Teşekkürler canım.
Aslında benimde aklıma geldi sormak sonra işi vardır diye düşündüm.Kilo konusunda insanların bakış açıları farklı oluyor ben 67 kilo ikenden neyin var gayet kilon ii diyorlardı şimdi de kilon ii diyorlar
Ama seninn daha zayıf durma nedenin spor yapark verdiysen belki o yüzden olabilir .. Bende yorgan yıkamam,nevresim geçirrim.
Geçmiş Olsun canım.
Teşekkürler canım benimMerhaba kızlar,
şu yorgan mevzuunda bende fikrimi paylaşayım; 2 sene kadar uyku seti kullandım kirlendiğini farkedince, annem yeni makina almıştı (8 kiloluk sanırım) ona götürdüm bir güzel makinaya atıp yıkadık hiç bişicik olmuyo zaten sonrada nevresim takarak kullanmaya başladım o yorganı yün yorgan sevmiyorum ben hiç
LAydLiNe geçmiş olsun canım
bu arada kaçırmışım konuyu bende 25 yaşındayım 55 kilo 1.65 boy evlenmeden önce 50 iken sonrasında 57ye kadar çıkmışlığım var
kolay gelsin
Ben artık çözdüm canım o idrar bekleme olayını. Takıyorum bezini altını kapatmıyorum. Evdeyken oyun halısına yatırmıştım. Dün hastanede de pusetine yatırdım. Yaparken görüyorum hemen çıkartıyorum poşeti. Hemen çıkartmazsan dökülüyor zaten alamıyorsun idrarı. Allaha şükür beni yine bekletmedi bebişim. Yarım saat içinde verdik tahlili. Ama sonuçlar iyi değil enfeksiyon iyileşmemiş. Buda kızımın kilo almasını engelliyor. İştahı yerinde ama kilo almıyor bi türlü. En az alması gereken 500 gr. Bizimkisi bu ay 470 gr almış sadece.lady ya o kız çocuklarında idrar beklemek ne zordur. Ben 4 5 saat hastanede beklediğimi bilirim..
Kızlar ev dandini.. Ben de heves yok.. Masamın üstünde gene ufak çaplı bir bardak koleksiyonu oluştu.. Ama mutfağım tertemiz. ama salonum nasıl desem... Hımm.. Anlatılmaz yaşanır cinsten. Kızım az sonra uyanır. Yds sınavına da girmem lazım... Çalışmaya başlamadım ama daha.. Off bir akıl verin n'olur
Bence de bu iş sana yeter. Ellerine sağlık.off off!
Bulaşık makinemi çektim bugün tezgah altında değil benimki tezgahla duvar arasında ve bütün duvarlar yerler kirleniyo dolayısyla, heryeri yağ çözücüyle ova ova tertemiz yaptım,
buzdolabımı da çekip altını temizledim
bu iş bana bugün yeter
Hoş geldin canım aramıza.kızlar benide aranıza alın lütfen normalde bende canım isteyince tertemiz çiçek gibi oluyorum bazen öyle bi salıyorum ki kendi kendime kızıyorum bide çocuğum da yok:)))))
Sende hoş geldin canım. Bu nevresim olayını bende deneyeyim ama sade kullanmak daha çok hoşuma gidiyor benim. :26:Ben de dün sizi okuduktan sonra akşam gidince fırında patates-tavuk yemeğimi yaptım. Balkon yıkadım eşimle birlikte, tuvalet lavabosu ve yerini temizledim, tv sehbamın tozunu aldım, ev de süpürecektim ama yoruldum. Onu da bu akşam yapabilirsem yaparım artık. Ramazan da geliyor Allah hepimize kolaylık versin.
Bu topikler gerçekten işe yarıyor ama emin olun, herkesin birlikte birşeyler yapması, insanı motive ediyor.
Yorgan konusunda hazır yorganlar yıkanabilir canım, makinaya atar yıkarsın, ama pamuktur-yündür el yapımı ise onlar yıkanmıyor, yıkarsan bozulur. Ben de her sene yıkamıyorum, dediğin gibi nevresimle kullanınca kirlenmiyor zaten, ama 2-3 yılda bir yıkayabilirsin.
