Bir prensesin külkedisi olma macerası

uzun zamandır takip ediyordum topiği ve buraya yazmak için hevesimden yaptım bu işleri bende işi erteleyenlerdenim

Ben de dün sizi okuduktan sonra akşam gidince fırında patates-tavuk yemeğimi yaptım. Balkon yıkadım eşimle birlikte, tuvalet lavabosu ve yerini temizledim, tv sehbamın tozunu aldım, ev de süpürecektim ama yoruldum. Onu da bu akşam yapabilirsem yaparım artık. Ramazan da geliyor Allah hepimize kolaylık versin.
Bu topikler gerçekten işe yarıyor ama emin olun, herkesin birlikte birşeyler yapması, insanı motive ediyor.
Yorgan konusunda hazır yorganlar yıkanabilir canım, makinaya atar yıkarsın, ama pamuktur-yündür el yapımı ise onlar yıkanmıyor, yıkarsan bozulur. Ben de her sene yıkamıyorum, dediğin gibi nevresimle kullanınca kirlenmiyor zaten, ama 2-3 yılda bir yıkayabilirsin.

bugün yapacaklarım:)
tezgah toplanıp temizlencek
ev süpürülüp silincek
koltuklarımı silmeyi düşünüyorum

Teşekkürler canım.

Teşekkürler canım benim

Ben artık çözdüm canım o idrar bekleme olayını. Takıyorum bezini altını kapatmıyorum. Evdeyken oyun halısına yatırmıştım. Dün hastanede de pusetine yatırdım. Yaparken görüyorum hemen çıkartıyorum poşeti. Hemen çıkartmazsan dökülüyor zaten alamıyorsun idrarı. Allaha şükür beni yine bekletmedi bebişim. Yarım saat içinde verdik tahlili. Ama sonuçlar iyi değil enfeksiyon iyileşmemiş. Buda kızımın kilo almasını engelliyor. İştahı yerinde ama kilo almıyor bi türlü. En az alması gereken 500 gr. Bizimkisi bu ay 470 gr almış sadece.

Bence de bu iş sana yeter. Ellerine sağlık.

kızlar benide aranıza alın lütfen normalde bende canım isteyince tertemiz çiçek gibi oluyorum bazen öyle bi salıyorum ki kendi kendime kızıyorum bide çocuğum da yok:)))))
Hoş geldin canım aramıza.

Sende hoş geldin canım. Bu nevresim olayını bende deneyeyim ama sade kullanmak daha çok hoşuma gidiyor benim. :26:

bugün yapacaklarım:)
tezgah toplanıp temizlencek
ev süpürülüp silincek
koltuklarımı silmeyi düşünüyorum
Hadi bakalım kolay gelsin. Çarçabuk halledersin sen bunları.

Günaydın Herkese

Dün akşam yaptıklarım..
Kardeşim gelecek di gelmedi.(O yüzden yanına yemek olarak ek bir şey yapmadım)
Yemek hazırdı zaten,sofrayı kurup topladım.
Mutfak temizlendi.
Bulaşık makinesi doldu,açıldı.
Çay yaptım kocişe dedim ki"Sahile inelim erken bitti işim,gezeriz"
Oda "Çok yorgunum dedi"
Bir gün önce sahile inmemek için aynı şeyi bahane ettiğinden bende sinirlendim.
Normalde hafta da bir kezin dışında yediklerime dikkat ederim,pilav yemem dondurma yemem ama sinirlendim ya kurabiye iki kase dondurma meyve yedim yattım uyuya kalmışım..Ondan sonra uyandırdı,barıştık...

Bende saat akşam 10 dan sonra Bulaşık makinesini boşaltım,Duşa kabini yıkadım,Banyo lavabosunu ovdum.Tuvaleti yıkadım
Kuruyan Çamaşırlarımı katlayıp yerleştirdim..
Ortalığı Topladım...

Toplu olmak Çok güzel bir şey evinin devamlı temiz olması

Bu sabah yaptıklarım
6:30 kalktım
Duş aldım,Kahvaltı hazırladım,Topladım sofrayı,Mutfağımı topladım,Yatağımı Topladım,Nohut yemeği yapabilmek için sıcak su ile ısladım...

bende dün sabahtan akşama yaptıklarımı yazayım bari..
sabah 8 kalkış koştura koştura işe gidiş... akşam 6,30 işşten çıkıp 7,30 evde olunur....
direk mutfağa girilir menemen ve kahvaltılık hazırlanır bır yandan makına bosaltılır aksamdan kalan bulasıklar yerlestırılır... eşimde yatak odasında çamaşırları katlar savaş alanı gibiydi yatak odası bir yandan söylenir bu evin hali ne diye bende ona kızarın çalışıorum yetişmior 4/4 lük olmamı bekleme diye ve yemek yenir sonra eşim anneme gidelim diye tuturur ve sofra mutfaga kaldırıldıgı gibi kaynanaya gidilir aynımahaledeyiz. 1 saat orda oturulur ve saat 10 da eve gelınır ben mutfaga girerim bulaşıkları toplarım eşim kuşun kafesini temizler sonra ev süpürülür yatak odası süpürülür makyaj malzemeleri temızlenır toplanır toz alınır eşte tabi yardım ederççç yatak odasının fonları makınaya atılır camasırlar asılır bır oncekı gununkıler katlanıp yerlestırılır. ve saat olur 12 merve dinlenmeden yatar ve sabah kalkar işe gelir :27 normalde pasaklıyımdır ve işleri yıgılır ben anca hareket ederim. he birde ördeklerimi gezdirdim..

