Bir prensesin külkedisi olma macerası

Konunun ilk sayfasını okuyup diğerlerini okuyamadım açıkcası ama okur okumaz da aklımda ilk beliren şey bir kitap oldu;

Gretchen Rubin - MUTLULUK PROJESİ

okuyun ve kitabın sizin hayatınızı organize etmeniz için nasıl gaza getirdiğini görün :)

chentiq' cim öyle güzel anlatıyorsun, öyle güzel ifade ediyorsun ki kendini hayran kaldım. Topiğini tesadüfen gördüm. Zaten seni diyet topiklerinden hatırlıyorum. Okumaya başladım ve evet kendimi burda buldum. Kendime benzeyen bir sürü insanın varlığını keşfettim. Demek ki yalnız değilmişim. Bu aralar ikinci bebişimin gelişinden dolayı hayatım altüst oldu. Bütün işlerimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. Kendimi çok tembel, pis ve pasaklı hissetmeye başladım çünkü hiç birşeye yetişemez oldum. Burda yazılanları okuduktan sonra ise gaza geldim. İnşallah bundan sonra bende uğramaya çalışacağım topiğinize. Süper gidiyorsunuz çünkü

o kitabı görmüş ve niyetlenmiştim almaya.. aylara göre liste var sanırım. ama listenin içeriğine çok bakamadım.. bir de gene böyle bir yaz zamanı görmüştüm. kitap ocaktan başlayınca bu iş olmaz dediğimi hatırlıyorum..

hoş geldin lady. sen takımına döndün mü? seni burada görmekten mutluluk duyarım. yerdekileri şöööleee bir itele de kendine yer aç topiğimde.. buyur

kız yeni uyudu.. şimdi cips kola film üçlemesi yapmak istiyorum. mutfağa gözüm kapalı gireceğim.. hem şimdi düzenlesem çat pat çocuk uyanacak. benim mutfağın kapısı yok... (bahane değil, haklısın, aman boş ver yarın yaparsın deyin noooluuur)

yarın yaparsın diyecem ama yarın olmuş
kızlar sizin bebiş olduğu sürece mazeretiniz var elbet hiçbir işinizi bitiremeyeceksiniz bende olmayınca rahatım...
ama bebişli hayatı yeğenimden bilsemde yaşamadan anlayamam sanırım..
işler ve ev bi yere kaçmıyor yavrularınız daha kıymetli hergün bi işin ucundan yada bir oda tamamlasanız işler biter çok şkür bu arada chentiq senin bebişin adı ne?

hoşgeldin LAydLiNe
yeni bebişin hayırlı uğurlu ve analı babalı büyütsün..
herşey olur gider bebişlerinin adı ne
k.bakmayın kızlar ben bebiş adlarını merak ederim de

kızlar günaydın
bugün pek bi iş yok bende tabi ben sonradan kendime iş bulmazsam...
işte yapılacaklar
-bulaşıklar
-oturma odasını süpür sil
-lavabo ov
-akşam yemeği yap

keşke evler yakın olsada sizlere yardıma gelsemmmmmmmmm

Tünaydın hanımlarr...

Ütü varrr..
çamaşır varrr
bulaşık varrr..
kısacası her iş varrr
hangisinden başlamalı acebaaa

Selam güzel bayanlar..

Mutfak olduğu gibi duruyor. İşe başlamadan önce gene ütüde olduğu gibi fotoğraf çekeceğim. Öncesi-sonrası güzel oluyor.

Bugün her yarım saatte bir rapor vereceğim ne yaptığıma dair. Siz ne dersiniz, deneyelim mi?

Ohh, nickimin altında yazıyor. Ben de senin nickinin hikayesini merak ettim.. ohh mu dicez sana

Son düzenleme:

hm güzel isim
ben her zaman ohh missssss gibi oldu yada ohh ile başlayan laflar ederim ohh ne güzel oldu ohh tatlıya bağlandı özellikle temizlik ürün kokuları hastasıyımdır oradan aklıma geldi eşim çok dalga geçer alışverişte birgün deterjan reonuna girmiştim ohh diye sesli ama baya sesli bi şekilde iç geçirdim eşim dahil herkes suratıma baktı :90: çok utanmıştım ordan kaldı ve bu nicki kullanıyorum enteresan bi durum yok ama o günü asla unutmayacam eşim sağolsun hiç unutturmaz da
siz ne demek isterseniz artık paşa gönlünüz bilir hatunlar

Son düzenleme:
bu arada akşama ne yemek yapacaksınız
ben ne yapacağım konusunda kararsızım sizinkinlerden çalarım belki

Benim yemek olayım sıkıntılı. Eşim sebze yemez. Dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz. :26:

Ütünün % 80 lik kısmı bitti
Çamaşır makinesine beyazları bastırdım..

