Bir prensesin külkedisi olma macerası

İnşallah ama dün akşam bile çocukla hayaller kuruyor...Evlendik haftasında kayın validem 3 kişi olun dedi Bende olduuu dedim işte buraya kadar zor idare ettim .... Benim malsef senin gibi aktivedelerim yok borcumdan dolayı sıkmak gerekiyor sinemaya bile gitmeyeli uzun zaman oldu (Etkenlerin arasında eşimim üşengeçliği de var ) Ama düşünüyorum evin için de bile hayatın bitiyor zoor çokk zorr..

Canım birde devamı gelmese, bitse çok ii olacak ama devamlı bir döngü evi temizlemek.. Çok sinir bozucu ama toplu olarak gördüğün zaman da için ferahlıyor insaanın..

evet bıktırıyor birde ilaçdan mı ne uyuşukluk tuttu birkaç gündür beni :84:

bizde kışın okul yüzünden tatiller hariç birşey yapamıyoruz insan afedersin ama mal gibi kalıyor
benim k.validemgilde aynı şayi viyaklıyor ama eşim hiç aldırmaz aksine tersler hemen size mi soracaz der geçer gider..
evet bazı şeyleri sıkmak gerekiyor biz de harç zamanı çok sıkıyorduk çok zor oluyor ama rahat günler uzakta değil ve motive ol :88:

Hele yolda ağlayan otobüs te ağlayan çocuklar onalra da sinir oluyorum.Ben evlendikten sonra 67 kilo ya kadar çıktım çok fazla aldım ama şimdi sağlıklı beslenme+spor ile 54 kiloyum ama vucüdüm çok çabuk kilo yapıyor.. Hep dikkat etmek zorundayım o yüzden çocuk olunca kilo çokk alırım gibi geliyor bana (Yani kesinlikle alırım) Birde eşim kilo konusunda takıntılı.. Kilolu olunca dalga geçiyor. Çok sinir bozucu..

benim eşimde bakımlı bayan ister her zaman karşısında ...neymiş kadın dediğin bakımlı olurmuş gelde her gün ozon yiyen ellerime söyle sen onu ...eşimde evlenince kilo aldı bize zayıflayın diyenlere bizde anamız babamız bize ii bakmamış biz birbirimize ii bakıyoruz diyoruz eşimle artık şişmanlayınca isimlerimiz aşkım yerine benim panda onunsa yogi oldu çevre annemler bile yogi ismine alıştı onlar vile arasıra ağzından yogi diye kaçıyorv
ben evde olunca boğazım durmuyo habire birşeyler yiyesim geliyor..bende 53 olmak istiyorum..

ben hep çocuk büyütüp hem de çalışan bayanlara imrenmişimdir...zor çok zordur elbet ama hayat işte bir şekilde sürüp gidiyor..
maşaallahın var olursun sen çıtır anne
Olurum olurum ben inanıyorum kendime
Maşallah bende sana imrendim. Ben listemde ki ütü işini bitirebildim sadece. Minik cadı yine uyandı yine uyuttum
Listendeki çoğu işi bitirmişsin. Hayırdır inşallah hasta mısın? Ne iğnesi?

Tatlım yaa benim yorganda sığmıyor makinaya. Sen nasıl yıkamayı düşünüyorsun. Ben daha önce zorla sığdırmıştım. Kenarını sıkıştırmıştı. Şimdi yine öyle olsun istemiyorum. Yorgan yıkayan şirketler var onlara gönderecektim. Ama senin taktik işe yararsa bende kendim yıkayayım. Hiç olmazsa nasıl yıkandığını bilirim. Mis gibi olur.
cidem cim ben evlenmeden önce 50 kiloydum. Boyum 172. 23 yaşında evlendim. Evlendikten bi süre sonra kilo almaya başladım. Düzenli hayat insana kilo aldırıyor. Daha sonra hamile kaldım. 82 kiloyla doğum yaptım. Sonra 74 kiloya indim. Boy uzun olunca kilo çok farketmiyor. Uzun bir süre öyle takıldım. Sonra kendiliğinden 69 kiloya indim. Biraz üzüntülerim sıkıntılarım olmuştu. Arkasından tekrar mutlu bir hayatım olunca kilo almaya başlamışım hiç farketmedim. Geçen yıl ayağım kırıldı ve bir ay evde yatmak zorunda kaldım. Alçı çıktıktan sonra tartıya bi çıktım 85, 5 kiloyum. Şok oldum. Hemen diyete başladım ve altı ay sonra 61,8 kiloya indim. Bu arada ikinci bir çocuk istiyordum uzun süredir ama olmuyordu nedense. Tam diyet bitti hamile olduğumu öğrendim. Doğuma 83 kiloyla girdim. Şimdi de minik böceğim emmeyi bırakınca tekrar diyete başladım. En son geçen perşembe tartılmıştım. Kilom 73,7 idi. Cuma yine tartı günü bakalım bir haftada ne kadar kilo vermişim. Bu arada hedef kilom bu kez 55 :) Dağınıklılık konusunda üstüme yoktur benim. Ama yaş ilerledikçe insan değişiyor. Temizlik yapmayı çok seviyorum, temiz ve düzenli evide çok seviyorum ama keyfimede çok düşkünüm. Şimdi bide iki çocuk oldu. İki aya kalmaz işede başlayacağım. O zaman halim ne olur bilmiyorum. Burda sizinle paylaşırım artık.
Canlarım yaaa böyle detaylı düşünmeyin. Çocuk bambaşka bişey. Dünyanın en güzel yaratıkları onlar. Ben çocuğumla birlikte neler yaptım anlatamam. Dağa bile çıktık kızımla. 3,5 yaşındaydı. Sinemaya gitmeyi çok severiz eşimle birlikte. Gezmelere pikniklere gideriz sürekli. Çocuk bunların hiç birisine engel değil. Yeter ki isteyin. Allah kimseye aratmasın.

