hoşgeldin.. katılabilirsin ama şartlarımız var. aşağıdaki şartların hepsini sağlamalısın:
- mutfağının fayansında geçen haftadan kalma makarna bulunuyor mu?
- sandalyelerin üstünde birikmiş giysilerin var mı?
- tembel üşengeç ve yorgun musun?
- tv camının üstüne beni yıka yazılabilir mi?
Eğer sağlıyorsan kulubümüze hoş geldin.
Şaka bir yana şart şurt yok. o stresi anlatmana da gerek yok. eminim bize de misafir gelecek olsa biz de aynısını yaşardık
hoşgeldin.. katılabilirsin ama şartlarımız var. aşağıdaki şartların hepsini sağlamalısın:
Şaka bir yana şart şurt yok. o stresi anlatmana da gerek yok. eminim bize de misafir gelecek olsa biz de aynısını yaşardık
ayyy gülmekten öldüm şartlara, sen çok yaşa emi ! hepsi bende mevcut gerçekten
hoşgeldin çidemcim hepimize olduğu gibi sana da iyi gelir umarım burası
bu arada bişeyin aklı sonradan gelir gibi bi laf vardı hatırlayamadım, bende şimdi mutfağımı ve girişi süpürdüm anca aklım başıma geldi bu saatte..
Bu akşam kafamada tasarlayıp yapacaklarım...
Yemek işini bu akşamlık eşime kakaladımEşim yapacak..
Mutfağı toplarım(Bazen mutfağı toplamaya bile nasıl üşeniyorum bir bilseniz)
Bulaşık makinesi açıp yıkandıktan sonra İçindekilerini yerleştirmek (O bile bana ne kadar zor geliyor..)
Eşime çay yaptıktan sonra
Yarım saat Koşu bandında yürüyüş yapacağım(Evde koşu bandı var,bir ara ne güzle yapıyordum şimdi üşene bildiğimden dolayı yapamıyorum)
Ütü yapmayı düşünüyorum(az var birikirse, yapmayı üşenirim..)Serviste de konuştuğumuz konu bayanlarla bütün her şeyin kolayını buldular çamaşır makinesi bulaşık makinesi şu ütünün de otomatiğini bulsalar çok güzel olacak bütün bayanlar şu ütü olayında dertli..
Buzdolabımı temizlemek istiyorum,ne zamandır yapmayı üşendiğim şey
Bunlar hepsini yaparsammm bana kocaman aferinnn
Kızlar arada, evden sahneler paylaşın ya benim gibi öncesi sonrası..
İnnuk ve pessi size bi önceki sayfada yazdığım destanı okudunuz mu? benden ev hanımı olmaz lafınızın üstüne döktürdüm de
Senin maşallahın var zaten sevmesen şaşardım maşallah sana
Merhaba,
Ben de üşengeçin tekiyimBekarken umursamıyorsun ama evlenince olay çok değişiyor.Çalışıyor ve hafta da bir gün evde olmamı bahane ediyorum işleri yapmamak için Eşim yardım etmese evin halini düşünemiyorum. Bende katılabilirmiyim akşam yapmam gerekenleri yazsam yapsam benim adıma çok iyi olacak..Çünkü dün aşam ani misafir geleceğini öğrendiğim zamanki stresi anlatamam. İsteğim evimin devamlı toplu olması buda üşengeçliğimden imkansız...
gün içinde 2. raporum
- çamaşırlar asıldı
- yenileri atıldı mak.
- toz almaya başlandı
tozu almaya hafta sonu başlamıştım.. Anca bitti işte1 tanecik odam kaldı.
lady, küçük mutfak iyi değil. hem de hiç. çünkü bir yemek yapmaya yemeye orası savaş alanına dönüyor.. küçük olduğundan çok karmaşık gözüküyor ve gözünde büyüyor. ben buradan saatlerce çıkamam sanıyorsun..
innuk.. ben toz almayı 10 dk ya bitiririm. İstersen 19:15 te bulaşık makinesini beraber boşaltalım. Bende de var bir tane bekleyen.
Bir de akşama ütüye 2. aranıyor. Bu akşam bitirilecek o ütü
Benimkide büyük olunca topla topla bitmiyor o yüzden dedim. Küçük olsa belki daha kolay temizlenir. Benim ütü bitti ama minişin çamaşırları kurudu. Onları ütülemem lazım. Sana eşlik etmek isterdim ama şuan çok yorgunum. Hiç bir şey yapasım yok. Yeni geldik eve. Bi kahve içip yatmayı düşünüyorum. Yarına allah büyükgün içinde 2. raporum
- çamaşırlar asıldı
- yenileri atıldı mak.
- toz almaya başlandı
tozu almaya hafta sonu başlamıştım.. Anca bitti işte1 tanecik odam kaldı.
lady, küçük mutfak iyi değil. hem de hiç. çünkü bir yemek yapmaya yemeye orası savaş alanına dönüyor.. küçük olduğundan çok karmaşık gözüküyor ve gözünde büyüyor. ben buradan saatlerce çıkamam sanıyorsun..
innuk.. ben toz almayı 10 dk ya bitiririm. İstersen 19:15 te bulaşık makinesini beraber boşaltalım. Bende de var bir tane bekleyen.
Bir de akşama ütüye 2. aranıyor. Bu akşam bitirilecek o ütü
Beril cim maşallahın var canım. Günde kaç kere topluyorsun sen o salonu? Bi de sizin köpek değiştimi? Bi ara başka bir foto koymuştun. Bu arada maşallah Elif e yürüyor sanırım?benım salonum ıkı bolum merdıvenle ayrılıyor.hasta degılsem dagılmaz pek
bu evde 3 cocuk 1 kopek yasıyor aksama kadar yaptıgım ısı hesapla
Benimkide büyük olunca topla topla bitmiyor o yüzden dedim. Küçük olsa belki daha kolay temizlenir. Benim ütü bitti ama minişin çamaşırları kurudu. Onları ütülemem lazım. Sana eşlik etmek isterdim ama şuan çok yorgunum. Hiç bir şey yapasım yok. Yeni geldik eve. Bi kahve içip yatmayı düşünüyorum. Yarına allah büyük
Beril cim maşallahın var canım. Günde kaç kere topluyorsun sen o salonu? Bi de sizin köpek değiştimi? Bi ara başka bir foto koymuştun. Bu arada maşallah Elif e yürüyor sanırım?
Hoşbulduk canım. Hayırlısı olsun bakalım hakkınızda. Maşallah o zaman Elif'e. Darısı benim minişin başına. Bende öptüm seni ve Elif iCanimmmmmm
Hosgeldin.benim ev sehir kopek degisti.
Bizim minigi caldilar arabadan.sonra bunu hayatimiza Ortak ettim.
Elif ayaklandi teyzesi.senik prensesi gordum ablasina cok benzettim.opüyorum hepimizi fistik
Hoşbulduk canım. Hayırlısı olsun bakalım hakkınızda. Maşallah o zaman Elif'e. Darısı benim minişin başına. Bende öptüm seni ve Elif i
Aynen Beril cim farkındayım ve her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.Inanki Canim ilk dogum gunu zamanda nasil gecti diyeceksin. Zaman oyle hizli akiyorki......