Bir prensesin külkedisi olma macerası

hoşgeldin.. katılabilirsin ama şartlarımız var. aşağıdaki şartların hepsini sağlamalısın:

Çok güldüm valla .. O kriterlerin çoğunluğuna uyuyorum
Dün en sonunda eşim en son eşim şu Tv yi sevabına tozunu al dedi öylelikle aldımmm

ayyy gülmekten öldüm şartlara , sen çok yaşa emi ! hepsi bende mevcut gerçekten

hoşgeldin çidemcim hepimize olduğu gibi sana da iyi gelir umarım burası

bu arada bişeyin aklı sonradan gelir gibi bi laf vardı hatırlayamadım, bende şimdi mutfağımı ve girişi süpürdüm anca aklım başıma geldi bu saatte..

Bu şartların hepsini sağlıyorum yemin billah..

Gittim tv sehpasına beni yıka yazdım.. yazılıyor yeminlee..

gidip alayım tozunu kocam gelince iş yapmıyorsun daha bi de üstüne dalga mı geçiyorsun demesinn

Bu akşam kafamada tasarlayıp yapacaklarım...

Yemek işini bu akşamlık eşime kakaladımEşim yapacak..

Mutfağı toplarım(Bazen mutfağı toplamaya bile nasıl üşeniyorum bir bilseniz)
Bulaşık makinesi açıp yıkandıktan sonra İçindekilerini yerleştirmek (O bile bana ne kadar zor geliyor..)
Eşime çay yaptıktan sonra
Yarım saat Koşu bandında yürüyüş yapacağım(Evde koşu bandı var,bir ara ne güzle yapıyordum şimdi üşene bildiğimden dolayı yapamıyorum)
Ütü yapmayı düşünüyorum(az var birikirse, yapmayı üşenirim..)Serviste de konuştuğumuz konu bayanlarla bütün her şeyin kolayını buldular çamaşır makinesi bulaşık makinesi şu ütünün de otomatiğini bulsalar çok güzel olacak bütün bayanlar şu ütü olayında dertli..
Buzdolabımı temizlemek istiyorum,ne zamandır yapmayı üşendiğim şey

Bunlar hepsini yaparsammm bana kocaman aferinnn

Sağol teşekkür ederimmm

Kızlar arada, evden sahneler paylaşın ya benim gibi öncesi sonrası..

İnnuk ve pessi size bi önceki sayfada yazdığım destanı okudunuz mu? benden ev hanımı olmaz lafınızın üstüne döktürdüm de

Benimde hergün eve gelirken kafamda böyle bir liste oluyor amaaa eve gelip yemeği yedikten sonra sür mutfağa sonra yatış..
ötesine geçemiyorum..

okudum kaptan okumazmıyım :)

hatta senin şu tv ye beni yıka yazma olayını denedim. O vesile ile yaptıklarıma bak sen;

TV sehpasının tozu alındı,
salon dışında her yer süpürüldü silindi. Salona giresim yok şu an içerde benimki savaş yapıyor koltuk minderleriyle..
mutfağı topamaya niyet ettim kursağımda kaldı.Bulaşık mak. doluymuş ya laaa...
Nası ev hanımıysam haberim yok !! çalıştırdım makineyi mutfak kaldı öyle..

Offf işe hiç başlayasım yokkk. Bi yarın evdeyimm. Sonra 2 gün işe kim gedecek.. pööffff

gün içinde 2. raporum

• çamaşırlar asıldı
  • yenileri atıldı mak.
  • toz almaya başlandı

tozu almaya hafta sonu başlamıştım.. Anca bitti işte 1 tanecik odam kaldı.
lady, küçük mutfak iyi değil. hem de hiç. çünkü bir yemek yapmaya yemeye orası savaş alanına dönüyor.. küçük olduğundan çok karmaşık gözüküyor ve gözünde büyüyor. ben buradan saatlerce çıkamam sanıyorsun..

innuk.. ben toz almayı 10 dk ya bitiririm. İstersen 19:15 te bulaşık makinesini beraber boşaltalım. Bende de var bir tane bekleyen.