canım ben annelerimizdn kalma usul ile yıkıyorum geniş bir leğenin içine sıcak suya bastırıyorum bolca da sabunluyorum biraz bekletiyorum1 saat kadar.. bu olayı bir defa daha tekrarlıyorum sonra ayağımla çiğniyorum kir olan yerleri elimle çitiliyorum sonra durula ser kurusun ben bu şekilde yapıyorum ...
yorgan yıkayan şirketlerde yorganı özel makinesinde aynı şekilde yıkanıyor ayrıca açık havada toz topraklı yerlere serenler bil oluyor o kadar kişinin ki bir arada yıkanıyor yanyana asıyorlar midem almıyor en azından atalarımızdan gördüğümüz makbul diyorum böyle yapıyorum

kızlar
- yatak odası süpürülüp silindi...
-aynalarımda tamam çok şükür...
-akşam yemeği yapmama gerek kalmadı eşim şekerli yoğurt çok sever onu yiycez çocuk gibiyiz daha biz bi büyüyelim

Ben ilk evlendiğim zamanlarda çok yemek yapıyordum full yağlı aldıkça eşim dalga geçti en sonunda hırs yaptm verince onun göbeği ile dalga geçtim (O duygu çok güzeldi) 52 kilo ya kadar düştüm beni görünce oda dikakt etmeye başladı göbeği eritti şimdi daha ii kilosu... Bir ara işte iş yeri stresi ve sıkınıtda dikakt etmedim birde 4 günde 58 e çıktım şimdi 54 üm ben ..

Eşinizle böyle takılmanız birbirineze çok güzelll ...

Teşekkürler canım benim. Bu topik çok ama çok iyi oldu bak ben senden duymasam böyle yıkamak aklıma gelmezdi. Hemen bende yıkıyorum. Çünkü bende düşünüyordum ne yaparım nasıl yaparım diye. Fikir verdin bana
ya şu boğazını nasıl tutuyorsun LAydLiNe de zayıfıyorsun
Maşallah de kızzz nazar değeceksin Hamileyken nasıl yediysem şimdi de o yediklerimin acısını çıkartıyorum
Hiç bi işin kalmadı desene. Şekerli yoğurt derken? Bildiğimiz yoğurda şeker katıp mı yiyorsunuz? Çok ilginç

Kızlar merak ettim hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Ben Konya da yaşıyorum. Konya da yaşayan varsa aranızda yardıma çağıracağım diyomuşum

evet ben mecbur öyle yıkıyorum çarem yok ..temizlik konusunda ben takıntılıyım eşim ben den de takıntılı..ben en çok çarşaf temizliği önemli gece uykuda ne olacağı belli olmaz

maşaallah cnm sana sabrın kuvvetli.. ama ben kilomu fazla belli etmem...5 kilo fazla istesem veririm ama işte hoşumada gidiyor yemek eşimde karışmıyor fazla

evet şekerle yoğurt karıştır ekmekle yeeee...
eşim çok sever küçüklüğünden beri yermiş...o yüzden sıkıntı çekmiyorum acil durumlarda hemen şekerli yoğurt yer gider

Ben de Konyalıyım :) neler yapıyorsunuz Konyada?

ben beyşehirdenim eşim de ben de dğoma büyüme konyalıyız konyada 13 sene beyşehirde 2.senemdeyim 5 sene de kurucuova kasabasında yaşadım..şuan beyşehirdeyim eşimle bende okuyoruz
sen?

ben de konya kıssssssss
Yokkk canım şaka yapıyorsun diyecektim ki gerçekten Konya daymışsın Önce kafa buluyorsun sanmıştım
Ben de Konyalıyım :) neler yapıyorsunuz Konyada?
Konya da ne yapılabilir ki ?
maşaallah cnm sana sabrın kuvvetli.. ama ben kilomu fazla belli etmem...5 kilo fazla istesem veririm ama işte hoşumada gidiyor yemek eşimde karışmıyor fazla
Bende yemek yemeyi çok severim canım. Hatta hiç yemek ayırt etmeyen bir insanım. Ama zayıflık daha doğrusu sağlıklı bir vücut her şeyden önemli. Artık yaşlılığımızı da düşünmemiz gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…