Daha başka bişe yapamadım.. Ütüü yaptım ütüüüü borumuu...

Bu arada dün yaptığım patates oturtma vardı yanına yoğurtlu makarna yapacağım salata falan akşama yemek aradan çıkar..

hm bende makarna yapayım bari ii fikir

kolay gelsin bencede boru mu bu ütttttttüüüüüüüüüüü maşallah...kolay gelsin
bende bulaşık ve evi hallettim
şimdi lavabo kaldı ağırdan alıyorum yavaş yavaş fazla iş yok benim

Ben ne yaptım..

KK ya baktım. Kızıma çizgi film açtım. Mutfak masasını temizledim. Bulaşık mak. boşaltırken Pepee bitti, tv yi kapattım.
Kızı uyutmaya gittim çığlıklar eşliğinde. Ona kitap okurken bana aşırı uyku bastırdı. Şimdi yataktan kaldırdım. 15 dk sonra yeniden uyutmayı deneyeceğim. En azından mutfak işi aradan çıksın. Çok kötü gözüküyor.

İlk raporum bu oldu. Saat 14:00 olmuş ya.. Bana bir şey önerin. Uyusam kalkamam uyumasam dayanamam. Dün gene 4 te yattım, 10.30 da kalktım. Aslında 6 saat iyi gözüküyor ama ondan öncekinde de 4 saat uyumuştum. Off.. Napsam ya..

Bu da başımda mızılıyor.. Uykusu var işte.. Kabul etsiiiiiiin

Hoşbulduk canım. Takıma döndüm, daha doğrusu dönmek zorunda kaldım. Benim miniş emmeyi bırakınca biran önce fazlalıklarımda kurtulayım diye soluğu burda aldım. Biliyorsun ki takım çok emek istiyor. Sen merak etme ben kendime yer açtım bile
hoşgeldin LAydLiNe
yeni bebişin hayırlı uğurlu ve analı babalı büyütsün..
herşey olur gider bebişlerinin adı ne
k.bakmayın kızlar ben bebiş adlarını merak ederim de
Hoşbulduk canım. Çok teşekkürler güzel dileklerin için. Büyük kızımın adı Hayrünisa 7 yaşında, minik kuşumun ismi ise Gülce Su daha 3 aylık
Gerçekten iş yokmuş. Maşallah sana. Zaten düzenli yapınca bir süre sonra iş azalıyor. Biriktirince berbat bir hal alıyor
Benim buzlukta yeşil fasulye vardı. Onu yapacağım. Son bi tane kalmış ziyan olmadan yenilsin istedim.
Benim yemek olayım sıkıntılı. Eşim sebze yemez. Dön dolaş aynı şeyleri yiyoruz. :26:
İşin zormuş gerçekten. Allah kolaylık versin.

bence kızını uyutuğunda sende 1 saat kadar uyu vücudun dinlensin daha sonra kızın uykuya devam sen külkedisi olmaya

Bende hemen ufak bir rapor vereyim ama emin olun hiç bir iş yapmadım. Sabah kalkıp kahvaltımı yaptım. Arkasından işyerine gittim. Bir aylık rapor almıştım onu verdim. Allaha şükür ki Ağustosa kadar evdeyim yine. Eve gelip öğle yemeğimi yedim. Miniğimi uyuttum ve buraya baktım. Birazdan yorgunluğum geçince ne yapabilirsem yapacağım ama mutfağa giremiyorum kız uyanacak gürültüden diye. Mutfakta sessiz sessiz temizlenmiyor ki Bu arada bütün ev rezalet durumda.

Son düzenleme:

ben dün yaptım yeşil fasulye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…