Eki Görüntüle 751216
halılarım yıkandı
börek sardım
bi makine çamaşır yıkandı kurudu kaldırıldı
wc ovuldu
şöyle bi evi toplarım
sahura çorba ve pilav yapmak kaldı
ben de fırça yok. ben de lifle yapayım. gerçi ellerim acır ama napayım.. kosla hariç diğerlerinin hepsi var.. dur bakalım sorayım bakayım yarın ne der..
Sevgili Günlük
Yılın en güzel zamanı geldi. Ramazan ayı. Rahmetin sağanak sağanak indiği ay. Umarım şemsiye açanlardan değil, el açanlardan olurum..
İçerimi temiz tutamadığım gibi, dışarımı da temiz tutamıyorum. Ne olacak benim bu halim? Güya ramazanı güzel karşılayayım dedim. Ama komşuya gittim. Oradan çıkışta da açık hava çay partisi düzenlemiş eşimin arkadaşları, kızımı alıp oraya gittik. Sonrasında değer verdiğim bir abla gayet komik bir laf etti. Ben de onun cahilce sözüne hayıflandım. Moral bozuldu tabi.. Hiç bir şeye el süremedim.
Fotoğraf çekmeyeceğim çünkü öncesi sonrası yapamayacak kadar felaket durum. Yerde yastık, hırka, boş su şişesi ve bir kaç parça oyuncak var. Masamın üstünde 3 boş bardak, bir bo limonata şişesi ve kızımın çantası var..
Ağlamak istiyorum. Neden böyle oluyor. Bu kk da yok mu bir psikolog arkadaş bana yardım etse. Hayır içinde bulunduğum durumdan memnun olsam amenna, memnun da değilim. Kalkıp iki üç parça toplamaya da mecalim yok. Forumdaki birinin kocası gibi de değil ki eşim her şeyi beraber yapsak.
Denemediğim bir yöntem aklına geliyorsa söyle günlüğüm ne olur.. Prenses desen değilim külkedisi desen değilim. Neyim ben
Chentigcime
Yine cevap vermesende Ben sana yazayim dedim.
Sanirim kendini fazla hirpaliyorsun duzen konusunda, yada sartlandiriyorsun beynini buda geri tepiyor bence.istiyorsun amma mecalim Yok demissin.bence daginikligi gorunce psikolojik olarak Is yapmaktan soguyorun.lutfen kizma bana sana olan sevgimede siginarak soyluyorum.biliyorsun 3 kizim var.ikizlerden biri cok duzenlidir daha bir kez cantasini Pis daginik gormedim.ortada elbisesi olmaz.masasinda cop bulunmaz.ama ayni Gun Dogan diger kardesi biraksam cop odada yasayacak nerdeyse. Okul cantasini resimleseydim keske sana.uzatmadan diyecegim suki sanirim bu tertip duzen biraz yapi meselesi.belkide sen temizletecem yerine once dagilmanasinin onune gec.yemegi yedinmi hemen makinaya at masani sil oyle mutfaktan cik.banyodamisin lavabonum yakinina bir sprey tederjan koy yuzunu yikadinda hemen orayida sil cik.kizin Okul cantasini Eve gelinde salonu degilde odasina koy.siseleri hemen cöpe yolla her mutfaga su icmeye gittinde bir Bardak goturup makinaya atsan masada Bardak kalmaz.belki isler yigildigi icin temizlemek stemiyor canin.ama Inn bana tatlim ortada daginikligi Yok edebilirsen daha kisa zamanda ve daha keyifle temizlik yaparsin. 15 yillik ev haniminin tecrubesini dene derim
Chentiq biraz akışına bırak şu temizlik ve ev işlerini rayına oturtursun kendine hırpalama Forumdaa bir arkadaşın dediği gibi sen kendini ne kdar şartlarsan beynin onun tam tersini yapar..
Hey ya rabbim sen benim alt komşum olaydın ya Chentıq nickini dogru yazamadıysam kızma hep unutuyorum.ne anlama geliyor bu nick ?
ne güzel bir mizah anlayışın var :)) okudukça gülümsetiyorsun.zeki insan severim. ama kendiyle dalga geçebilecek kadar kişiliği oturmuşunu dahada severim:))
maşallah...az işmi yazdıkların.gezmişsin ,çay içmişsin,eglenmissin,kızı alıp başka yere yetişmissin.onları neden işten saymadın ki?
insan saksı misali hep evde mi oturmalı?sonra bir yerlerde aşırı büyümeler oluyor( spor mpor hakgetire zaten tembeliz bari gezelim görelim:))
gece gece güldürdün beni Allah ta seni güldürsün.istedigin gibi bir külkedisine dönüşmeni ve rahmetle dolu bir ramazan -ı şerif dilerim.))