lolcum, Hak veriyorum. ben gece uyuyamıyorum. Sabaha da enerjim olmuyor iş yapacak.
Evimde dağınık düşüncelerim de.. işte topikin ilk yazısında yazmıştım. Gene kendimi saldım ya. Bir ara ne güzel gidiyordu.
Şu ramazandan önce kendime afilli bir temizleme-düzenleme listesi yapacağım. Gene saat başı rapor vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde nerede tıkandığımı bulacağım.
Yardım edersiniz değil mi kızlar..
oyy oyy. ramazan çarşamba sandım.. yarın gece kalkıyormuşuz... sadece bir günüm var ve yarın komuşu çaya davet etti saat 2 de.. süper bir plan yapmalıyız.. şimdiden yapalım mı elif.. napalım yarın
Amanınnn ne de çok iş yapmışsınız. Miskinliğimden utandım ha... Yarın deli gibi iş yapmalıyım..
hoş geldin merve. tişörtler ütülemeden nasıl oluyor? kırış kırış durmuyor mu?
kırış kırış olanlar utulenıor ama bazıları asarken cırpıorum kırısmıo kumasından galiba
gözlerime inanamıyorum... hayde bree
Ben de bu saate kadar ayaktaydım. Bir şey yapmadım. Ütülerim duruyor.. bana ceza da verin demiştim hiç oralı olmamışsınız. Bundan sonra sizden günlük ödev isteyeceğim. Gaza gelemiyorum :26::26:
Günaydın...
Hoşgeldin marmelat.. Tüm sayfaları okudun mu nettinAma okunmayacak gibi de değil dimi
Ben kalktım. kahvaltıdan önce buraya yazacaklarımı yazdım. Şimdi yapılacaklar:
- kahvaltı yapılacak
- masa toplanacak
- 3-5 parça bulaşık yıkanacak
- mutfağın yerleri silinecek
- beyaz eşyaların dış yüzü silinecek
- yemek ayarlanacak
bitince gelip raporumu veririm
İlk rapor:
Demin yazdıklarımın yer silmesi hariç hepsi bitti.
Duş aldım. Banyoyu cifledim.
Yemek yapamadım tavuklar çözülmemiş.
Şimdi biraz dinleneyim limonata içeyim hızlıca yer süpürüp sileceğim..
ölmedim. sadece biraz fazla durdum dışarıda :26::26::26:
Hayırlı ramazanlar kızlar
oruç tutacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum..
bugün yaptıklarım;
-salon ve yatak odası süpürülüp silindi,tozlar alındı
-mutfak toparlandı, makine boşaltılıp tekrar dolduruldu
-köfte yapıp buzluğa attım
şimdi çayımı içip, duş alıp, ilk sahura hazırlancam