Bir de akşama ütüye 2. aranıyor. Bu akşam bitirilecek o ütü

Senin maşallahın var zaten sevmesen şaşardım maşallah sana

tşk cnm ama evlendikten sonra hamarat oldum..sen benim üst kattaki ev sahibemi bi görsen kadın 40-50 yaşında ama hiçççç durmaz kendimi pasaklı hissediyorum..tabi sizlerinde gazıyla

hoşgeldin canım........ chentiq hatunlar çoğalıyor

masallah arkadasıma.................

ama salonumdan bazı boluymler boyle

benım salonum ıkı bolum merdıvenle ayrılıyor.hasta degılsem dagılmaz pek
bu evde 3 cocuk 1 kopek yasıyor aksama kadar yaptıgım ısı hesapla

Benimkide büyük olunca topla topla bitmiyor o yüzden dedim. Küçük olsa belki daha kolay temizlenir. Benim ütü bitti ama minişin çamaşırları kurudu. Onları ütülemem lazım. Sana eşlik etmek isterdim ama şuan çok yorgunum. Hiç bir şey yapasım yok. Yeni geldik eve. Bi kahve içip yatmayı düşünüyorum. Yarına allah büyük
benım salonum ıkı bolum merdıvenle ayrılıyor.hasta degılsem dagılmaz pek
bu evde 3 cocuk 1 kopek yasıyor aksama kadar yaptıgım ısı hesapla
Beril cim maşallahın var canım. Günde kaç kere topluyorsun sen o salonu? Bi de sizin köpek değiştimi? Bi ara başka bir foto koymuştun. Bu arada maşallah Elif e yürüyor sanırım?

Canimmmmmm
Hosgeldin.benim ev sehir kopek degisti.
Bizim minigi caldilar arabadan.sonra bunu hayatimiza Ortak ettim.
Elif ayaklandi teyzesi.senik prensesi gordum ablasina cok benzettim.opüyorum hepimizi fistik

Canimmmmmm
Hosgeldin.benim ev sehir kopek degisti.
Bizim minigi caldilar arabadan.sonra bunu hayatimiza Ortak ettim.
Elif ayaklandi teyzesi.senik prensesi gordum ablasina cok benzettim.opüyorum hepimizi fistik
Hoşbulduk canım. Hayırlısı olsun bakalım hakkınızda. Maşallah o zaman Elif'e. Darısı benim minişin başına. Bende öptüm seni ve Elif i

Hoşbulduk canım. Hayırlısı olsun bakalım hakkınızda. Maşallah o zaman Elif'e. Darısı benim minişin başına. Bende öptüm seni ve Elif i

Inanki Canim ilk dogum gunu zamanda nasil gecti diyeceksin. Zaman oyle hizli akiyorki......

Bütün külkedilerine günaydın diyeceğim ama sanırım henüz herkes prenses. Kimse uyanmadığına göre. Ben de kahvaltım için yumurta haşlanırken bi göz atayım dedim buralara ama henüz kalkıp topiğin tozunu alan olmamış. Ben alayım o zaman

Hemen bugün yapmayı planladıklarımı yazayım :

Mutfak tezgahı toplanacak, bulaşıklar makinaya yerleşecek
Elde yıkanacaklar elde yıkanacak
Mutfak süpürülüp silinecek
Mutfak balkonu yıkanacak
Minik kuşun çamaşırları toplanıp, ütüsü yapılacak

Şimdilik planladıklarım bunlar. Minişim izin verirde eğer erken bitirirsem bu işleri ikinci bir liste daha yapmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Günaydın bir külkedisi daha uyandı..

Şu an içim kıpır kıpır yapacak çok işim var çokk.. Haftasonu memlekete gidiyoruz. Evi düzene koymam yıkanmamış çamaşırların hepiceğizini yıkamam lazım.. 3 günüm var..

Bugün yapacaklarım
Çamaşırlar asılacak
yeni bir parti çamaşır yıkanacak
bulaşık mak. boşaltılacak.
mutfak toplanacak.
duş alınacak
hastaneye gidelecek
araba servise bırakılacak
pazara gidilecek
banyo temizlenecek...

Kahvaltı ile başlayalım o zaman bugün çok iş var.. minik adam kalmadı daha.. o kalkana kadar az biraz bişeyleri bitireyim baree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…