinesın, yamacıma gel :))

birazdan salonu topluyorum, oğlumun oyuncak sepetini nihayet bugün ayıklıyorum. salonu süpürüyor, siliyor, toz alıyorum.

bütün bunlar en az iki saat demek oluyor.

napsam ki askitomu bi gun yolliyim sana fena gaza getirir sizin hatunlari
saka bi yana askitomu da oruc fena etkiledi uyusuk oldu bu aralarya da nazarimiza geldi

geldim yamacına.. 6 ya doğru yattım, 8 e doğru uyandım nasıl ama... kızım çok fena çook...

napsam ki askitomu bi gun yolliyim sana fena gaza getirir sizin hatunlari
saka bi yana askitomu da oruc fena etkiledi uyusuk oldu bu aralarya da nazarimiza geldi

bak "beğen" butonuna tıkladın yettim hemen aşkın nazar değmiş hali bile beni ikiye katlar üçle çarpar

sen de oyladin mi anketi
askitom oyle valla tu tu tuu nazarima gelecek kiz
imzam nasil bu arada

chentiqim kızın kaç aylıktı? oğlumun bebekliğini görüyorum onda. 2 saat uyumak çok az, o uykuyla insan gözünü zor açar be

kızım 28 aylık sayılır.. azicim ben oylamadım da senin oralarda olduğunu gördüm... imza demişsin ama hangisi imza?

günaydın kızlar,

sabah namazı okunuyordu hala uyanıktım.ben çok yorulunca da uyuyamıyorum yaa..bir de kızım eşim ben
3 kişi yattık sıkıştık galiba:))

chentıq 28 aylık bebiş varmış ne işi ne düzeni be yavrucum.o eşine bırak bir gün kaç dışarı:)) hem evi toplasın hem cocugu baksın ...söylemesi kolay...ahhh uykusuzluk ne zor bebekle...uyusun diye dua ederdim...tabiii uyumazdııı:))

valla bugun kılımı kıpırdatasım yok...sizi okudukça feyz alırım belki...yarım iş sevmem..ama ...ama.....

Chentıq Ankaralı havası demişsin ya...Ankara İstanbul un büyük abisi oldu beri Ankaralı yım...İzmir liyim...Yükselenim Çarşı o yüzden Başiktaş lıyım...bir harmanım bu sene:))

Türkiyem Türki yem cennetim diyeyim bitireyim:))))

sevgiler
benden size kolay gelsin hanımlarrrr...

kızlar günaydı daha yeni sayılır uyandım...
listem....
-bulaşıklar yıkanacak
-lavabo ovulacak
-yatak odası düzenlenecek
-çamaşır yıkanacak
-oturma odası süpürülüp silincek
-mutfak toplanacak
-akşam yemeği yapılacak
-kıfayet dolabı düzenlenecek
-kıyafetler katlanacak (etrafdaki)))))))

veeeeeeeee ders çalışılacak........ :131:

Son düzenleme:

birazdan gelirsin, orayı sildim, burayı temziledim, şurayı boyadım, onu attım bunu tuttum dersin. senin takatinin kalmadığı hal bile, benim enerjik olduğum halden iyidir be, maşşallah sana.

ben de bu aralar antakyalıyım, zaten oranın insanlarını da yemeklerini de pek severdim, 1 yıl kalmıştım, hiç de ayrılasım yoktu, şimdi orda olmayı ne çok isterdim.

Asi dizisinni izlemiştim bir yaz sıkıntıdan tekrarlarını...o kaa güzel mi Antakya memleketi? yeşil ovalar var mı?

Yok be size caz yaptım bir kaç gün böle asılırım sonra pert haftalarca yatarım.çok alıştım yan gel osman kırk dönüm bostan yatmaya...ama devir çalışmak devri...bayrama yurt dışından misafirim var :))

bir de temmiiz titizzz,,,obsesif kompulsif kişilik...o yüzden bana bu ay rahat yok...

burası ilaç gibi geldi...sabah kalktıgımda tutuktum açıldım biraz.benim listem

mutfak almış başını gidiyor.

makina boşalacak

sahur bulaşığı toparlanacak

tencere tava elde yıkanacak.(aksam kalan yemekleri saklama kaplarına kaldırdım tencereler kirli kaldı)

kapaklar kaplanacak inşallah...bitsin artık yaa:))

yataklar toplanacak

çamaşır makinası çalıştırılcak...

ve tüm bunları yapan bir kadın aranıp bulunacak:))

öptüm elifcinom...ara ara yaz ugrarı bende...

pandaaaa ev işi ok. de ders ne iş anlamadım...okuyor musun arkadasım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…