Bir prensesin külkedisi olma macerası

Amanınnn ne de çok iş yapmışsınız. Miskinliğimden utandım ha... Yarın deli gibi iş yapmalıyım..

evdesın yaparsın inş. ütüden nefret ediorum ama şanslıyım eşim kot tişört giyiyor onlarıda ütülemiorum ama ilerde çocugum olunca herseyı utulemem lazım :KK14:

hoş geldin merve. tişörtler ütülemeden nasıl oluyor? kırış kırış durmuyor mu?

bugün yaptıklRIM:
-bulaşıklar yıkandı
-evin bütün odaları süpürülüp silindi
-yarın için sarma ve dolma yapıldı
-akşam yemeği yapıldı
-paspas yıkandı asıldı
-merdivenler yıkandı
-alışveriş yapıldı
-lavabo ve banyo ovuldu
-dizi izlendi ara ara :KK52:

şimdi akşam yemeği yiyip bulaşıklarını halledip kocamla konsere gitcez ii akşamlar :KK55:

gözlerime inanamıyorum... hayde bree :KK4::KK4::KK4:

bu akşam yaptıklarım
mutfak toplandı tezgah temizlendi
tuvalet banyo lavabolar ovuldu yıkandı
toz alındı camların önü silindi
battaniyemi yıkadım
şimdide makinede çamaşır var onu asıp bugün ki işlerime son vericem :))))
yarına pek işim yok anneme giderim heralde :)))))

:nazar:

Ben de bu saate kadar ayaktaydım. Bir şey yapmadım. Ütülerim duruyor.. bana ceza da verin demiştim hiç oralı olmamışsınız. Bundan sonra sizden günlük ödev isteyeceğim. Gaza gelemiyorum :26::26:

Merhabalar kızlar. Bu gece uyumadım ve bir solukta topiğin bütün sayfalarını okudum. Chentiq ciğim, bi ara seni kendim sanmaya başladım hatta... Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İlerleyen zamanlarda size kendimden de bahsedeceğim. Şuan gün aydınlandı ve hazır hâlâ uyumamışken çıkıp yürüyüş yapıcam... Hep birlikte daha temiz, düzenli, planlı ve mutlu günler dileğiyle :KK16:

Yürüyüşten sonra kahvaltımı ettim ve 9 gibi yattım, az önce kalktım. Bugün evde hiç bir iş yapmadım. Biran önce başlamam lazım ama yorgun hissediyorum. Bakalım Nezaman ve nereden başlayabileceğim. :KK6:

Öncelikle yemek hazırlamalıyım
Sonra bütün çamaşırları makineye doldurmalıyı
Bütün evi düzenlemeliyiz
Süpürge ve paspas ve toz alma işleri vs vs vs bunları yapıp gelirim, şimdilik byeee

uleeen bir haftadır yokum, birisi de çıkıp "nerde bu hatun" diye sormamış, küsim mi size şimdi? iş miş yok, valizler de hala antrede duruyor, ben de kahvemi içiyorum, true blood izlicem, hıh. bütün sayfaları da okudum.

uleeen bir haftadır yokum, birisi de çıkıp "nerde bu hatun" diye sormamış, küsim mi size şimdi? iş miş yok, valizler de hala antrede duruyor, ben de kahvemi içiyorum, true blood izlicem, hıh. bütün sayfaları da okudum.

hoşgeldin şekerim ,tatildeydin sanırsam

Merhabalar kızlar. Bu gece uyumadım ve bir solukta topiğin bütün sayfalarını okudum. Chentiq ciğim, bi ara seni kendim sanmaya başladım hatta... Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İlerleyen zamanlarda size kendimden de bahsedeceğim. Şuan gün aydınlandı ve hazır hâlâ uyumamışken çıkıp yürüyüş yapıcam... Hep birlikte daha temiz, düzenli, planlı ve mutlu günler dileğiyle :KK16:

hoş geldin. dün ben de sabaha karşı 5te yattım. Genelde öyleyim. Yürüyüş yapsaydım olurdu. İmrendim şimdi..

ben yazmamış mıyım. halbuki bahsettiğimi hatırlıyorum kayıp hatunlar nerdesiniz diye. siz demirbaşsınız nasıl unuturum.. Eve yeni geldim. Alışveriş yapmıştık. heeee.. aklıma gelmişken önce onları boşaltmalıyım :KK60:

hayırlı olsun elif...

eee kızlar.. naptınız bakemm.. konyalılar ses virin :KK33:

hoş geldin. dün ben de sabaha karşı 5te yattım. Genelde öyleyim. Yürüyüş yapsaydım olurdu. İmrendim şimdi..