Bugün salonu temizleyeceğim. Uzun zamandır temizlenmiyor. Hemen listeyi yapayım.

Öncelikle salon toparlanacak.
Halı önlü arkalı süpürülecek. (Halım shaggy)
Toz alınacak (Cam önleri, koltuk başları, kitaplık, tv ünitesi, sehpalar)
Süpürülecek, silinecek.

İnşallah bitirebilirim çünkü bunları kızım uyuduğu zaman yapacağım.

Maşallah daha ne yapacaksın. Gayet güzel işler yapmışsın. Bugün daha çoğunu yaparsın. Yaptıkça da azalıyor zaten.

Hoşbulduk canım,
Uyku setin var sanırım, o eskimeye başladığında alırsın nevresim takımı, onlarla güzel oluyor canım.

Allah kolaylık versin, biz aralıyız kayınvalideyle neyse ki, merkezde oturuyoruz, onlar köyde. Maşallah akşam 10 dan sonra da ne çok iş yapmışın, yemekten sonra benim pilim bitiyor zaten, bulaşıkları kaldırıyorum o kadar, çalışan bayanlar maalesef hep böyle robot gibi koşturmaca içindeyiz, haftada 1 gün izin onda da hangi iş yapacan, Allah hepimize kolaylık versin.

tam kahvaltı yaptık tezgahımı topladım koltukları silicem derken davetsiz misafir geldi kahvaltıya hop tekrar aynı şeyler zaten uyuşuk uyuşuk yapıyorum
şimdi tekrar sofrayı topla bulaşıkları hallet ocak battı süpürge açmam gerekiyo koltuklarım gene kaldı bide ütüm var her gün ütü ütü (((((((

Maşallah daha ne yapacaksın. Gayet güzel işler yapmışsın. Bugün daha çoğunu yaparsın. Yaptıkça da azalıyor zaten.
her gün böyle değilim malesef dün aşka geldim şimdi babannemi aradımda evlerimiz karşı karşıya evimin anahtarıda var dedim çamasırlarımı asarmısın diye oda hemen tamm dedı saolsun aksama yemek ve bulasık yıkarım haftasonu evdeyım camlarımı sılmeyı dusunuorum bakalım cnm ısterse

aynen calısınca bole oluor malesef ama bnm en buyuk destekcım esım saolsun her sıı yapar toz alır camasır asar herseyı aklına gelecek ama ole olmasa evlılıgım sallantıda olur du ben cok usengecımdır normalde ama yenı yenı duzeltıorum kendımı

evdesın yaparsın inş. ütüden nefret ediorum ama şanslıyım eşim kot tişört giyiyor onlarıda ütülemiorum ama ilerde çocugum olunca herseyı utulemem lazım

benim eşimde genelde kot giyiyo ama gömlek giyiyo hergün değiştiriyo hemen hazır olsun istiyo hergün ütüm oluyo hem kotları tşörtleride ütülüyorum

Kızlar normal de Cumartesi izinli değilim ve bunun eksikliğimi çok hissediyorum motivasyonum hem ev adına hem benim adıma çok zor oluyor.. Bende biraz olsun kendimi rahatlamak için psikolojimi rahatlamak için içer de olan izinlerimi böldüm, Bu Cumartesi günü kullanıyorum.O yüzden çok mutluyum ...

Bu akşam yapacaklarım..
Yemek yapacağım sofra toplayacağım,Mutfak temizlendikten sonra mutfaktaki mermerler çamaşır suyuna koyacağım,Ocağı temizleyeceğim...
Yatak odasındaki aynaları silip toz alacağım....
Eşime yerleri süpürteceğimSileirm ondan sonra ...

koltuğumu siliverdim mis gibi oldu :))))) çay soframı toplayıp bulaşıkları halledeceğim çamaşırlarımı yıkayıp asacağım bugünün işleri tamamlanıcak kızlarrrr

kızlar ben ohh4
ohh4 üyeliğimin şifresini çaldırdım msn ninde şifresini unuttum çok eski msn o yüzden tekrar üye oldum sizlerden kopmamak için
bu arada panda ne derseniz eşim sağolsun

bugün yaptıklRIM:
-bulaşıklar yıkandı
-evin bütün odaları süpürülüp silindi
-yarın için sarma ve dolma yapıldı
-akşam yemeği yapıldı
-paspas yıkandı asıldı
-merdivenler yıkandı
-alışveriş yapıldı
-lavabo ve banyo ovuldu
-dizi izlendi ara ara

şimdi akşam yemeği yiyip bulaşıklarını halledip kocamla konsere gitcez ii akşamlar

bu akşam yaptıklarım
mutfak toplandı tezgah temizlendi
tuvalet banyo lavabolar ovuldu yıkandı
toz alındı camların önü silindi
battaniyemi yıkadım
şimdide makinede çamaşır var onu asıp bugün ki işlerime son vericem :))))
yarına pek işim yok anneme giderim heralde :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…