Hadi bakalım kolay gelsin. Çarçabuk halledersin sen bunları.bugün yapacaklarım:)
tezgah toplanıp temizlencek
ev süpürülüp silincek
koltuklarımı silmeyi düşünüyorum
bende dün sabahtan akşama yaptıklarımı yazayım bari..
sabah 8 kalkış koştura koştura işe gidiş... akşam 6,30 işşten çıkıp 7,30 evde olunur....
direk mutfağa girilir menemen ve kahvaltılık hazırlanır bır yandan makına bosaltılır aksamdan kalan bulasıklar yerlestırılır...eşimde yatak odasında çamaşırları katlar savaş alanı gibiydi yatak odası bir yandan söylenir bu evin hali ne diye bende ona kızarın çalışıorum yetişmior 4/4 lük olmamı bekleme diye ve yemek yenir sonra eşim anneme gidelim diye tuturur ve sofra mutfaga kaldırıldıgı gibi kaynanaya gidilir aynımahaledeyiz. 1 saat orda oturulur ve saat 10 da eve gelınır ben mutfaga girerim bulaşıkları toplarım eşim kuşun kafesini temizler sonra ev süpürülür yatak odası süpürülür makyaj malzemeleri temızlenır toplanır toz alınır eşte tabi yardım ederççç yatak odasının fonları makınaya atılır camasırlar asılır bır oncekı gununkıler katlanıp yerlestırılır. ve saat olur 12 merve dinlenmeden yatar ve sabah kalkar işe gelir :27 normalde pasaklıyımdır ve işleri yıgılır ben anca hareket ederim. he birde ördeklerimi gezdirdim..
Hoşbulduk canım,Teşekkürler canım.
Teşekkürler canım benim
Ben artık çözdüm canım o idrar bekleme olayını. Takıyorum bezini altını kapatmıyorum. Evdeyken oyun halısına yatırmıştım. Dün hastanede de pusetine yatırdım. Yaparken görüyorum hemen çıkartıyorum poşeti. Hemen çıkartmazsan dökülüyor zaten alamıyorsun idrarı. Allaha şükür beni yine bekletmedi bebişim. Yarım saat içinde verdik tahlili. Ama sonuçlar iyi değil enfeksiyon iyileşmemiş. Buda kızımın kilo almasını engelliyor. İştahı yerinde ama kilo almıyor bi türlü. En az alması gereken 500 gr. Bizimkisi bu ay 470 gr almış sadece.
Bence de bu iş sana yeter. Ellerine sağlık.
Hoş geldin canım aramıza.
Sende hoş geldin canım. Bu nevresim olayını bende deneyeyim ama sade kullanmak daha çok hoşuma gidiyor benim. :26:
Hadi bakalım kolay gelsin. Çarçabuk halledersin sen bunları.
bende dün sabahtan akşama yaptıklarımı yazayım bari..
sabah 8 kalkış koştura koştura işe gidiş... akşam 6,30 işşten çıkıp 7,30 evde olunur....
direk mutfağa girilir menemen ve kahvaltılık hazırlanır bır yandan makına bosaltılır aksamdan kalan bulasıklar yerlestırılır...eşimde yatak odasında çamaşırları katlar savaş alanı gibiydi yatak odası bir yandan söylenir bu evin hali ne diye bende ona kızarın çalışıorum yetişmior 4/4 lük olmamı bekleme diye ve yemek yenir sonra eşim anneme gidelim diye tuturur ve sofra mutfaga kaldırıldıgı gibi kaynanaya gidilir aynımahaledeyiz. 1 saat orda oturulur ve saat 10 da eve gelınır ben mutfaga girerim bulaşıkları toplarım eşim kuşun kafesini temizler sonra ev süpürülür yatak odası süpürülür makyaj malzemeleri temızlenır toplanır toz alınır eşte tabi yardım ederççç yatak odasının fonları makınaya atılır camasırlar asılır bır oncekı gununkıler katlanıp yerlestırılır. ve saat olur 12 merve dinlenmeden yatar ve sabah kalkar işe gelir :27 normalde pasaklıyımdır ve işleri yıgılır ben anca hareket ederim. he birde ördeklerimi gezdirdim..
her gün böyle değilim malesef dün aşka geldim şimdi babannemi aradımda evlerimiz karşı karşıya evimin anahtarıda var dedim çamasırlarımı asarmısın diye oda hemen tamm dedı saolsun aksama yemek ve bulasık yıkarım haftasonu evdeyım camlarımı sılmeyı dusunuorum bakalım cnm ısterse
Maşallah daha ne yapacaksın. Gayet güzel işler yapmışsın. Bugün daha çoğunu yaparsın. Yaptıkça da azalıyor zaten.
Allah kolaylık versin, biz aralıyız kayınvalideyle neyse ki, merkezde oturuyoruz, onlar köyde. Maşallah akşam 10 dan sonra da ne çok iş yapmışın, yemekten sonra benim pilim bitiyor zaten, bulaşıkları kaldırıyorum o kadar, çalışan bayanlar maalesef hep böyle robot gibi koşturmaca içindeyiz, haftada 1 gün izin onda da hangi iş yapacan, Allah hepimize kolaylık versin.
tam kahvaltı yaptık tezgahımı topladım koltukları silicem derken davetsiz misafir geldi kahvaltıya hop tekrar aynı şeyler zaten uyuşuk uyuşuk yapıyorum
şimdi tekrar sofrayı topla bulaşıkları hallet ocak battı süpürge açmam gerekiyo koltuklarım gene kaldı bide ütüm var her gün ütü ütü(((((((