Hoşbuldum chentiqciğim :) sende kilo yok hiç imrenme :) insan gece uyumayınca, öğlen nekadar uyusa da yeterince dinlenmiyor sanırım. Ruh gibiydim bugün :KK50: Rutin işler dışında pek bi extra iş yapamadım malesef :KK8:

Kendimden bahsedeyim bende....
7.5 yaşında bir oğlum ve 2.5 yaşında bir kızım var, düşünün evimin nekadar dağılabileceğini :KK4: :KK52:

Konyalı çok varmış topikte, ben de Selçuk ünv de okudum. Konyayı ve konyalıları da severim :KK3:

lolcum, Hak veriyorum. ben gece uyuyamıyorum. Sabaha da enerjim olmuyor iş yapacak.
Evimde dağınık düşüncelerim de.. işte topikin ilk yazısında yazmıştım. Gene kendimi saldım ya. Bir ara ne güzel gidiyordu.

Şu ramazandan önce kendime afilli bir temizleme-düzenleme listesi yapacağım. Gene saat başı rapor vermeyi düşünüyorum. Bu şekilde nerede tıkandığımı bulacağım.

Yardım edersiniz değil mi kızlar..

yarın sabah seninleyim chentiqim

oyy oyy. ramazan çarşamba sandım.. yarın gece kalkıyormuşuz... sadece bir günüm var ve yarın komuşu çaya davet etti saat 2 de.. süper bir plan yapmalıyız.. şimdiden yapalım mı elif.. napalım yarın :KK14::KK14:

oyy oyy. ramazan çarşamba sandım.. yarın gece kalkıyormuşuz... sadece bir günüm var ve yarın komuşu çaya davet etti saat 2 de.. süper bir plan yapmalıyız.. şimdiden yapalım mı elif.. napalım yarın :KK14::KK14:

yapalım chentiqim.
ben yarın kalkar kalkmaz, dolaptaki malzemelere bi bakıp ona göre yemek yapıcam. yemek yapmayı sevmiyom, önce onu yapıp aradan çıkarmam lazım.
sonra bütün odaları toplicam.
makineye bi kaç posta çamaşır atıcam.
halim vaktim olursa oğlumun odasını dip köşe temizlicem bir de salondaki oyuncak sepetini döküp, kullanmadığı oyuncaklarını ayıklicam.
yarın ben bütün gün bişeyler yapmayı düşünüyorum. akşam eşimle dışarı çıkcaz. o gelene kadar temizlik yapıcam işte.

yarın işin çoksa, çay ziyaretini kısa kesebilirsin, bir saatle sınırlandırır, onu da dinlenme molası olarak düşünürsün. mola için güzel bir yöntem :))

hadi sen de yap planını

Ellerine ruhuna kalemine saglık konu sahibi arkadasım...yazar ruhu var sende :))

bende takılayım sizle :))

ama ben birisi gelsin camlarımı silsin ve ütüleri yapsın isterim...öyle motivasyonla bitecek gibi degil.6 kat yukarı boydan boya cam...

ütülerimse everest tepesi gibi...makina her gün çalışıyor hemde 3 posta...ben kızımın çamaşırlarını ayrı yıkıyorum.onlarda aralarında ikiye ayrılıyor...renkliler beyazlar diye...sonra eşiminkiler sonra benimkiler,sonra evinkiler oyyy oyyy bitmiyorrr

yazdıgım satırlar nereye gitti yaa neyse ...

Kalkıp asmam gereken iki kucak çamaşırı halledeyim...birazı kurutucuya tıkarım birazını tele artık:))

elifcino bu arada selam arkadasım...bir göründün pir kayboldun :))

Ayy evet bende sana selam yazdım dı gönüller birmiş:))

ne güzel sayfa bu...ben takıldım bir derdim var a ...halbuki yok:)) maşallah...

Burası güzel...artık sizinleyim:))

X